Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 4. jul 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 4. jul 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 33. rođendan proslavlja američka glumica Becky Newton.

21.03 – 20.04. OVAN

Snaga i želja da se izborite sa aktuelnim problemom postoji. Uspešni ste kako na poslu, tako i u privatnom životu. Opasnost se može javiti u vidu želje za dominacijom i tvrdoglavosti. Čuvajte se povreda, posebno u saobraćaju. Savet: usporite tempo, jer ćete u svakom slučaju uspeti da ostvarite svoje zamisli.

21.04 – 20.05. BIK

U fazi ste snažnih emotivnih preživljavanja, pa ste pomalo zabrinuti. To je normalno jer od izvesne situacije puno očekujete. Šta god da se desi, konačan rasplet će biti sredinom leta. I pored svega, pred vama je uspešan dan, a glavni akcenat je na događajima vezanim za ljubav.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

U potrazi za promenama, odlučujete se za put ili novu aktivnost. Strpljivo i istrajno završavate poslove, koji su se u međuvremenu nakupili. Ko vam je kriv, kad ste sve samo započinjali. Prija vam samoća, tako da slobodne trenutke sa zadovoljstvom provodite u tišini, koju može da naruši samo prijatna muzika.

21.06 – 20.07. RAK

Svesni ste poslova koje treba obaviti i to činite bez panike. Samim tim vam je potrebno manje vremena, a rezultati su vidljiviji. Partnerstvo, javnost i razni vidovi komunikacije takođe su u igri. Iz trenutne situacije izvlačite maksimum. Strpljivi ste, vredni i istrajni; i pored svega, u dubini duše ste pomalo nezadovoljni.

21.07 – 21.08. LAV

Sve vam teško pada. Potrebno je puno snage i živaca da biste mogli da radite, a vi ste trenutno veoma malaksali. Zbog toga trenutnu situaciju doživljavate kao kuluk. Savetuje se odmor i razonoda. Poslovi mogu da sačekaju povoljniji momenat. Nećete uvek biti u fazi tromosti i obamrlosti.

22.08 – 22.09. DEVICA

Potrebno vam je malo vremena za svoju dušu. Angažujete se za druge, posvećeni ste poslu, pa zanemarujete svoje suštinske potrebe. Slobodne trenutke treba provesti u aktivnostima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Totalno se isključite iz drugih obaveza, jer ćete se samo tako relaksirati.

23.09 – 22.10. VAGA

Uspešan dan je pred vama samo pod uslovom da to želite. Nalazite se u stanju kada možete aktivno uticati na događaje i od života uzeti ono što vam treba. Ukoliko mislite da se sve vrti oko novca, varate se. Ima toliko stvari koje vam mogu ulepšati život, ljubav recimo. Okrenite joj se i bićete srećni.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Puni ste snage i želje da tu snagu upotrebite na adekvatan način. Postoji opasnost od povreda, jer zbog smanjenog opreza i loše koncentracije može svašta da se desi. I verbalni sukobi su u igri. Samo odmerenim i razumnim gestovima, ali i ako budete okrenuti radu i zadovoljavanju ličnih potreba – možete biti u potpunosti zadovoljni.

23.11 – 20.12. STRELAC

Finansijska situacija je donekle kritična, tako da su sve misli i energija usmerene na nju. Morate biti oprezni kada je u pitanju trošenje novca, kako biste izbegli pogrešne investicije. Mogući su stomačni problemi, i to usled pogrešne ishrane. Posvetite više pažnje svakodnevnoj ishrani

21.12 – 19.01. JARAC

Preosetljivi ste, svađalački raspoloženi. Jezik vam je brži od pameti. Ne dozvolite da zbog pogrešno izgovorenih reči dođete u neugodnu situaciju. Onaj sa kim bi to moglo da se dogodi pravo je zlopamtilo. Nije poželjno objašnjavati se, već treba raditi i mirno sačekati sutrašnji dan. Ne brinite, sve će doći na svoje mesto.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspešan dan za razne transakcije, igre na sreću i berzanske špekulacije. Finansijska situacija osetno se popravlja. Možda se upravo zato dobro osećate? Doduše, i partner vas obasipa većom pažnjom nego što ste zaslužili. Sreća obično ide u kompletu.

19.02 – 20.03. RIBE

Pripadnici znaka koji su okrenuti praktičnim stvarima mogu imati problema, za razliku od onih koji se bave umetnošću i paranormalnim fenomenima. Ribe koje funkcionišu na grubom materijalnom planu teško će sebi objasniti zbog čega im se dešavaju neugodne stvari. Ostale su zadovoljne.

OSTAVI KOMENTAR