Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 9. septembar 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 9. septembar 2013. godine

SHARE

2012 Toronto International Film Festival - 'Hotel Transylvania' Photocall

47. rođendan danas proslavlja slavni komičar, Adam Sandler.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Nikako da nađete zlatnu sredinu. Stalno idete iz krajnosti u krajnost. Trenutno ste u pozitivnoj fazi. Zračite optimizmom. Planirate društvene i privatne događaje, u očekivanju najpovoljnijeg ishoda. Imate podršku osoba rođenih u znaku Lava ili Strelca. Izbegavajte sukobe sa njima.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Tiha pobuna protiv onih koji pokušaju da vam nametnu ideje i ograniče vas u aktivnostima. Smatrate da ste dovoljno pametni da razmišljate sopstvenom glavom, kao i da donosite odluke. Pošto je evidentna napetost, pokušajte da se na sebi svojstven način relaksirate. Moguće su srčane smetnje.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto mnoge stvari odrađujete sa lakoćom, proširite spisak zadataka. U elementu ste, što se ne dešava često, pa iskoristite svojih pet minuta.  Skloni ste pogrešnim procenama i dijagnozama.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sve u stilu vruće-hladno. Oscilacije u raspoloženju zaista su velike. Ukoliko se budete bavili društvenim temama, bićete uspešni. U protivnom, nezadovoljni ste i nervozni. Vodolija vam po ko zna koji put vraća nadu u ljubav.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Neko vam se konstantno upliće u život i smeta u donošenju odluka, pa se nervirate. Pred sebe ste postavili neskromne ciljeve, koje teško možete da ostvarite. Padate u vatru i neadekvatno reagujete. Smirite se i prikupite snagu.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ukoliko nastupe zdravstveni problemi, ne budite hipohondrični. Videćete da je uzbuna bila pogrešna. Ako odete lekaru, verovatnoća da budete žrtva pogrešne dijagnoze zaista je velika. Zahvaljujući intenzivnoj mašti i talentima u ostalim sferama – odlično funkcionišete.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Na sve strane problemi. Mislili ste da ste najvažniji problem pregurali, kad se javio nov u vidu sukoba sa partnerom i nezadovoljstva ljubavnim životom. Okolnosti nalažu hitru intervenciju, kako biste prebrodili krizu, koja loše utiče i na zdravlje. Ako nastavite da se nervirate, možete imati i operaciju. Zato oprezno!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste i uznemireni, iako to pokušavate da prikrijete. Zbog nečega ste čak i zabrinuti. Nemate jasnu predstavu o situaciji u kojoj ste, tako da lako možete napraviti pogrešan potez. Strpite se još nekoliko dana, kada će se situacija iskristalisati i kada ćete napokon znati gde ste i šta možete da dobijete.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ukoliko na bilo koji način pokušate nekoga da iskorišćavate ili se dogodi obrnuto, loše ćete proći. Pošto od drugih, od zajednice uopšte, očekujete više nego što je ona spremna da vam da, bićete nezadovoljni i razočarani. Stoga smanjite zahteve, iako Strelcima to teško polazi za rukom.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ne rasipajte snagu i vreme na gluposti koje vas samo iscrpljuju i oduzimaju vam dragoceno vreme. Morate biti obazrivi i činiti sve da ojačate otpornost organizma. Opasnost od povreda postoji, ali je razumni postupci mogu sprečiti.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Morate da potiskujete osećanja. Pažnju vam poklanja osoba koju ne volite. Vi ste u mislima sa nekim sa kim zbog viših okolnosti ne možete ostvariti stalnu vezu. Morate se zadovoljiti samo trenucima. Barem vam nije dosadno. Iznenadni priliv novca.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Psiha i svi problemi vezani za nju očekuju hipersenzibilne pripadnike znaka. Vređate se zbog svake sitnice i taložite unutrašnje nezadovoljstvo, što vodi u bolesti organske prirode. Viši tipšovi znaka, koji na život gledaju sa lepše strane, osećaju se fantastično.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR