Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 7. novembar 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 7. novembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 44. rođendan proslavlja sjajni francuski DJ, David Guetta.

21.03 – 20.04. OVAN

Potrebna vam je nečija podrška da  istrajete, a koristi će biti višestruke. Teža nečega što za vas ima veliko značenje može vas pogoditi. Slaba tačka organizma su nervi i pluća.

21.04 – 20.05. BIK

Odnosi sa okolinom baziraju se na iskrenosti i poverenju, pa ćete sve situacije koje nisu adekvatne eskivirati. Dosta vam je laži i prevara sa strane. Neke poslove obavljate pred očima javnosti, ali ne sekirajte se – biće zapaženi.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Praktična crta karaktera stupa na scenu. Ne preterujte sa radom. Prija vam angažovanost na više strana. Volite da radite nekoliko poslova istovremeno zbog blizanačkog karaktera. Ukoliko imate zdravstvenih problema, znajte da su psihosomatske prirode. Sve ide iz glave.

21.06 – 20.07. RAK

Zahvaljujući kreativnom razmišljanju, očekujte uspeh u svim poslovima koji podrazumevaju maštu. Na emotivnom planu situacija se posle dužeg perioda nezadovoljstva popravlja. Ukoliko se pojavi Blizanac ili Škorpija, ne odbijajte ga.

21.07 – 21.08. LAV

Dosta vremena provodite van kuće, pa ste se uželeli opuštene porodične atmosfere. Nastojte da želju nekako sprovedete u delo. Ukoliko razmišljate o promeni mesta boravka ili selidbi, ovaj mesec je povoljan za tu vrstu aktivnosti. Zvezde su vam naklonjene, a da toga niste ni svesni. Napeti ste.

22.08 – 22.09. DEVICA

Odličan dan za komunikaciju. Izaberite obaveze koje su s njima u vezi i uspećete. Pokušajte da brige na trenutak eliminišete. Zbog problema ste suviše nervozni, a da ih rešite ne možete. Ostavite ih po strani i sačekajte povoljniji momenat. Mogući su stomačni problemi kao posledica neadekvatne ishrane.

23.09 – 22.10. VAGA

Novac, novac, novac… Cenite isključivo stvari koje donose praktične rezultate. Široke ste ruke, pa vam novac prosto klizi kroz njih. Pošto ste počeli da preterujete, morate se pod hitno urazumiti i okrenuti dubljem smislu života. Kad bolje razmislite, nije sve u parama, ima nečeg i u novcu.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Danas odjednom postajete svesni sopstvenih vrednosti. Zahvaljujući tome, narednih mesec dana bićete ekspeditivni i imaćete zapažene stavove. Glavna preokupacija će biti isključivo ostvarivanje sebičnih interesa, što okolini može i da zasmeta. Biku posebno.

23.11 – 20.12. STRELAC

Analizirate tuđe probleme, brinete tuđu brigu. Iako ste komunikativni, prija vam samoća, tako da birate pravi momenat kada se treba izolovati. Muzika, knjiga, novine – na momente će vam pomoći da se napunite pozitivnom energijom i rasteretite stresova koje zadajete sami sebi ili vam ih zadaju ukućani.

21.12 – 19.01. JARAC

Vodite računa o tome da vas ne zadese skandali za koje niste direktno krivi, a u koje vas može neko uvući sopstvenom nepažnjom. Pred vama je dan pun zanimljivih susreta i konkretnih akcija. Bićete zadovoljni ne samo ostvarenim rezultatima već i samim sobom, a to vam se retko dešava.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Poželjno je biti dosledan, ne činiti kompromise, jer zbog njih možete imati problema. Neka vas ne iznenadi zdravlje nekog od ukućana. Vodolija ima mnogo, pa su samim tim i problemi raznovrsni.

19.02 – 20.03. RIBE

Planirate primamljivo putovanje. Ipak, o putu više maštate, jer ga ne možete realizovati. Kad biste se spustili na zemlju, verovatno ne biste bili pripadnik ovog sanjalačkog znaka. Ali ima i i te kako prizemnih Riba. Ovi vatreni poklonici materijalnih vrednosti čvrsto stoje na zemlji.

OSTAVI KOMENTAR