Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 7. februar 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 7. februar 2011. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto ste se naučili pameti, ponašate se racionalno. Doduše, i dalje vam je jezik brži od pameti, ali to više nije opasno. Nervoza je normalna pojava, koju pokušavate da ublažite družeći se sa osobama koje vas cene. Period u kome se nalazite odličan je za pisanje i bavljenje naukom.

21.04 – 20.05. BIK

Analizirate tuđe probleme. To vam ne pada teško, jer na taj način potiskujete svoje. Pošto teško izražavate sopstvena osećanja, bar ste dobar slušalac. Velika je veština umeti nekoga saslušati. Nedostaje vam samopouzdanje kad je nov izazov u pitanju. Niste dobro procenili situaciju. Strpite se!

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Razmišljate na originalan način. Sa prijateljima se družite razmenjujući svakodnevna iskustva i znanja. Pokušajte da kontrolišete sklonost ka kritikovanju: više radite, a manje pričajte. Okolina od vas očekuje da napokon pređete sa reči na dela. Možete se nadati povoljnom ishodu važnog događaja.

21.06 – 20.07. RAK

Stalo vam je do činjenica. Funkcionišete trezveno i hladno, u želji da iz trenutne situacije profitirate. Iako ne ostavljate utisak uspešne osobe, karijera vam je važna, kao i javni život. Ne iznenađuje ni interesovanje za politiku, u kojoj aktivno učestvujete. Donosite pametnu odluku.

21.07 – 21.08. LAV

Rodbina vas je ionako “otpisala”, ali danas će definitivno pokušati da vas kritikuje. Ništa alarmantno, jer ste vi okrenuti interesantnijim stvarima. Maštate o putovanjima, a intuicija, koja je trenutno pojačana, govori da će ih biti. Nova ljubav je na pomolu. Možda ćete se ovoga puta istinski zaljubiti?

22.08 – 22.09. DEVICA

Svađe sa partnerom postale su sve učestalije, mada su, bar naoko, bezrazložne. Zapitajte se koliko ste preterali sa svojim zahtevima i sitničavošću? Ukoliko ste rešili da se bavite politikom ili nekretninama, ne prenagljujte. Iako ćete dobiti podršku važne osobe, strpite se i sačekajte povoljniju šansu. Budite tolerantniji.

23.09 – 22.10. VAGA

Period nesporazuma sa partnerom postao je prošlost. Odlično funkcionišete u tandemu, svesni svih partnerovih kvaliteta. Dokle će to da vas drži – veliko je pitanje. Na njega niko, baš niko, ne može da odgovori. Možda čari vaše veze i leže u neizvesnosti? Planete vam šalju nevidljivu podršku.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Neka vas ne iznenadi proširivanje obima poslova. To će uticati na poboljšanje finansijske situacije. Novac vam je preko potreban, ali do njega možete doći samo marljivim radom. Svi zdravstveni problemi, ali i neki drugi, idu iz glave. Dakle, dovoljno je da se smirite i oni će brzo proći. Obratite pažnju na ishranu, kao i na kvalitet komunikacije.

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspeh očekujte u svim kreativnim poslovima. Možete se nadati i srećnim finansijskim transakcijama. Po pitanju ljubavi i dece morate biti fleksibilniji. Iako vas deli generacijski jaz, a uz to o sebi imate idealno mišljenje, niste baš uvek u pravu. Vreme je povoljno za uživanje u sitnim životnim radostima.

21.12 – 19.01. JARAC

Ušli ste u izuzetno povoljan period za trgovanje nekretninama. Ukoliko ste razmišljali o tome, pravi je čas da se aktivirate. Uspeh sledi krajem meseca. Čim nešto zaškripi, počinjete da se nervirate i da na okolinu isijavate neraspoloženje. Morate se pomalo menjati. Okrenite se porodici.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U stalnoj ste žurbi. To vam odgovara, pošto je inertnost osobina koju ne podnosite. Morate kontrolisati nervni sistem jer su mogući izvesni problemi. Kao propratna pojava, javlja se slabost. Mogući su i stomačni problemi, ali ništa nije alarmantno. Savetuje se oprez kad je potpisivanje dokumenata u pitanju.

19.02 – 20.03. RIBE

Bićete u situaciji da donesete odluku na brzinu i da nešto presečete. To vam neće teško pasti, jer su u pitanju novac i biznis. Držeći se devize “ko da više”, okrećete se povoljnijoj poslovnoj varijanti, naravno u želji da vaši kvaliteti budu adekvatno nagrađeni. Dosta je bilo nepravde!

OSTAVI KOMENTAR