Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 28. mart 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 28. mart 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođena je američka pop zvezda, Lady GaGa.

21.03 – 20.04. OVAN

Budući da ste se naučili pameti, ponašate se racionalno. Doduše, i dalje vam je jezik brži od pameti, ali to više nije opasno. Nervoza je normalna pojava koju pokušavate da ublažite družeći se sa osobama koje vas cene. Period u kom se nalazite odličan je za pisanje i bavljenje naukom. Budite oprezni, što dalje od zlonamernih ljudi i situacija koje nisu kristalno jasne. Samo tako ćete se spasti. Ljubav i dalje cveta.

21.04 – 20.05. BIK

Vreme koje je pred vama odlično je za bavljenje svim vrstama hobija. Na materijalnom planu stvari ne stoje fascinantno, ali zato se nude novi duhovni vidici. Glavni problem Bikova jeste emotivne prirode. Saznanje da su dugo u nešto uzalud ulagali dovodi ih do besa, a sami su krivi. Učite se strpljenju. Pošto se nalazite u pozitivnoj fazi, pokušajte da iz nje izvučete maksimum, sve u svom stilu – uz šalu i prijateljsku atmosferu.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko razmišljate o promeni posla, nastupio je pravi čas. Srećne okolnosti idu vam naruku. Posedujete dovoljno znanja i prakse, tako da neće biti nikakvih problema sa vaše strane. Sa lakoćom ćete ući u obaveze koje zahtevaju vaše maksimalno angažovanje, a koje obećavaju napredak. Sticanje popularnosti, javnog priznanja, ali i sklonost ka precenjivanju sopstvenih snaga i poremećaja nervne prirode s tim u vezi. Sa Škorpijom ćete biti nezadovoljni, jer ona trenutno ima jače adute.

21.06 – 20.07. RAK

Uživate u lepim stvarima, ali i u pozitivnim ljudima. Ne pada vam na pamet da traćite slobodno vreme na gluposti i nerviranja. Ukoliko neko pokuša da vas izbaci iz ravnoteže, nećete mu dozvoliti. Imate spreman odličan izgovor za takve slučajeve. Druženje sa Bikom će vas oraspoložiti. Okrenutost poslu urodiće plodom. Postižete uspeh na svim poljima.

21.07 – 21.08. LAV

Aktivno i originalno razmišljate. Sa prijateljima se družite razmenjujući svakodnevne probleme i znanja. Pokušajte da sklonost ka kritikovanju svedete na minimum. Više radite, a manje pričajte. Okolina od vas očekuje da napokon pređete sa reči na dela. Nemojte propustiti priliku da negde otputujete. Pokušajte da razmotrite trenutno stanje i iz njega izvučete maksimum. Treba biti racionalan u pogledu trošenja fizičke snage, ne ulagati napor u ono što se ne isplati.

22.08 – 22.09. DEVICA

Stalo vam je do činjenica. Funkcionišete hladno, proračunato, sa željom da iz trenutne situacije profitirate. Očekuje vas uspešna saradnja sa Škorpijom, pod uslovom da joj povlađujete. Pošto ste pametni, umećete sa kolegama da kontaktirate krajnje korektno, sve zbog toga da posao ne trpi. Na emotivnom planu su moguća nerviranja, jer želite partneru najbolje, ali ga gušite nekim svojim postupcima.

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto se javlja mogućnost nerviranja, morate se okrenuti lepim stvarima, npr. fizičkom izgledu i sređivanju sitnica. Bar ćete izbeći tenziju u domaćoj atmosferi. Nezadovoljni ste osobom koja je rođena u znaku Jarca ili Vodolije. Maštate o putovanjima, a intuicija, koja je pojačana, govori da će ih biti. Obuzdajte tvrdoglavost i sa osmehom pređite preko uvreda.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Teško onom ko pokuša da vam pokaže zube. Nećete se libiti da ga u korenu sasečete. Izabrati Škorpiju za takmaca – nije jednostavno, pošto umete sa podjednakim žarom da volite, mrzite i budete konkurent. Sve što radite radite intenzivno, pa okolina, posebno Blizanci i Device, nemaju šanse da vas prate. Ukoliko ste rešili da se bavite politikom ili nekretninama, ušli ste u odličan period. Dobićete podršku važne osobe. Budite tolerantniji prema bližnjima.

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspešan dan u svim oblastima. Zadovoljni ste postignutim poslovnim rezultatima, ali vas to ne sputava da planirate dalje poteze. Na emotivnom planu se događaju fantastične stvari. Možete se nadati svemu najboljem, a posebno dobrom seksu. Uživajte dok možete! Pred vama je povoljan period za uživanje u sitnim životnim radostima. Razmišljajte o tome kako da što pametnije osmislite slobodno vreme.

21.12 – 19.01. JARAC

Ušli ste u povoljan period za trgovanje nekretninama. Ukoliko ste razmišljali o tome, pravi je čas da se aktivirate. Lako se nervirate i na okolinu isijavate neraspoloženje. Morate ovu osobinu nekako da korigujete. Okrenuti ste porodici više nego što je normalno. Gušite ukućane. Bolje prolaze oni pripadnici znaka koji imaju konkretnu preokupaciju u vidu hobija i interesovanja za natprirodne fenomene.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Preterano idealizujete stvari, pa morate pokušati da se saberete i realnije suočite sa konkretnom situacijom. Pogrešne procene, loše investicije i ne baš sjajno zdravlje – zahtevaju pasivniji pristup životu. Iskoristite glavu konkretnije i pametnije, a ne samo za češljanje kose. Lažna dijagnoza. Oprezno sa potpisivanjem papira i ugovora. Ukoliko se u porodici planira prinova, možda je nastupio pravi čas da razmišljate o poklonu

19.02 – 20.03. RIBE

Donosite odluku na brzinu i sa nečim krećete iz početka. To vam neće teško pasti, jer su u pitanju novac i biznis. Okrećete se povoljnijoj poslovnoj ponudi u želji da vaši kvaliteti budu adekvatno nagrađeni. Napokon ste se opametili i rešili da stvari stavite na zasluženo mesto. Naredni period je dobar za zaradu, ali ne i za emotivni napredak. Smislite pametnije adute za partnera. Morate u nastupu nešto da menjate.

OSTAVI KOMENTAR