Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 29. april 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 29. april 2013. godine

SHARE

Naša poznata glumica Marija Karan danas slavi 31. rođendan!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Samo ukoliko ste voljeni ili ukoliko imate simpatiju, možete biti zadovoljni. Kuća u učenje trenutno vas ne ispunjavaju ako ste sami. Potrebna vam je nečija topla ruka, rame za plakanje, neko ko će vas ne samo razumeti nego i pomaziti. Većina Ovnova će sebi priuštiti taj luksuz.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Glavna pokretačka snaga i smisao vašeg života danas je ljubav. U tom stilu funkcionišete, ali i grešite. Želite da budete sa voljenom osobom, mada je na izvestan način maltretirate i opterećujete. Šta zapravo hoćete? Smanjite doživljaj, jer toliku plimu emocija niko ne može da preživi. Kreativnost je pojačana.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Aktivno i originalno razmišljate. Sa prijateljima se družite razmenjujući svakodnevne probleme i znanja. Pokušajte da sklonost ka kritikovanju svedete na minimum. Više učite, a manje pričajte. Okolina od vas očekuje da napokon pređete sa reči na dela. Nemojte propustiti priliku da nekuda otputujete.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Kuća je prava oaza mira u kojoj prikupljate snagu za nove radne pobede. Ukoliko se pojavi želja da pokažete svoje kulinarske kvalitete, biće to pravi praznik za vašu porodicu. Potencijalni krivac za to je vaš pojačan apetit. I on je, dakle, zaslužan za divne trenutke koje provodite u kući.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Maštate o putovanjima, a intuicija, koja je pojačana, govori da će ih biti. Obuzdajte tvrdoglavost i sa osmehom pređite preko uvreda članova porodice. Više vam prija pasivnost od akcije, pa ćete pokušati da prebacite rad na druge. Nek se oni zabavljaju vašim poslom, dok se vi odmarate i prikupljate snagu. Jedna Riba vas totalno izluđuje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Puno obaveza treba ispuniti, a vremena nemate dovoljno. Počinje da vas hvata panika. To stanje treba prevazići, držeći se prioriteta. Treba shvatiti suštinu života i polako, temeljno, kako to samo vi umete, raditi. Nerviranje nikuda ne vodi, već samo uništava zdravlje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Divno izgledate, dobro se osećate, zadovoljni ste sobom. Pošto ste nesebična duša, ovo svoje raspoloženje delite sa ukućanima, prijateljima, partnerom. Planirate sedeljku većih razmera na kojoj će biti svi oni koje dugo niste videli, a u cilju proslave nekog jubileja ili za vas značajnog datuma.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Rešili ste se unutrašnje napetosti i krećete u nove radne pohode. Što je teži problem, to je veća šansa da ga rešite. U radu zaboravljate na probleme. Prijatelje zamarate i opterećujete, pa će pokušati da pobegnu. Pravite važne planove vezane za budućnost. Nadate se!

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Glavna uteha nadarenim pripadnicima znaka je umetnost. Imate inspiraciju i želite da stvarate velika dela. Stvarajte, niko vam ne brani. Pređite sa reči na dela. Nešto ste zamislili, ali vas mrzi da počnete. Važan je samo prvi korak. Ostalo će ići samo od sebe. Prolazne ste ljubavne sreće.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Kakav partner treba da bude pa da vam odgovara? Svima nalazite manu kao da ste idealni. Morate se spustiti na zemlju, jer ste pripadnik zemljanog znaka. Samo tolerancijom možete izbeći samoću. Finansije kasne, tako da i taj momenat doliva ulje na vatru nerava. Kao da vam sve izmiče. Vedrije gledajte na sve oko sebe.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Mogući su iznenadni događaji vezani za ljubav i brak. Neke Vodolije su zadovoljne novim izborom i daju sve od sebe kako bi šarmirale voljeno biće. Svadljive Vodolije pokušavaju da isteraju pravdu sa bližnjima. Neka se ne čude zbog čega im je hladno oko srca. Obratite pažnju na imunitet.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nemate jasnu predstavu o tome šta hoćete, pa stoga nastaju problemi. Zdravlje nije najbolje, ali sve se može rešiti pravilnom ishranom. Dokle ćete moći da izdržite ovo stanje? Situacija zahteva korenite promene svih sistema vrednosti kako biste opstali. Prošlost pod hitno zaboravite.

Foto: Sipa

OSTAVI KOMENTAR