Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 9. april 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 9. april 2012. godine

SHARE

22. rođendan danas proslavlja zvezda “Sumrak sage” Kristen Stewart.

21.03 – 20.04. OVAN

Izlaz iz problema leži u radu i ličnim nastojanjima. Kad bolje razmislite, do svega dolazite sopstvenim zalaganjem. Puni optimizma gledate i na svoj emotivni život. Ni on nije tako crn kao što ste u prvi mah mislili. Šansa da ispravite greške još uvek postoji. Oprostiće vam. Iskoristite slobodno vreme za razmišljanje o tome kako da dođete do onoga što želite. Nema sumnje da ćete u tome i uspeti. Optimizam!

21.04 – 20.05. BIK

Razmišljate o ljubavi i umetnosti. Ukoliko se bavite kreativnim stvarima, pašće vam na pamet idealno rešenje. Iako partner čini sve da vas destabilizuje, budite sigurni u njegovu ljubav i želju da vas drži u neizvesnosti. Vi biste hteli da znate na čemu ste, a on po svaku cenu nastoji da vam to zadovoljstvo ne priušti. Okrenite se pravilnoj ishrani i traženju harmonije u samom sebi. Promenljivo raspoloženje je prolazno.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ljubav je u drugom planu pred poslovnim obavezama koje ne mogu da čekaju. U fazi ste uređivanja poslovnih kontakata, spremni na saradnju. Pošto je tolerancija pojačana, prijatno se osećate na svakom mestu. Uspostavili ste harmoniju sa samim sobom, pa pokušajte da što duže budete u tom stanju. Nađite malo vremena i za čitanje neke dobre i zanimljive knjige, kao i za rekreaciju.

21.06 – 20.07. RAK

Znate šta hoćete i polako idete ka cilju. Ne odustajete. Želja za perfekcijom je izražena, pa okolinu gnjavite detaljima. Kad bi se pojavio neko nov ko bi uspeo da vas izbaci iz ravnoteže? Za sada se morate pomiriti sa postojećim izborom. Problem vam zadaje činjenica da ukoliko želite da budete voljeni, morate biti slabašni. Jake osobe kao da nemaju prava na ljubav. Dosadilo vam je pretvaranje.

21.07 – 21.08. LAV

Pred sebe ste postavili velike zadatke, tako da ćete sve činiti da ih i ispunite. Prija vam nezavisnost u stvaralačkom radu. U svom ste elementu, zadovoljni, sa željom da to stanje prenesete i na voljeno biće. Ne preterujte, međutim, sa izlivima nežnostima, jer dotična osoba može pomisliti da se pretvarate i samo dobro glumite. Preporučuje se češći boravak na svežem vazduhu.

22.08 – 22.09. DEVICA

Problem pokušajte da odložite za povoljniji momenat. U druženjima je spas, ali i u bavljenju omiljenim hobijem. Gledajte na život sa vedrije strane. Neko intenzivno misli na vas i čini da morate da razmišljate o njemu, iako to ne želite. Da li je to ljubav ili nešto što na nju liči? Kad se osvestite, biće kasno.

23.09 – 22.10. VAGA

Na život gledate sa vedrije strane. Ne pokušavajte da dobro raspoloženje podelite sa Blizancem, pošto je on u haosu. Ima toliko ljudi koji mogu da zadovolje vašu potrebu za komunikacijom, pa se okrenite njima. Uživajte u druženju, u zagrljaju voljene osobe, u provodu, u trenucima koji su neponovljivi. Posvetite se i hobiju, kao i nezi sopstvenog tela. Posetite npr. teretanu ili bazen.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nesigurnost i preosetljivost kompenzujete radom. Rezultati će uticati na jačanje svesti o sebi i sopstvenim vrednostima. Imate osećaj kao da niko osim vas ne uočava vaše radne i druge kvalitete. Utisak su subjektivan, a vi nestrpljivi. Napredak je neminovan, ali je za uspeh potrebno vreme. Oporavljate se polako ali sigurno od zdravstvenih problema. Uskoro ćete biti kao novi. Toliko ste ojačali da vam ne smetaju ni poteškoće u emotivnom životu.

23.11 – 20.12. STRELAC

Šansa da poboljšate materijalni položaj postoji, pod uslovom da pametno unovčite svoje vrednosti. Svako treba da se bavi onim stvarima za koje je nadaren. Potisnuto nezadovoljstvo može dovesti do bolesti.

21.12 – 19.01. JARAC

Razmišljate da odustanete od posla iako ste na pola puta do uspeha. Kao da niste Jarac. Nešto vas blokira i sprečava da slobodno radite. Ne znate kako da reagujete. Da li reći i posvađati se, ili ćutati i trpeti? Vi se odlučujete za ćutanje. Sa Devicom i Blizancem ste u raskoraku.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Bićete u situaciji da se ponašate krajnje iracionalno. Šta da se radi? Treba istrajati i biti uporan u rešenju trenutnog problema. Samo ukoliko ga iskorenite, možete biti mirni. Preosetljivi ste, često menjate raspoloženje. Šta se to dešava? Kao da niste Vodolija. Pokažite na vlastitom primeru da niste slabić. Prokontrolišite krvnu sliku, jer vas lako mogu napasti virusi. Krhkog ste zdravlja. Posvetite mu više pažnje.

19.02 – 20.03. RIBE

Pošto svemu za šta postoji realan odgovor nalazite manu, okrenite se iracionalnim stvarima. Lutanje po hiperprostoru za Ribe je idealno rešenje, pod uslovom da u njemu ne ostanu. Trudite se da sačuvate tlo pod nogama i budete realni, mada će vas neke okolnosti nagoniti na suprotno. Uspeh je u duhovnim vrednostima. Da li ste razmišljali o promeni celokupnog sistema vrednosti?

OSTAVI KOMENTAR