Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 6. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 6. avgust 2012. godine

SHARE

40. rođendan danas proslavlja pevačica grupe Spice Girls, Geri Halliwell.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Budući da su imaginativne moći naglašene, bavite se umetnošću i stvarima za koje je neophodna mašta. Ne gubite snagu na stvari na koje slabo možete uticati, jer ćete se nervirati. Uspeh očekuje pripadnike znaka koji se bave umetnošću i kreativnim radom, dok praktični Ovnovi imaju lakših probleme.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Dišete punim plućima, srećni ste i zadovoljni. Posebnu radost vam pružaju partner i osobe do kojih vam je stalo. Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi zaljubljivanja. Pošto niste predosetili zbivanja, morate da radite užurbano.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Posebna uzbuđenja možete očekivati unutar doma i porodice, ali nemojte dozvoliti da vas to izbaci iz koloseka. Ukućani su onakvi kakvi su, pa treba da zauzmete odlučan stav i sa njima izađete na kraj. Koliko ćete u tome uspeti? Sve je individualno i zavisi od strpljenja.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Trenutno ste u izvesnoj dilemi. Pošto sa uspehom savladavate prepreke, krajem dana očekujte poboljšanje raspoloženja i prijatno druženje. Drage osobe na vas deluju stimulativno, pa sa njima fantastično sarađujete.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U odličnoj ste formi. Odlično razumete suštinu i iz situacije izvlačite maksimum. Predviđate nove događaje i shodno tome se ponašate. Srećne okolnosti vam idu naruku. Samo nastavite ovim tempom, ali uz pomoć dragih osoba. One imaju mnogo uticaja na naredna zbivanja. Poslušajte njihov savet.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nemate razloga za paniku, jer su stvari pod kontrolom. Za blagu nervozu pokušavate da nađete opravdanje, ali vam to ne polazi za rukom. Snažni uticaji prijatelja mogu, ali i ne moraju, da vas osujete u naporima i stremljenjima. Ukoliko je za utehu – stvari su prolazne.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Vage su u svom elementu, zadovoljne koliko to njihova priroda dozvoljava. Akcenat stavljaju na perfekcionizam i harmoniju više nego na događanja u emotivnom životu. Stalo im je do toga da se dokažu, a partner i ostali mogu da pričekaju. Važno je da ste ispunjeni i harmonični. Dokle će to da vas drži?

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Rešili ste da se izborite sa problemima i ne priznajete poraz. U pravu ste! Od narednih događaja očekujte uspeh i kratak predah, koji će vam pomoći da se suočite sa samim sobom. Taman ste pomislili da su vam sve lađe potonule, kad evo izlaza iz tunela. Budite srećni, jer ste prevazišli kriznu situaciju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Tema dana je posao i nerviranja sa njim u vezi. Šta da se radi kad vam okolnosti nisu naklonjene. Smirite se i sačekajte povoljniji razvoj događaja, ali ne odmah. Preterali ste sa histeričnim napadima.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Želja za izolacijom je evidentna, ali i potreba da vladate situacijom. Ponašate se u skladu sa objektivnim teškoćama, po cenu da emotivno trpite. Savesni ste i odgovorni, pa ćete, po običaju, dati prednost stvarima na koje ste se obavezali. Sa Strelcima ste povuci-potegni. Pobeda je vaša!

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Napeti ste, skloni da se nervirate zbog sitnica. Pokušajte da izbegnete poslove koji zahtevaju užurbanost i nepromišljenu akciju, pošto možete biti oštećeni. Budite mudri, smireni i odgovorni. Eto načina za uspeh. Panika vas samo udaljava od njega i čini nervoznim i nezadovoljnim.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Imaginativne moći su naglašene, pa se to povoljno odražava na pripadnike znaka koji se bave umetnošću i konkretnim biznisom. Uspeh vas očekuje u špekulacijama raznog tipa. Savetuje se akcija u tom smeru. Optimista ste!

SHARE
Prethodni članakBRAVO GIRL! #89
Naredni članakPop top lista #47

OSTAVI KOMENTAR