Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 5. septembar 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 5. septembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 38. rođendan slavi američka glumica Rose McGowan.

21.03 – 20.04. OVAN

Ovih dana uživate u kratkim putovanjima i fizičkim aktivnostima. U svom ste elementu, jer ćete na zadovoljavajući način koristiti sposobnosti, posebno one koje imaju veze sa nagomilanom energijom. Za divno čudo, izbegavaćete prepirke i bićete smireni.

21.04 – 20.05. BIK

Sve je u znaku novca i načina za njegovo sticanje. Novac se nalazi svuda oko nas. Treba biti mudar pa ga pokupiti. Vi to jeste, tako da neće biti problema. Još kad biste umeli da ga sačuvate… To će već biti malo teže, a posle će vam biti krivo.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ne ponavljajte greške iz prošlosti, posebno ne ljubavne. Ukoliko ste se ranije opekli, a ponašate se slično, biće još gore i bolnije. To se odnosi i na ostale segmente života. Morate početi da učite na sopstvenim greškama, kako biste bili bolji i uspešniji. Prija vam samoća. Veći finansijski dobitak trenutno je u izgledu.

21.06 – 20.07. RAK

Rakovi narednih dana postaju pravi zavodnici. Skloni ste flertu, sada posebno. Zračite ne samo šarmom i lepotom već i željom za užicima. Izbegavajte ljubavne afere. Budite dovoljno mudri da ne sedite na više stolica odjednom. Možete izgubiti sve.

21.07 – 21.08. LAV

Spustite se na zemlju i počnite da funkcionišete kao sav normalan svet. Idealizujete svaku situaciju, pa ste stalno u stanju razočaranosti. To se posebno odnosi na prijateljstva. Zakasneli novac napokon stiže.

22.08 – 22.09. DEVICA

Nikako ne posustajete. Ambiciozni ste kada mnogi postaju malodušni. U svemu pokušavate da nađete statusni simbol, jer vam je stalo da ono čime se bavite ima adekvatno priznanje. Savetuje se da se prepustite životnim radostima i malo odmorite.

23.09 – 22.10. VAGA

Uskladili ste se sa okolinom, što znači da ste posle dužeg vremena našli sopstveni mir. Mnoge pripadnike znaka očekuje putovanje u inostranstvo, ili pak razmišljaju o stručnom usavršavanju. Uglavnom uživate u svim životnim sferama, počev od materijalne do duhovne. Budite dinamičniji i konkretniji.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Izuzetno povoljan period za pisanje i sticanje materijalnih dobara. Od partnera očekujte podršku. On je počeo da vas stimuliše da se promenite u pozitivnom smislu, jer uviđate sopstvene greške.

23.11 – 20.12. STRELAC

Zahvaljujući velikom broju društvenoprihvatljivih osobina, zaista ste voljeni. Niko ne može da odoli vašoj plemenitoj i korektnoj prirodi i nastojanjima da svima izađete u susret. Pošto, čineći usluge, partnera stavljate na poslednje mesto, a da toga niste ni svesni, napokon se javlja želja da nešto promenite.

21.12 – 19.01. JARAC

Uživate u umetničkim, ali i drugim sklonostima. Dani koji su pred vama odlični su za osobe koje se bave ovim stvarima, kao i za one koji su u zdravstvu. Ostali pripadnici znaka mogu imati probleme vezane za konzumiranje šećera i skroba. Stoga zamenite ove namirnice prirodnim vitaminima u voću.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ovog meseca biće aktuelni nova ljubav, deca, unučići, sport i zabava. Sve shodno uzrastu i interesovanjima. Ukoliko budete tvrdoglavo nastojali da ostvarite nemoguće, suočavanje sa preprekama biće neugodno i odraziće se na zdravlje. Stoga se zadovoljite realnom ponudom.

19.02 – 20.03. RIBE

Nastupio je talas optimizma. Možda je lepo vreme samo po sebi zaslužno za takvo raspoloženje? Nudi vam se mogućnost da budete u prirodi, da šetate i meditirate. Uz to ste okrenuti porodici i domu. Ideje o adaptaciji životnog prostora i osveženju enterijera detaljima čine vas srećnim.

OSTAVI KOMENTAR