Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 6. februar 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 6. februar 2012. godine

SHARE

Na današnji dan svoj 50. rođendan proslavlja pevač grupe Guns N’ Roses, Axl Rose.

21.03 – 20.04. OVAN

Iako strpljenje nije jača strana vašeg karaktera, sada stupa na scenu. Svesni ste da do cilja možete doći samo polako, ali sigurno. Sve što ste zamislili zahteva štednju. To vam neće teško pasti, s obzirom na to da volite novac Devojke Ovnovi mogu imati problema na materijalnom planu. Njih očekuju neplanirani izdaci.

21.04 – 20.05. BIK

Razočaranja vas vrebaju sa više strana. Većina Bikova dosta je idealizovala voljenu osobu. Iako se nalazite u emotivnoj zabludi, nije vreme za konačnu odluku. Strpite se i ne donosite odluke na prečac.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Blizanci pokušavaju da reše ljubavne probleme. Pošto je partner učinio svoj deo obaveza, sada je potez na vama. U ljubavnoj zajednici trenutno labavo funkcionišete. Otputujte na pusto ostrvo. Samo tako ćete rešiti emotivnu situaciju. Više šatajte.

21.06 – 20.07. RAK

Okolina misli da nemate problema pošto ćutite i trpite. Niko ne shvata vaše dostojanstveno držanje u kriznim situacijama. Trenutno je suviše osvetljeno finansijsko stanje. Ono nikada nije bilo tako problematično. Strpite se malo – biće i para, i to velikih.

21.07 – 21.08. LAV

Romantično raspoloženje čini dan specifičnim. Čeznete za osobom koja je trenutno negde daleko. Savetuje se da pozitivne misli usmerite na one koji su sa vama svakodnevno. Oni bar ne traže nikakvu garanciju. Sa njima bar znate na čemu ste! Srećno!

22.08 – 22.09. DEVICA

Trenutno je u prvom planu problem nervne prirode. Za sve što se ne odvija po planu krivite druge, a pri tome niste svesni svog dela odgovornosti. Dosada je postala svakodnevna pojava.

23.09 – 22.10. VAGA

Imali ste vremena i za uživanja i za provod. Došlo je vreme da se smirite i uvučete u kuću. No, nastaju problemi s ljubavlju i prijateljima. Međuljudske odnose gradili ste sa sebi svojstvenim idealizmom, pa je razočaranje koje je usledilo posledica odsustva smisla za realnost. Razvedrite se.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Na scenu stupa izrazita napetost kad je ljubav u pitanju. Nalazite se u pomalo konfuznom, ali, na svu sreću, prolaznom stanju. Kad biste mogli da utičete na razvoj emotivnih odnosa kao na razvoj posla – gde bi vam bio kraj! Možda ne vidite pravu osobu.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto ste naporno radili trudeći se da okončate projekat koji ste prihvatili, vreme je za porodicu, tj. partnera i trenutke ljubavi. Nemojte se štedeti na emotivnom planu.

21.12 – 19.01. JARAC

Postoji nešto čega imate na pretek, a što vam danas može biti od velike pomoći – to je oprez. Razmišljajte s vremena na vreme o tome, kako biste bili srećniji. Budite tolerantniji u komunikaciji, jer ste u poslednje vreme prilično impulsivni.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto su nezaboravni ljubavni trenuci za vama, ostaju vam uspomene. Sećanja na lepe trenutke dan vam mogu učiniti posebnim. Pomalo ste setni. Mogući su problemi sa zdravljem. Zato budite oprezni kako biste ih izbegli.

19.02 – 20.03. RIBE

Taman se priviknete na nešto, kad to mora da se menja. Nije vam lako. Niste sposobni da lako podnosite promene, ali situacija od vas upravo to zahteva. Očekuje vas uspeh, ali još uvek ne rešavate svoju emotivnu situaciju. Možda vam ova neizvesnost odgovara.

OSTAVI KOMENTAR