Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 30. septembar 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 30. septembar 2013. godine

SHARE

'Des Gens Qui S'embrassent' Paris Premiere

Svoj 49. rođendan danas proslavlja slavna italijanska glumica, Monica Bellucci.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Zahvaljujući povoljnim planetarnim uticajima, razmišljate kreativno. Skloni ste spekulcijama, ljubavi, uživanjima i umetnosti. Trenutno vas privlači sve što deluje podsticajno na um. Opasnost se može javiti u vidu tvrdoglavosti i uobraženosti. Pokušajte da korigujete neke svoje postupke.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Puno vremena provodite van kuće i razmišljate o promeni prebivališta. Nervoza i napetost su reakcija na familijarne sukobe i tračeve na koje ne možete ostati imuni. Porodični problem nalaže da priskočite nekome u pomoć.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Komunikativan dan je pred vama, pa ga iskoristite pametno. Ne opterećujte se drugima, već se fokusirajte na trenutno bitne stvari u svom životu. Uspećete da savladate izazov. Nadajte se uspehu ukoliko se bavite pisanjem, turizmom, ili planirate putovanje. Počnite sa pripremama.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Zakasneli prihodi stižu. Zadovoljno trljate ruke, jer je veći novac u pitanju. Čak postoji šansa da vas neko prijatno iznenadi poklonom. Pošto je tema dana novac i to kako ga steći, ne idite iz krajnosti u krajnost. Ne rasipajte, ali i ne škrtarite. Bićete u situaciji u kojoj samo od brzine donošenja odluke zavisi ishod.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pokušavate da na specifičan način izrazite svoje mišljenje. Ako budete neshvaćeni, ne zamarajte glavu, jer je reč o osobama koje vas nisu dostojne. Brzinu misli i snažnu intelektualnu energiju poželjno je iskoristiti na najpametniji način. Zato se morate prilagođavati drugima.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Bićete u situaciji da nekome priskočite u pomoć i analizirate tuđe probleme. U odnosima sa okolinom nedostaje vam samopouzdanje. Pokušavate da se povučete, kako biste prikrili ovo stanje. Preživljavanja su subjektivna, pa ne dozvolite da partner primeti ovu vašu nesigurnost, jer će vas oštro kritikovati.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Prijatelji vam pomažu. Pošto vas samoća ubija, pokušavate da budete u društvu. Ne preterujte sa pričanjem o svojim problemima, jer će se oni do kojih vam je stalo razbežati. Ne zaboravite da ste i za druge dobri samo ukoliko prihvatite sebe. Zato prestanite sa sadomazohističkim ponašanjem

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Samo ćete konkretnim ostvarenjima dokazati koliko zapravo vredite. Danas i funkcionišete saglasno tome. Zahvaljujući organizatorskim sposobnostima, postižete više nego što ste planirali. Izlasci sa društvom će vam prijati.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ne obazirite se na porodične probleme, već pokušajte da iz situacije profitirate. U očekivanju ste putovanja u inostranstvo ili vesti od nekoga ko je daleko. Razmišljate puno o drugima, vreme je da se okrenete sebi. Moguća manja prehlada.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pod hitno obratite pažnju na zdravlje. Savetuje se šetnja po svežem vazduhu, a ne opterećivanje tuđim problemima. Bolest nekog iz bliže okoline trenutno vas zabrinjava, ali se od briga ipak distancirajte, kako biste sačuvali sopstveni nervni sistem.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ključni problem je partnersko odnos. Mnoge Vodolije teško mogu da shvate osobu pored sebe, jer je ona njihova sušta suprotnost. O tome je trebalo da brinu ranije. Sada se savetuje građenje odnosa na strpljenju i poverenju. Mnoge vaše mane, kojih niste ni svesni, dodatno komplikuju stvari na emotivnom planu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Kucnuo je čas da sa reči pređete na dela. Iako nije idealno vreme, razmišljajte o tome kako da se pokrenete sa mrtve tačke i promenite stvari kojima ste nezadovoljni. U međuvremenu se toliko toga nakupilo. Napokon ste rešili da budete direktni i aktivni. Ako ne danas, makar u toku predstojećeg perioda.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR