Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 5. mart 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 5. mart 2012. godine

SHARE

38. rođendan danas proslavlja glumica Eva Mendes.

21.03 – 20.04. OVAN

Organizatorski talenat, sposobnost prenošenja sopstvenog entuzijazma na druge osobe, želja za velikim dostignućima – sve to trenutno dolazi do izražaja. Koliko ćete u svemu uspeti – zavisi isključivo od vas samih. Poželjno je ono u čemu ste deficitarni, a to je strpljenje. Ukoliko želite nešto na brzinu, uspeh može izostati.

21.04 – 20.05. BIK

Ukoliko hoćete da rešite problem, morate uložiti napor, što vam, priznaćete, neće teško pasti. Vredni ste, a trenutno ste i dodatno motivisani za akciju. Moguće je razočaranje u žensku osobu, bilo da ima realnih razloga za to ili da su u pitanju razne intrige. Kad prođe izvesno vreme, shvatićete da ste preterali sa lošom procenom.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Iskoristite talase inspiracije na pravi način. Ne pretvarajte se i ne prenemažite, već počnite da radite. Samo konkretna akcija može uroditi plodom. Pošto ste idealistički nastrojeni, možete se razočarati zbog svake sitnice koja ne zadovoljava vaše kriterijume. Trebalo bi da sednete i porazgovarate sa osobama od poverenja. Iako se sa njima u mnogo čemu ne slažete, možda će vam pomoći da nađete pametnije rešenje.

21.06 – 20.07. RAK

Sve aktivnosti zavise od trenutka. Neka vas ne začude impulsivne reakcije u kombinaciji sa preteranom revnošću. Još kad tome dodate želju da se nametnete okolini… Opasnost mogu predstavljati brzoplete odluke i nepromišljenost uopšte. Pošto uvek kod sebe imate novac, bacate se u trošak. Ulažete u stvari koje vam nisu baš neophodne, ali kad-tad će vam zatrebati.

21.07 – 21.08. LAV

Nude vam se odlične prilike za razvoj mentalnih i praktičnih sposobnosti. Iako pokušavate da se usaglasite sa Vodolijom, trenutno je dobitna kombinacija Devica. Jedino ona može da vas smiri svojim zdravim rezonima. Međusobno se tešite i pomažete jedno drugom. Za nervozu uvek ima sijaset razloga, ali se treba kontrolisati.

22.08 – 22.09. DEVICA

Ako ste nervozni i ne možete da se kontrolišete, znajte da je jedan od razloga premor. Pokušajte da poslove svedete na minimum i da u miru, uz knjigu ili kompjuter, provedete slobodno vreme. Već ste postigli stvari koje donose vidljive rezultate, pa kratak predah ne može da škodi. Pošto brinete o zdravlju, niko ne sumnja u to da ćete činiti sve što je u vašoj moći da sanirate problem. Savetuje se pravilna ishrana, vitamini, odmor, ali i izbegavanje kontakata sa nepouzdanim osobama.

23.09 – 22.10. VAGA

Imate utisak da mnogi jučerašnji planovi danas padaju u vodu. Umorili ste se i rešili da odustanete kod prve prepreke. Greška. Pred vama je sjajan dan. Doduše, prijatelji pokušavaju da vam pokvare raspoloženje, ali, budući da ste ojačali, neće uspeti. Partner je spreman da pomogne u rešavanju zajedničkih problema, mada ste vi što je on galantniji, sve neskromniji. Previše razmišljate o novcu, a malo o štednji.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Iako je dan uspešan, nemojte ga svojim dominantnim ponašanjem pokvariti. Ukoliko vas saradnici iritiraju, povucite se i korektno odradite svoj deo posla. Ne pomišljajte na svađe, jer ćete iz njih izvući više štete nego koristi. Bolji je i mršav mir nego debela parnica. I prema partneru se ponašajte slično. Ukoliko brzopleto krenete u akciju, može biti problema.

23.11 – 20.12. STRELAC

Aktivan dan, pun prijatnih događaja i uspeha. Bićete stalno u pokretu i raditi više poslova istovremeno, što vam neće ni najmanje smetati. Važno je da imate jak motiv, a u tom slučaju niko ne može da se meri sa vama. Većina Strelaca će biti motivisana novcem, a manji broj unapređenjem. Ljubav cveta.

21.12 – 19.01. JARAC

Očekuje vas prijatan susret, koji samo na kratko ublažava nervozu. Često se u tuđem prisustvu osećate neprijatno. Pokušavate da dođete do unutrašnjeg mira, što vam u poslednje vreme sve teže pada. Možda treba učiniti nešto za svoju dušu. Pošto drugi ne mogu da vam udovolje, morate udovoljiti sami sebi.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Zbog nečega se iznenada iznervirate, ali, na svu sreću, napetost neočekivano popušta. Učinićete nesvesno stvari koje popravljaju raspoloženje i doneti brzu odluku. Važno je da psihički problem uspešno savladavate, a sa njim i osećanje da do svega u životu dolazite sporo i teško. Nije poželjno ni u čemu preterivati, treba naći zlatnu sredinu.

19.02 – 20.03. RIBE

Neka vas ne začude neobične ljubavne afere. Preosetljivi ste na udare sa strane i nesposobni da uvidite svoj stepen odgovornosti. Ne okrivljujte druge za vlastite neuspehe. Razmislite o tome koliko ste sami odgovorni za njih. Poželjno je biti realan i iz date situacije izvući maksimum.

OSTAVI KOMENTAR