Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 3. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 3. septembar 2012. godine

SHARE

47. rođendan danas proslavlja glumac Charlie Sheen.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Funkcionišete rastrzani na više strana. Morate ono što započnete okončati, jer ćete biti nezadovoljni ukoliko neke stvari ne privedete kraju. Iskoristite organizatorske sposobnosti koje vam danas idu u prilog. Sa Strelcima možete ostvariti idealnu komunikaciju. Fokusirajte se na njih.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pokušavate da se fokusirate na školu i zdravlje, jer vam je na tim poljima prethodnih dana bilo loše. Pošto u porodici dolazi do značajnih promena, ne opterećujte se onim što vam ne ide. Krenite u susret prijatnim događajima, bar u mislima.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

I dalje jurite kao ludi. Ne razmišljate o tome da ćete istrošiti energiju i pasti u drugu krajnost. Kad nam je najbolje, kad smo najjači – krijemo i klicu pada. To je normalan tok stvari. Dobro i loše se u životu smenjuju. Stoga se pripremite i za moguće trenutke klonulosti. Savetuje se ležernija komunikacija.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Donećete odluku zbog koje možete imati ozbiljnije probleme. To se prvenstveno odnosi na emotivni život. Počeli ste da grešite na tom planu, pa je partner na ivici nerava. Pošto još nije kasno da se urazumite, okrenite se makar školi.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pred vama je uspešan dan. Nalazite vremena za voljeno biće i omiljeni hobi. Jednom rečju – uživate. Trenuci pred vama idealni su za sve čega se latite, pod uslovom da ne preterujete. Strelac vas u mnogim stvarima podržava.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ne želite da vas okolina vidi kad vam nije ni do čega, pa se povlačite u svoj svet, u kom radite stvari koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Jedan od uzroka loše volje je izvestan zdravstveni problem ili prekid prijateljstva. O čemu god da se radi, izlaz je brz.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Očigledno ste preterali sa radom, pa se osećate iscrpljeno i umorno. Ne želite da porodica primeti kako se osećate, pa vešto glumite. Ukoliko neko pokuša da vas pipne, može doći do konflikta. Toliko toga se nakupilo. Sportom lečite ili ublažavate stres.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sa partnerom nikako da se usaglasite. Treba menjati ili njega ili nešto u odnosu prema njemu. Pokušajte da mu se ne suprotstavljate, već da na njegove primedbe oćutite. Tada ste najpametniji. Brbljivost vas poslednjih dana i te kako košta.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ozbiljni ste prema svemu. Okolina ne može da razume vaš perfekcionizam i nastojanje da odaberete težu varijantu. Ukoliko vam neko dobronamerno ukaže na greške, ljutite se. Ne dozvoljavate nikom da utiče na vas, makar to bilo i iz najbolje namere.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Realno sagledavate situaciju, spremni da odreagujete na najbolji mogući način. Niste u dilemi, pošto ste ljude i stvari stavili na mesto koje zaslužuju. Morate biti oprezni u saobraćaju i ostalim vidovima komunikacije, zbog mogućnosti od povreda.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ono što doživljavate ovih dana jeste svojevrsna izolacija, bilo dobrovoljna ili izazvana višim okolnostima. Samoća je najbolji drug, pa je iskoristite konstruktivno. Pokušajte da iz nje izađete bolji i plemenitiji. Nikada nismo uspešni onoliko koliko bismo želeli da budemo. Vredi pokušati.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Lako uspostavljate kontakte i postižete ono što vam je potrebno. To se prvenstveno odnosi na ljubav. Mnogi pripadnici znaka doživljavaju nezaboravne trenutke opijeni nežnim ljubavnim nabojima. Iskoristite ih, jer je sve što je lepo i prolazno.

OSTAVI KOMENTAR