Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 5. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 5. decembar 2011. godine

SHARE

48. rođendan danas proslavlja legendarni reper Dr. Dre.

21.03 – 20.04. OVAN

Idealan dan za sve što ima veze sa partnerstvom i udruživanjem. Ukoliko primetite da su u sredini u kojoj se krećete odnosi poremećeni, potrudite se da ne budete baš vi osoba koja će ih ispravljati. Bez obzira na uspeh, treba biti realan u proceni. Blizanac nudi odlično rešenje.

21.04 – 20.05. BIK

Iskoristite inspiraciju na pametan način. Ukoliko budete lenji i neinventivni, sve je uzalud – mrtav kapital. Dan provodite u večitoj potrazi za novim neobičnim stvarima i uzbuđenjima. Emotivno zadovoljstvo i novi primamljivi događaji samo potenciraju aspekte sreće. Ljubavno osvajanje.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Suočavate se sa teškim problemima, ali ih rešavate. Prolazite kroz sebi svojstvenu proveru nerava. Nije vam lako, ali neka vam za utehu bude činjenica da ćete prebroditi težak dan i ostvariti planove koji su doskora izgledali nemoguće. Sve se odvija u stilu jedan korak napred, dva nazad.

21.06 – 20.07. RAK

Neočekivano i neplanirano se javlja želja da nešto kupite. Ulažete u stvari koje vam nisu baš neophodne, ali kad-tad će vam zatrebati. Ne sekirajte se unapred zbog toga što ćete biti na gubitku, jer Rakovima to nije svojstveno; praktičniji su nego što se pretpostavlja.

21.07 – 21.08. LAV

Devica vam na specifičan način pomaže da prebrodite krizu. Iako se mnogo čega odričete, razdvojeni ste od drage osobe, ali imate motiv da istrajete. U pitanju su ljubav i partner, koji vas u potpunosti razume. Zadovoljstvo nalazite u radu, koji jeste težak, ali i koristan. Eliminišite crne misli.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto očigledno najbolje funkcionišete kad ste sami, pokušajte da to sprovedete u delo. Distancirajte se kad god je moguće od tuđih problema i okrenite se svojima. Nije vam lako, ali ćete zahvaljujući osobinama svojstvenim Devicama, a to su pre svega pedanterija i principijelnost, uspeti. Naporan dan.

23.09 – 22.10. VAGA

Ulažete napor kako biste postigli željeni cilj. Izbegavajte uzbuđenja i nasilje sa strane. Problem dana je lenost, koja vam otežava realizaciju važnog zadatka. Sa partnerom sklapate primirje. Ljubav i novac su podjednako važne stavke.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zahvaljujući emotivnom zadovoljstvu, funkcionišete u svim sferama društvenog života. Hteli to sebi da priznate ili ne, partner otvara mnoga vrata, i to ona prava. Pomaže vam da uspete u nekim stvarima o kojima, da nije njega, ne biste smeli ni da sanjate.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ukoliko se udružite sa Škorpijom, biće super. Zajedničkim snagama ostvarićete mnoštvo stvari. Finansijski dobitak je pravi pokazatelj dobre saradnje. Pošto morate da popustite pred Škorpijinom željom za dominacijom, pokušajte da se obuzdate. Biće teško, ali šta da se radi? U ovoj simbiozi oboje profitirate.

21.12 – 19.01. JARAC

Potrebu za samoćom nastojte da realizujete. Očekuje vas uspeh u rešavanju imovinsko-pravnih stvari, nasledstva i svega što se odnosi na tuđ novac. Ukoliko posredujete u prodaji nekretnina, takođe se možete nadati uspehu. Sa Lavom ste u fenomenalnim odnosima. Upotpunjujete se!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto ste ostvarili finansijski dobitak, poželjno je zaustaviti se. Suviše ste okrenuti materijalnoj strani života, uživanjima u ljubavi, hrani i piću, pa ste zaboravili na duhovnu komponentu. Nije poželjno ni u čemu preterivati, treba naći zlatnu sredinu. Svađe sa partnerom nikuda ne vode.

19.02 – 20.03. RIBE

Vaš zdravstveni život je osvetljen, što i jeste i nije dobro. Dobro je zato što nastojite da rešite probleme na tom planu, a nije jer se nervirate težeći ka perfekcionizmu. Jedna Škorpija iz bližeg okruženja konstantno minira neke vaše poteze. Morate je staviti na pravo mesto i ne dozvoliti da vas uništava.

OSTAVI KOMENTAR