Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 6. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 6. maj 2013. godine

SHARE

null

30. rođendan danas proslavlja glumica Adrianne Palicki.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Izuzetno uspešan dan, bar kad je komunikacija u pitanju. Ostvarujete korisnu konverzaciju, donosite pametne i brze odluke, sve u stilu Ovna – od srca. Pošto vam najviše odgovara aktivnost, budite aktivni.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Odgovara vam sve za šta imate konkretne argumente i čvrste dokaze. Još ukoliko postoji mogućnost zarade… Cenite stvari koje donose praktične rezultate, ne samo zato što ste Bik već i zbog trenutnih okolnosti. Interesovanje za pisanje i ostale vidove komunikacije treba ispoštovati.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Sve postižete snagom volje. Nalazite se u fazi borbe za opstanak, koja zahteva istrajnost i jasan cilj. Ukoliko ga nemate, morate ga sebi postaviti. Vodite računa o sopstvenim slabostima, prvenstveno o precenjivanju sopstvenih mogućnosti. Izbegavajte sukobe sa okolinom, jer će biti provokacija.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Očekuje vas izuzetno bogat društveni život. Veze koje uspostavite mogu biti od značaja za dalji sled događanja. Problem dana može se javiti u vidu nedostatka čvrstine i želje da od nečega odustanete. Ni slučajno, jer ste ovoga puta zaista u pravu. Ljubav prema umetnosti pokažite delom, ne rečima.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Izuzetno ste aktivni i komunikativni. Kad bolje razmislite, za to i imate i nemate razloga. Uživate u tome da sa prijateljima delite ono što je najdragocenije – iskustvo i znanja. Intelekt trenutno pobeđuje emocije. Čuvajte se skandala sa osobama iz bliže okoline.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Moguće je planirano putovanje sa voljenom osobom. Organizatorske sposobnosti, zdrav razum i upadljivi šarm čine vas neodoljivim, neponovljivim i neizbežnim. Ko može odoleti vašem pogledu? Lav, i da hoće, neće moći. Zašto? Pa fascinirate ga!

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Izbegavajte sve što utiče na vaše raspoloženje u negativnom smislu, posebno sumnjičavost. Okrenite se sebi i svojim manama. Videćete koliko ima posla. Teško je, ali zahvalno, uhvatiti se u koštac sa ovim problemima. Ukoliko izbacite na površinu nedostatke, imate šansu da ih i otklonite.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Tema dana je motivacija. Pod uslovom da imate razloga, bićete spremni na sve. Ono što vam može zadavati teškoće jeste problem sa plućima. Potrebno vam je više kiseonika, pa bi možda izlet u prirodi bio pravo rešenje.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Kad bolje razmislite, niste krivi vi, već partner. On je dežurni krivac za sve probleme. Pošto ste detektovali uzročnika, sad ga treba sanirati. Kad uvidite da neraspoloženje i dalje traje, idite na pusto ostrvo. Ukoliko ni tamo ne bude bolje, onda se okrenite sebi i shvatite da problem leži u vama.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Funkcionišete kao tipičan predstavnik znaka, praktično, rezervisano, sistematično i efikasno. Skoro da ste idealni, ali povedite računa da u tome ne preterate, kako vam ne bi porasla krila kao anđelu. Ipak ste vi čovek od krvi i mesa. Po koja mana nije na odmet. Očekujte uspeh.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Sve je u znaku zadovoljstava. Sa Lavom pokušavate da se usaglasite, mada ne ide. On bi nežnost, a vas interesuju druge stvari. Možda je Rak prava osoba? Samo ona razume sve vaše ludosti i spremna je da vam oprosti. Zato se savetuje druženje sa ovom astrološki naizgled neprihvatljivom kombinacijom.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Želite da napravite sistematizaciju kad je porodica u pitanju. Tu se ne zna ni ko pije ni ko plaća, pa se odlučujete za radikalan korak. Korenite promene su neophodne, mada se postavlja pitanje koliko ste na njih spremni? Za sada se valja okrenuti uređenju prostora u kome živite. Možda ćete uspeti.

OSTAVI KOMENTAR