Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 31. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 31. decembar 2012. godine

SHARE

null

35. rođendan poslednjeg dana godine proslavlja čovek koji je obeležio 2012. – korejski reper Psy.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ne nervirajte se jer morate biti lepi za doček nastupajuće godine. Pošto lepota dolazi iznutra, umesto šminke i garderobe, najbolji je unutrašnji mir. Kad smo zadovoljni, zračimo, pa nastojte da se tako i ponašate. Izbegavajte svađe i povrede. Budite galantni.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Mirite se sa tekućim problemima. Dan je pun prijatnih uzbuđenja i događaja, priprema za doček. Obraćate pažnju ne samo na spoljašnji izgled već i na kućni ambijent. Sve mora da funkcioniše do perfekcije. Ako se odlučite za domaću varijantu, slatkiši su neizbežni.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Mnogi pripadnici znaka negde na putu hitaju u susret Novoj godini. Pošto su nezadovoljni, promena mesta je prava stvar. Bar na kratko mogu da predahnu. Veselite se koliko možete i zaboravite na brige. Biće vremena za njih.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Većina Rakova nije u dilemi. Voli slavlja, goste, pa radije poziva nego što ide. Obratite pažnju na spoljašnji izgled, jer će malo ko primetiti da li je sve na trpezi perfektno. Zadivljeni pogledi biće uprti u vas, a od vas se očekuje da svojim veselim smehom podignete atmosferu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Razloga za slavlje imate. Srećno savladavate rizik, zadovoljni ste. Doduše, zdravlje nije baš sjajno, ali je pod kontrolom. Ukoliko možete sebi da priuštite luksuz, birate restoran. Zaslužili ste da se provedete, jer dosta je bilo žrtvovanja zarad trivijalnih stvari. Malo luksuza nikad nije na odmet. Pogotovu večeras.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Device će, ako ih viša sila ne spreči, negde odlepršati. U nastojanju da očuvaju vezu, spremne su na mnoge ustupke. Neka se strpe i sačekaju svojih pet minuta. Večeras moraju biti lepe, neodoljive, neponovljive i neizbežne. Stoga brige ostavite za sutra, kad prođe mamurluk. Kupite poklone na vreme.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Planirate ono što vas unapred čini srećnim, provod. Odgovara vam da odete negde, jer duže možete da izdržite pod vodom nego kod kuće. Galantno spremate poklone za ukućane, uživate u lepim stvarima i harmoničnim odnosima sa voljenim bićem. Strelac vas obožava, a vi?

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Puni ste energije, ali ako je ne usmerite na adekvatan način, sukobi sa okolinom su neminovni. Ne tražite u svemu greške, već razmišljajte pozitivno. Ako ste neprijatni kad malo popijete, izbegavajte piće. Prijaju vam vatreni znaci. Ludujete do besvesti.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Mnogi planovi padaju u vodu, ali vaš vedar duh ostaje. Raspoloženja ćete imati za sve oko sebe. Iako maštate o nečemu ludom, poput diskoteke, i žurka u domaćem krugu nije loše rešenje, još uz vaš šarm… Od samog sebe ne možete pobeći. Sreća je u vama.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Tradicionalista ste, pa shodno ovoj osobini pokušavate da objedinite porodicu poklonima, te da sitnicama uveličate slavlje. Pošto odlično funkcionišete, obaveze su svaljene na vas. Ali to ste hteli, jer da niste, drugačije biste se postavili. Potrebno vam je puno šale da biste se nasmejali.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Trudite se da uživate u društvu, okruženi onima koje volite. Spremanje hrane nije bitno.Vaga se neće zadovoljiti praznim pričama.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Romantična večera udvoje. Sveće, muzika, razmenjivanje poklona… Mnoge Ribe ovu čarobnu noć provode idilično, u prirodi. Ne opterećuju se materijalnim stvarima pošto za njih one nikad nisu bitne. Ako ste sami ove najluđe noći, možda upoznate princa iz bajke?

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR