Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 3. oktobar 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 3. oktobar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan svoj 42. rođendan proslavlja pevačica Gwen Stefani.

21.03 – 20.04. OVAN

Morate kontrolisati emocije i postupke. Negativne ovnovske osobine, kao što je želja za svađom i isterivanje neke svoje pravde, trenutno su u prvom planu, pa zbog njih ispaštate. Kad bolje razmislite, shvatićete da sve što činite šteti, i to prvenstveno vama. Teško prihvatate tuđu želju za dominacijom.

21.04 – 20.05. BIK

Pošto su umetničke sklonosti naglašene, ukoliko svoju energiju usmerite na njih, imate šanse da budete zadovoljni. U suštini, planetarni uticaji izuzetno su naporni i zahtevaju mnogo truda, a minimalne rezultate. Što pre to prihvatite kao neminovnost, tim bolje. Nešto u sebi morate menjati, a vi najbolje znate šta.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uspeh očekuje one pripadnike znaka koji se bave istraživačkim radom, jer su temeljniji nego inače. Rešavate teške probleme i enigme. Ukoliko želite da postignete cilj na brzinu, samo ćete se nervirati. Sve se dešava u stilu jedan korak napred, dva nazad.

21.06 – 20.07. RAK

Stalo vam je do toga da okolina ceni ono što radite. Sujetniji ste nego inače, pa teško onom ko vam se na bilo koji način usprotivi. Nećete birati načina da mu pokažete zube i budete neugodni. Stav je ispravan, jer akumuliranje nezadovoljstva dovodi do napetosti. Stoga, ispoljite bes.

21.07 – 21.08. LAV

Opasnost vreba tamo gde se najmanje nadate. Pošto su stvari subjektivne prirode, neki Lavovi će doživeti neugodnost od uniformisanog lica, neki od povreda. Ukoliko planirate hirušku intervenciju na telu, nije idealno vreme za to.

22.08 – 22.09. DEVICA

U svom ste elementu. To znači da vredno radite, uživajući u tome, a da se pri tom ne opterećujete rezultatima. Znate da do njih mora doći. Pošto vam vreme ništa ne znači, sve radite sporo, ali temeljno. Jedina opasnost može biti bolest, ukoliko se ne ponašate disciplinovano i umereno.

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto vas očekuje naporan dan bez vidljivih rezultata, morate ga kao takvog prihvatiti. Trenutno planete upozoravaju na to da se možete razboleti, ukoliko pred sebe postavite previše zahteva. Pošto je zdravlje na prvom mestu, vodite računa o tome. Bavite se umetnošću i svim stvarima koje relaksiraju.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U želji da utičete na druge, ne birate sredstva. Morate stišati uzburkane strasti, napraviti detaljan plan, ukoliko želite da se sve odvija na povoljan način. Očekuje vas odnos sa javnošću ili uspešna saradnja. Za većinu Škorpija, ta saradnja je poslovne prirode. Veza sa Lavom je idealno rešenje.

23.11 – 20.12. STRELAC

Iako vam okolnosti nisu baš naklonjene, to vam ne smeta da budete uspešni. Naprotiv, stimuliše vas, tako da ste već duže vreme, svesni toga ili ne, u izrazito povoljnom periodu. Biće para više nego što ste planirali.

21.12 – 19.01. JARAC

Zahvaljujući povoljnim uticajima, puni ste energije i želje za rekordnim dostignućima. Ne dozvolite da se sve svede na pusta maštanja, jer se ponuđena šansa neće ponoviti. Novac je nadohvat ruke. Ovan vas podržava u tome da istrajete.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto imate izrazitu potrebu za uspehom, morate se pripremiti i na uznemiravajuća iskustva. Neće sve teći tako glatko kao što ste planirali. Ukoliko nemate odgovarajuću jačinu, nemojte se upuštati u poslove, jer ćete iz njih izaći kratkih rukava. Lav pokušava da vam pomogne, iako od njega to ne očekujete.

19.02 – 20.03. RIBE

Uspećete uspešno da ispunite tuđa očekivanja. Nekoliko uspešnih dana je pred vama, pa ih isplanirajte tako da izvučete maksimum. Iako na prvi pogled delujete misteriozno, vi ste pre svega praktična osoba, bar kad je novac u pitanju.

OSTAVI KOMENTAR