Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 31. oktobar 2016. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 31. oktobar 2016. godine

SHARE

 

BET's Rip The Runway 2013:Show
Willow Smith danas slavi rođendan!

21.03 – 20.04. OVAN

Bavite se neobičnim problemima. Jedan od uzroka promenljivog raspoloženja je nedostatak energije ili osećanje da ste iskorišćena strana. Reč je samo o subjektivnom viđenju i uskoro ćete shvatiti da ste bili u zabludi. Okrenite se ljubavi, tj. partneru i strpite se još koji dan.

21.04 – 20.05. BIK

Sjajno stanje se nastavlja. Funkcionišete po inerciji. Pošto su zbivanja pozitivna, pozitivno se i osećate. Uživate nastojeći da se ne dosađujete. Stoga pokušavate da svoje talente unovčite. Način na koji to ostvarujete zavisi od profesije i ličnih ambicija. Imate podršku partnera i dragih prijatelja.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto ste okrenuti svetu, sjajno funkcionišete, ne tražeći dlaku u jajetu. Ne opterećujete okolinu subjektivno konstruisanim strahovima. Partner je šokiran ovom pozitivnom promenom, mada se pita dokle će da vas drži? Nastojte da i u manje prijatnim situacijama sačuvate prisebnost duha.

21.06 – 20.07. RAK

U glavi konstruišete događaje, smatrajući da ste sami krivi za mrke poglede upućene sa strane. To je čista besmislica. Uskoro ćete se uveriti u to da ljudi imaju lične probleme i da na vas ne obraćaju pažnju. Uostalom, ne moraju svi da vas vole. Bar ste tu lekciju do sada mogli da naučite.

21.07 – 21.08. LAV

Sve je u znaku prijateljskih i uspešnih kontakata. Sa Ovnovima dobro funkcionišete, budući da vam prija njihova brzina. Pošto ste pojačano vitalni, nastojite da završite mnoštvo započetih poslova, ne štedeći pri tom snagu. U tome grešite. Kada nam je najbolje, moramo biti oprezni da bismo to stanje održali što duže.

22.08 – 22.09. DEVICA

Nižete uspehe. Normalno je da ste zdravi, jer je zadovoljan čovek po pravilu i zdrav. Očekuje vas priznanje i uspeh na profesionalnom planu. Pošto ste vešti ne samo u baratanju rečima već i na delu, krenite u konkretnu akciju.

23.09 – 22.10. VAGA

Neplanirani događaji remete uobičajeni životni ritam. Ne bunite se, već ih spremno prihvatate, čak u njima i uživate. Zdravstvena situacija se popravlja. Kad bolje razmislite, svesni ste da su zdravstveni problemi bili izazvani nezadovoljstvom subjektivne prirode. Sve ide iz glave.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Lepi događaji utiču na promenu raspoloženja. Uživate u svakom trenutku, jer ste dobili ponudu do koje vam je stalo. Za divno čudo, novac vas stimuliše i popravlja vam raspoloženje. Pohvale stižu sa više strana.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ukoliko se niste posvađali sa Ovnom, na pravom ste putu ka uspehu. Mnogo vatre različitog intenziteta boji ovu saradnju, a vatra je simbol kreativne energije. Ipak, zbog nepažnje može doći do požara. Nadajmo se da ste oslušnuli vlastiti potrebu za timskim radom, pa se trudite da je održite što duže.

21.12 – 19.01. JARAC

Vaša razmišljanja okrenuta su ljubavi, umetnosti,  svemu što donosi radost i u čemu uživate. Samo stidljivošću i neprimerenim ponašanjem možete poremetiti harmoniju dana. Vodite računa o tome da osobe sa kojima komunicirate zahtevaju poštovanje. Hobi prerasta u životni smisao.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto se ionako morate prilagoditi novim životnim uslovima, učinite to što pre. Kolebanje otežava stvari. Za divno čudo, osećate se dobro, jer ste teškoće koje su vam zadavale ozbiljnu brigu otklonili. Povedite računa o ishrani, jer ste hranu počeli da koristite kao umirujuće sredstvo. Postoje i drugi načini za relaksaciju.

19.02 – 20.03. RIBE

Ozbiljno sagledajte situaciju i shodno njoj reagujte. Nije poželjno povlačiti se; treba se direktno sučeliti. Suočavanje sa problemima drage osobe teško podnosite, pa postoji opasnost da se razbolite. Situacija zahteva da budete zdravi i jaki. Planete vam šalju signale u tom smeru.

Podeli sa nama svoje mišljenje!

Da li i ti voliš redovno da ostavljaš komentare na tvom omiljenom portalu? Mi biramo TOP BRAVO KOMENTATORA i udeljujemo mu strava nagrade, a može da postane i saradnik Bravo redakcije! Više informacija naći ćeš OVDE!

Autor: Life Content
FOTO:

5 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR