Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 3. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 3. jun 2013. godine

SHARE

France Tennis exhibition prior Tennis Open Roland Garros 2013

Danas svoj 27. rođendan proslavlja jedan od najboljih tenisera svih vremena, Rafael Nadal.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto prenagljujete kad su fizičke aktivnosti u pitanju, morate biti oprezni zbog mogućih povreda. Mogući su i stresovi vezani za emotivni život, što, međutim, daje čari i podstiče slatku neizvesnost. Ipak, ne preterujte! Okrenite se radu i u njemu nađite utehu za nerešene probleme, kao i za nekanalisanu energiju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Jedno su želje, a drugo je konkretna situacija. Poželjno je srednje rešenje. Iako ste pomalo nezadovoljni, strpljivim radom, a posebno tolerantnim odnosom prema partneru, postići ćete sve. Zaboravite na tvrdoglavost. Savet: izolujte se na izvesno vreme, bar dok nervoza prođe, pa ćete biti kao novi.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Budite realniji i oprezniji u procenjivanju ljudi kako biste izbegli razočaranja. Pošto je ovaj dan odličan za bavljenje umetnošću, ukoliko ga iskoristite u toj sferi, postići ćete duševni mir i ujedno izbeći zablude.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Rakovi su teški kao zemlja, bar danas. Ljubomorni su i posesivni ne samo u vezi nego i u odnosima sa okolinom uopšte. Pošto ste se već upoznali i saživeli sa ovim slabostima, usmerite pažnju na pametne stvari. Ne samo da ćete biti zadovoljni već i uspešni, a o novcu da i ne govorimo.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pojedini pripadnici znaka, i to oni stariji, mogu imati problema zdravstvene prirode – jetra ili nešto slično. Možda je to razlog za zlovolju i nepostojanost. U žiži interesovanja su promena mesta boravka i raskidanje nekog odnosa. Veza ili prijateljstvo – stvar je individualna. Tešite se, sutra će biti mnogo bolje!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Većina pripadnika ovog nadasve mudrog i praktičnog znaka uživa u lepim stvarima i na adekvatan način koristi kreativnu snagu. Zadovoljni ste samim sobom i time kako vladate u datoj situaciji. Manji broj emotivaca, koji idu glavom kroz zid, očekuju razočaranja zbog idealizovanja.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Vruće-hladno. Sve je u tom stilu. Kod vas se bukvalno ništa ne zna. Možda vam je iz tog razloga život zanimljiv, ali vi trenutno vapite da vam bude dosadan. Jednostavno rečeno, želite da se sve odvija po strogom šablonu i da para bude više. To nikako nećete moći da postignete ako se ne potrudite.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Taman mislite da ste odahnuli, a nova iznenađenja i uzbuđenja čine da se stvari odvijaju u suprotnom smeru. Okruženi ste osobama koje vam definitivno ne prijaju. Da ih promenite – ne možete, ali zato možete da promenite sebe. Shvatite njihove slabosti, prihvatite ih onakve kakvi jesu i biće vam lakše.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama je fantastičan i uspešan dan u svakom pogledu. Sve što ste zamislili odvijaće se kao po loju, pa nema mesta za strahove. Često se unapred plašite da nećete uspeti, često unapred gnjavite i davite porodicu i prijatelje svojim sumnjama. Ohladite usijanu glavu i prepustite se sreći.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Sva zbivanja se odvijaju unutar kolektiva. Samoća je nešto što se ne savetuje, a i sami ćete osetiti da ste preterali. Sada ulazite u drugu krajnost. Nije važno. Važno je da vam je lepo u društvu dragih osoba, koje duže vreme niste bili u mogućnosti da sretnete. Osećate potrebu da im se približite.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Velika unutrašnja napetost čini da osećate potrebu da je iz sebe izbacite. To ćete uspeti pošto donesete odluku na brzinu. Vezana je za stvari koje zahtevaju put i oslanjanje na sopstvene vizije. Nervnu napetost prevazilazite u društvu Jarca ili Device koji vas zabavljaju i šarmiraju.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

U planu je putovanje, ako ne stvarno, ono bar u mašti. Kod vas je nit između sna i jave toliko isprepletana da se teško razlikuje. Upravo vam to daje čari, tako da vas okolina doživljava kao misteriozne. U svakom slučaju, odmor pored vode će vam izuzetno prijati, pa maštajte kako da ga sprovedete u delo.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR