Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 5. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 5. novembar 2012. godine

SHARE

25. rođendan danas proslavlja muzičar i glumac Kevin Jonas.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ukoliko uspete da savladate želju za potčinjavanjem drugih, za svađom i nasilničkim gestovima, nadajte se relativno uspešnom danu. Jedan plan je suviše lep da bi bio realan, pa ga razmotrite iz drugog ugla. Pošto ste skloni prehladama, budite oprezni kako biste ih izbegli. Sa Ribama morate sarađivati, bar danas, hteli to ili ne.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Smirite se i ne reagujte burno u prisustvu drugih. Štete od takvog ponašanja snosićete prvenstveno vi. Pred vama su divni trenuci praćeni iznenadnim poznanstvima i neobičnim doživljajima. Odličan dan ne samo za bavljenje umetnošću već i za ljubav. Vodolija će vas zaintrigirati.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Kad biste više radili, a manje pričali – bilo bi sjajno. U fazi ste maštanja i traženja hleba bez motike, što je, kad bolje razmislite, nemoguće. Ne dešava se nikada, bar ne vama. Planetarni aspekti ukazuju na prividnu sreću, eventualne finansijske gubitke i štednju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Iako niste bez problema, ne osećate se loše. Činićete mnoštvo stvari koje su tipične za pripadnike ovog krajnje komplikovanog znaka. Predložite partneru izlazak u restoran. Prihvatiće.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Mnogi pripadnici znaka trenutno su u situaciji da hrane sujetu. Očekuje ih odnos sa javnošću u kombinaciji sa idealnom saradnjom sa suprotnim polom. Lako se prilagođavate okolnostima, sve vam izgleda jednostavno, a razlog za to potražite u zvezdama: one vas greju i oko srca i oko novčanika.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pokušajte da u radu nađete odgovor za nezadovoljstvo. Ako budete izbegavali finansijska ulaganja i poveli više računa o novcu, postoji šansa da ublažite neugodnosti.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

U svom ste elementu, što znači da ste okruženi ljudima, družite se i komunicirate maksimalno. Partner je jedina osoba sa kojom je razumevanje slabo. Treba učiniti nešto kako bi se odnosi među vama popravili. Ako je to besmisleno, onda razmislite o drugoj varijanti. Ovako više ne ide.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Napokon osećate olakšanje. Brige su za vama, jer su planetarni aspekti popustili. Imali ste težak period, ali, pod uslovom da ste bili pametni, iz njega ste izvukli pouku. U protivnom, udarate u zid. Iskoristite naredne dane da se oporavite od šokova, ali i za preduzimanje konkretne akcije.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Utičete na razvoj događaja, a da toga niste svesni. Pred vama je srećan preokret u privatnom životu. Ukoliko planirate na duge staze, pravi je momenat. Retko kad ste u prilici da tako jasno postavljate stvari na pravo mesto. Nervoza je posledica precenjivanja sopstvenih mogućnosti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pred vama je relativno uspešan dan. Osećate kao da vam je kamen pao sa srca, ali ni sami ne znate zbog čega? Planete su prestale da vas kinje i muče; one sada nude povoljnije događaje. Najpre se odmorite od stresova, pa onda krenite u akciju. Nisu sve šanse propuštene. Možda će se naći i oslonac.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Morate svojski da zapnete, ali se ne nadajte da ćete obaveze rešiti preko noći. Proces je mukotrpan, ali pošto vi važite za osobu koja je uporna, uspeh neće izostati. Zdravstveno stanje nije sjajno, pa posvetite više pažnje ovom segmentu života. Podršku i razumevanje nudi vam Bik.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Shvatili ste da iskrenošću ništa ne možete postići, pa blefirate. Izbegavajte finansijske transakcije izvesno vreme, jer su mogući gubici. Okultno orijentisane Ribe nemaju šta da izgube. Kod njih je sve pod kontrolom, izuzev prehlade. Imunitet je oslabljen.

OSTAVI KOMENTAR