Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 8. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 8. jul 2013. godine

SHARE

Jaden Smith Out And About In NYC

Svoj 15. rođendan danas slavi glumac Jaden Smith.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Postigli ste ravnotežu na svim poljima: puni ste poleta, dobrog zdravlja i ljubavi kojom vas obasipaju drage osobe. Očekuje vas puno sreće i radosti, tako da ne treba da gubite vreme na sporedne stvari. Ipak, treba se čuvati svake vrste preterivanja, posebno u hrani i piću.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Samo ukoliko budete aktivni i shvatite šta hoćete, možete se nečemu nadati. Nude vam se odlične šanse za razvoj mentalnih i fizičkih sposobnosti. Koliko ćete uspeti da ih iskoristite – diskutabilno je. Savetuje se oprez pri samoobmanjivanju, ali i u mogućim prevarama sa strane.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto imate običaj da se preterano iscrpljujete, nervno i energetski, možete imati problema. Uspeh je tu, samo treba biti strpljiv i sačekati. Razmislite da li vredi nervirati se, jer ćete sa lakoćom, tek kad se smirite, odraditi sve poslove, pa čak i dobiti novac. Rizik će se isplatiti.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Od nečega s pravom puno očekujete. Bićete u situaciji da pomažete drugima, rečima ili delom. Pošto imate potrebu za nezavisnošću, smetaće vam osobe koje se petljaju ne samo u vaše poslove već i u vašu privatnost. Obilje ideja koristite na adekvatan način.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi danas previše razmišljaju o ljubavi, možda više nego što imaju osnova za to. Želje su jedno, a mogućnosti drugo. Sreću ćete postići ako se okrenete različitim segmentima života – sportu, rekreaciji, partneru. Moguć je i izvestan izlazak u javnost, što zavisi od toga čime se bavite. Uglavnom, Lavovi se dobro osećaju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pred vama je izuzetno kreativan i uspešan dan u svakom pogledu. Posebno će vas obradovati materijalni dobitak, koji ste dugo očekivali. Pošto preterujete sa poslom i u njega ulažete puno snage, krajem dana je moguća napetost. Rešićete je se ukoliko se setite voljenog bića i prijatelja.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko želite da sad i odmah vidite rezultate svog zalaganja, bićete razočarani. Morate raditi na nekim osobinama koje se tiču strpljivosti, pa ćete uspeti. Važno je da sve funkcioniše. Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti ili besa. Izbegavajte sukobe sa partnerom, jer ćete iz njih izaći kao poražena strana.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pošto ste po prirodi sumnjičavi, krijete ljubomoru i pravite ispade. Ništa novo. Možda na taj način osvežavate odnos sa suprotnim polom? Pošto je pojačana sklonost ka popularnosti, ljubavi i umetnosti – bacite im se u susret. Rezultati će biti zapanjujući.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Prija vam timski rad, ali i da budete glavni. Smeši vam se put. Oberučke ćete prihvatiti takvu ponudu, pošto putovanja prosto obožavate. Iako ne izgledate kao neko ko se da lako prevariti, možete postati nečija žrtva. Uspešniji ste u filozofiji i umetnosti nego u bavljenju biznisom.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Prija vam samoća i rad u izolaciji. Emocije potiskujete, a od prolaznih problema sa partnerom bez razloga pravite dramu. Trenutno niste u stanju da o događajima trezveno razmišljate, pa ih ostavite za drugo vreme. Okrenite se hobiju i onom od čega imate direktne koristi, ali i druženju sa prijateljima. Biće prilike za napredovanje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Komunikativiji ste i društveniji nego inače. Na fleksibilan način rešavate međuljudske odnose, u pravom trenutku donosite ispravnu odluku. Slobodno vreme je povoljno za pisanje i planiranje putovanja. Pokušajte da se sa nekim posavetujete. Sa Rakom ili Strelcem – birajte. Obe osobe daće vam odličan savet.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ništa vam nije palo s neba. Ušli ste u fazu prosperiteta isključivo zahvaljujući sopstvenim zalaganjima. Iako se može dogoditi da neki poslovi kasne, ne očajavajte. Sve se odvija po unapred zacrtanom redosledu. Emocije prikrivate, što može dovesti do problema u vezi.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR