Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 4. novembar 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 4. novembar 2013. godine

SHARE

Los Angeles Baby Face Gets Star On The Hollywood Walk Of Fame

Svoj 44. rođendan danas proslavlja slavni reper Diddy.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Morate se sami izboriti sa problemima koji se nagomilavaju munjevitom brzinom. Nervni sistem je na probi. Pošto se često nalazite u sličnim situacijama, pokušajte da ne svaljujete krivicu na druge. Tražili ste – gledajte! Trebalo je ranije dobro promisliti. Pokušajte da realno procenite svoj deo odgovornosti.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Romantični trenuci sa Vodolijom ili Lavom popravljaju raspoloženje i čine da ste u elementu. U fazi ste neočekivanog obrta situacije u svoju korist. Životni uslovi se poboljšavaju, raspoloženje popravlja, a vi planirate daleko putovanje. Ukoliko se ne odnosi direktno na vas, rodbina i prijatelji su uključeni u igru.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uspeh očekuje umetničke duše, kojih među Blizancima ima više nego što se može zamisliti. Blaga napetost je posledica sreće, koja je na izvestan način stresno stanje. Očekujete nešto vrlo primamljivo, vezano za ljubav. Ipak, naoružajte se strpljenjem.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Još uvek ste u fazi dobrovoljne izolacije. Radoznalost vam je pojačana, ali još uvek niste u stanju da se uhvatite u koštac sa neplaniranim događajima. Biće dana za megdana. Za početak, pokušajte da se oslobodite stresova kojima pokušavaju da vas bombarduju okolina i televizija.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Sa prijateljima ostvarujete konstruktivne ideje. Prihvatate njihove predloge pošto shvatate da su opravdani i da obećavaju povoljan ishod. Za emotivnu nesigurnost potražite odgovor u planetarnim uticajima. Možda su oni krivi i za nesanicu? Na svu sreću, uskoro ulazite u bolji period.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Zbog nečega ste uznemireni, jer niste stvari postavili na svoje mesto. Kad bolje razmislite, videćete da je strah neosnovan. Sa partnerom će događaji biti pod kontrolom. Nema amplituda ni gore ni dole. Sve je ustaljeno.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Morate biti realniji u zahtevima kako se ne biste razočarali. Od ljudi očekujete nešto što ste unapred zacrtali, pa odatle osećaj izneverenosti. Greška! Okrenite se porodici i voljenoj osobi, jer vas tu očekuje blagostanje. Neprijatan događaj tiče se samovolje, koja je ovih dana izražena.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Mali predah posle nemilih događaja pomaže da se oporavite i naoružate optimizmom. Situacija se iz dana u dan sve više komplikuje. Nalazite se pred korenitim promenama. Ukoliko na njih pristanete, bićete na dobitku. U protivnom, nadajte se kiksevima. Zdravlje treba sačuvati po svaku cenu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

O nečemu gajite pogrešnu predstavu. Živite u svetu iluzija koji nema puno veze sa stvarnošću. Planetarni aspekti nisu loši za filozofe i umetnike. Jedan od razloga za zamagljenu situaciju je zdravstveni problem. On odvlači pažnju i energiju.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Puno obaveza odvlači vam pažnju od emotivnog nezadovoljstva. U protivnom, samo biste se nervirali. Uspešno završavate izvestan poduhvat. Ozbiljnim i zrelim rasuđivanjem obavljate mnoštvo poslova. Opterećuje vas saznanje da nemate ni na koga da se oslonite onda kad vam je to najpotrebnije.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ukoliko se udružite sa Strelcima i Lavovima, a oslobodite se Bikova, biće fantastično. Svi ćete biti srećni. Škorpija se može osetiti zapostavljeno, ali ona ima drugih briga. Važno je da postižete sve što ste naumili. Uspeh, priznanje i mnoštvo drugih stvari koje gode sujeti trenutno su pred vama.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ili imate zdravstvenih problema, ili ste pak zaposleni u zdravstvu. Planetarni aspekti ne umeju da razlikuju te dve stvari. Savladajte sumnjičavost i sebičnost tako što ćete učiniti bar jedno dobro delo. Uskoro vas očekuje težak rad, pa je poželjno učiniti unapred nešto kako biste ga sa lakoćom podneli.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR