Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 1. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 1. avgust 2012. godine

SHARE

23. rođendan danas proslavlja Tiffany, pevačica grupe Girls’ Generation.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Nemojte se nervirati zato što se planovi ne odvijaju baš onako kako ste isplanirali. Ne budite nestrpljivi, kao po običaju, i hteti sve odmah. Morate se navići da stoički prihvatite i moguće zastoje. Pred kraj leta biće sve u redu, sve će doći na svoje mesto. Do tada, morate biti vredni, istrajni i strpljivi. Vaš trud će se svakako isplatiti.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

S jedne strane – želite da se prepustite uživanjima, a s druge – situacija nalaže mukotrpan rad i upornost. Jednom rečju, rastrzani ste na više strana. Treba udovoljiti i hedonističkim potrebama, ali ne zanemariti ni ono od čega se živi. Pronađite zlatnu sredinu. Ljubav cveta.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto ste sebi zadali mnogo obaveza, u strahu ih teško ostvarujete. Možda to činite nesvesno, jer potencirate nervozu koja je odličan izgovor za nerešene probleme. Najlakše funkcionišete kad ste nervozni i kad imate probleme, jer se teško suočavate sa samim sobom.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Funkcionišete upravo onako kako želite. Ukoliko neko pokuša da vas izbaci iz ravnoteže, neće uspeti. Kad ste jaki i odlučni, kao danas, i odbrambeni mehanizmi u odnosu na okolinu postaju jaki. Poželećete da iskažete kulinarske sposobnosti ili da pokažete svima ono što najbolje znate. Uspećete.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi bi mnogo hteli. Ukoliko i pola od toga ostvare, mogu biti zadovoljni. Potreba za ljubavlju postoji, ali vam se način razrešenja emotivnih odnosa ne dopada, što dovodi do blagog nezadovoljstva. Pošto je smisao za kreativnost jači, budite stvaralački orijentisani. Uspeh!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Izbegavajte javne skupove, neprovetrene prostorije i preduzmite sve mere opreza kako biste sanirali sklonost ka virusnim infekcijama. U fazi ste kada nešto planirate, ali nemate smisla za realnost. Kako biste izbegli razočaranja, više vremena provodite u dugim šetnjama sa voljenom osobom.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Odgovorni ste prema svima i svemu više nego što je potrebno. Da li ste razmišljali o tome da je život igra i pokušali opuštenije da funkcionišete? Ono što je evidentno jeste izvestan grč u opštenju sa okolinom i nezadovoljstvo ukoliko vas drugi ne dožive onako kako biste vi to hteli. Budite kritičniji prema sebi.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Događaji vas na momente udaljavaju od gorućih pitanja. Ona se ne razrešavaju u željenom smeru, pa mogu pojačati probleme i nezadovoljstvo. Hoćete jasno da znate na čemu ste, ali vam to ne polazi za rukom. Partner čini sve da se u vezi osećate sigurno. Distanca je nepotrebna.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Okupirani ste neobičnim temama i problemima, bavite se specijalnim hobijem, u svakom slučaju – napredujete u duhovnom pogledu. Strelci su skloni metafizičkim razmišljanjima. Došli ste do unutarnjih zapažanja, pa ste zbog toga delimično zadovoljni. Sve vam izgleda krajnje jednostavno.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Aktuelni problemi, ukoliko ih imate, trenutno mogu biti ili osvetljeni ili ublaženi. Od vas samog zavisi šta će se dešavati. Doduše, malo je i karma uplela prste. Morate se više zalagati ukoliko želite da vam život ne prođe uludo. Razmislite o tome koliko ste na putu da to ostvarite.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Dosta ste se bavili ljubavlju i lepim stvarima, pa se bacate na rešenje konkretnih problema. Sve ide u rok službe, tako da ćete savladati prepreke i već za dan-dva izuzetno funkcionisati. Ne dozvolite da vas drugi nerviraju. Distancirajte se od njih!

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

U izvesnoj situaciji osećate se bezrazložno inferiorno. Pokušavate da odustanete od planova. Koliko je to pametno? Dobro razmislite pre nego što se odlučite na takav korak. Kasnije će biti teško da se vratite na one pozicije na kojima ste bili. Savetuje se suočavanje sa izazovima, uz marljiv rad.

OSTAVI KOMENTAR