Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 9. jul 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 9. jul 2012. godine

SHARE

37. rođendan danas slavi roker Jack White.

21.03 – 20.04. OVAN

Nikako da nađete zlatnu sredinu. Stalno idete iz krajnosti u krajnost: ili se nervirate, ili ste potpuno opušteni, ili radite, ili lenčarite. Trenutno ste u pozitivnoj fazi. Zračite optimizmom. Planirate događaje u očekivanju najpovoljnijeg ishoda. Imate podršku osoba rođenih u znaku Lava ili Strelca. Izbegavajte sukobe sa njima.

21.04 – 20.05. BIK

Tiha pobuna protiv onih koji pokušaju da vam nametnu ideje i ograniče vas u aktivnostima. Smatrate da ste dovoljno pametni da razmišljate sopstvenom glavom i da sami donosite odluke. Ispravno razmišljate. Pošto je evidentna napetost, pokušajte da se na sebi svojstven način relaksirate.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto možete mnoge stvari da odradite sa lakoćom, slobodno proširite spisak zadataka. U elementu ste, što se ne dešava često, pa iskoristite svojih pet minuta. Sa Strelcima ostvarujete plodnu saradnju, ukoliko je uopšte planirate. Skloni ste pogrešnim procenama i dijagnozama.

21.06 – 20.07. RAK

Sve je u stilu vruće-hladno. Oscilacije u raspoloženju su velike. Vodolija vam po ko zna koji put vraća nadu u ljubav.

21.07 – 21.08. LAV

Dobro se osećate, mada vam se neko konstantno upliće u život i smeta vam pri donošenju nezavisnih odluka, pa se nervirate. Pred sebe ste postavili neskromne ciljeve, tako da se nemojte brinuti ako njihovo ostvarenje malo i zakasni. Opustite se i razmišljajte o romantičnom putovanju koje vas očekuje. Ukoliko ste sami, na putu ćete možda upoznati nekog zanimljivog.

22.08 – 22.09. DEVICA

Ukoliko nastupe zdravstveni problemi, ne budite hipohondrični, već sačekajte da nelagode prođu. Videćete da je uzbuna bila preterana. Ako odete lekaru, postoji verovatnoća da budete žrtva pogrešne dijagnoze. Zahvaljujući intenzivnoj mašti i talentima, u ostalim sferama odlično funkcionišete. Ljubav cveta.

23.09 – 22.10. VAGA

Mislili ste da ste najvažnije probleme prebrodili, a iskrsavaju novi, u vidu sukoba sa partnerom i nezadovoljstva ljubavnim životom. Preispitajte svoje zahteve i kriterijume. Da nisu previsoki? Ne možete očekivati toleranciju sa druge strane ako sami niste dovoljno tolerantni.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste i uznemireni iako to pokušavate da prikrijete. Zbog nečega ste čak i zabrinuti. Nemate jasnu predstavu o situaciji u kojoj ste, tako da lako možete napraviti pogrešan potez. Strpite se još nekoliko dana, kada će se situacija iskristalisati. Tada ćete napokon znati gde ste i šta možete da dobijete.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ukoliko na bilo koji način pokušate nekoga da iskorišćavate ili se dogodi obrnuto, loše ćete proći. Pošto od drugih očekujete više nego što su spremni da vam pruže, bićete nezadovoljni i razočarani. Stoga, budite skromni u zahtevima, iako Strelcima skromnost nije jača strana. Sve brige nestaće kada otputujete, a to će se desiti uskoro.

21.12 – 19.01. JARAC

Ako ste naučili da osluškujete sebe i vlastite potrebe, biće sve u redu. U protivnom, očekuje vas hroničan stres. To se posebno odnosi na mazohizmu sklone pripadnike znaka i one koji stalno imaju prisutan osećaj krivice. Možda vam je život tako zanimljiviji? Još uvek nije kasno da promenite ponašanje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Očekuju vas promene, i to u pozitivnom smeru. Sve što je za vas predmet interesovanja pričinjavaće vam zadovoljstvo. Partner vas u svim naporima zdušno podržava.

19.02 – 20.03. RIBE

Psiha i svi problemi vezani za nju očekuju hipersenzibilne pripadnike znaka. Vređate se zbog svake sitnice i taložite unutrašnje nezadovoljstvo, što može odvesti i u bolest organske prirode, umesto da se opušteno prepustite zagrljaju voljenog bića. Viši tipovi znaka, koji na život gledaju sa lepše strane, osećaju se fantastično. Maštaju do mile volje.

OSTAVI KOMENTAR