Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 29. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 29. jul 2013. godine

SHARE

Hamburg Formula One driver Fernando Alonso

Svoj 32. rođendan danas proslavlja dvostruki šampion Formule 1, Fernando Alonso.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Stanje je nepromenjeno. Neizvesnost vas mnogo ne zabrinjava, pošto ste odlučili da čekate. Za divno čudo, pokušavate da pregovarate sa partnerom i da ga ne opterećujete ga ljubomorom i posesivnošću. Uživate u mnogim stvarima, jer osećate da ste uspešni i nadasve emotivno ispunjeni.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Blagi nastupi nervoze posledica su obavez koje niste ispunili. Savladaćete ih i okrenuti se onim stvarima koje pojačavaju kreativnost. Ljubav je nešto što se podrazumeva. Dan je u znaku uspešnih poteza. Posebno srećne odluke vezane su za ljubav.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Napokon ste počeli da razmišljate u odgovarajućem smeru. Zahvaljujući organizatorskim sposobnostima, pravilnim postupcima i promišljenim akcijama – bićete uspešni. To se, nažalost, ne dešava često, pa je poželjno maksimalno iskoristiti povoljne planetarne uticaje. Radosne vesti.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Dobro ste raspoloženi, pošto ste fokusirani na ono što obožavate, a to su pare. Verovatno čitate neku knjigu koja poručuje da je novac svuda oko nas i da ga samo treba pokupiti, ili tome slično… Kako bilo, zadovoljni ste, jer pod uslovom da vam je novčanik pun, možete da učinite nemoguće.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi se danas prepuštaju ljubavnom zanosu. Srećno kreću u susret nastupajućim događajima od kojih puno očekuju. Oni manje srećni pripadnici znaka bune se protiv upliva sa strane. Ranije su to mogli da podnesu. Blaga glavobolj.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Donosite srećnu odluku. Pošto je stvaralačka snaga naglašena, a vi na nju fokusirani, situacija obećava puno lepih konkretnih dešavanja. Funkcionišete pod utiscima vezanim za prijatan događaj u kom imate direktnog ili indirektnog udela. Svi atributi vezani za vaš znak trenutno su u igri.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Uživate u trenucima sreće vezanim za prijatne događaje. Delite radost sa prijateljima. Fantastično se osećate, zračite, pošto za takvo stanje blaženstva imate konkretne razloge. Da li se radi o partneru, prijateljima ili dobitku – tek stvaralačka snaga došla je u prvi plan. Samo tako nastavite!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko ste shvatili šta vas muči, nećete imati problema. Osluškujte telo, shvatite njegove tajne signale, pokušajte da mu maksimalno udovoljite. Shvatite da ste centar sveta. Žrtvovanje zarad bezvrednih stvari iscrpljuje. Pošto i sa samim sobom jedva izlazite na kraj, ne opterećujte se drugima.

 Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspeh vas i dalje prati. Imate naklonost zvezda, pa se ne opterećujte zlim slutnjama i sumnjama. Verujte sebi i biće sve u najboljem redu. Ostavite malo vremena za odmor, pošto samo tako možete izbeći pucanja po šavovima. Iako niste pogodni za psihoanalizu, razmišljajte više o sebi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pokušajte da ispoštujete unutrašnju potrebu za samoćom. Ukoliko vam to pođe za rukom, bavite se stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo i pokušajte da nađete mir. U kontaktima sa okolinom javlja se sputanost, timski rad je otežan. Sreću na materijalnom planu zasad nemate. Tražite je na duhovnom.

Photobucket
20.01 – 18.02. VODOLIJA

Polako se stvari stišavaju. Počinjete normalno da funkcionišete. Iako ironično i agresivno želite da se nametnete drugima, to vam ne polazi za rukom. Ne pokušavajte da se tako ponašate. Poželjno je postići maksimalne rezultate ulažući minimum napora. Uspevate samo mudrim i smirenim postupcima.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Komunikacija prija. Zadovoljni ste – bilo da razgovarate sa prijateljima ili da putujete, ili pak da čitate interesantnu knjigu. Važno je biti aktivan, svestan trenutka u kom se nalazite. Kreativnost pripadnika ovog najmisterioznijeg znaka trenutno je izražena, pa je iskoristite na adekvatan način.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR