Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 28. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 28. januar 2013. godine

SHARE

null

15. rođendan danas slavi američka glumica Ariel Winter.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Vaš prgav temperament stupa na scenu. Nemojte se začuditi ako se budete osećali kao žrtva nasilja. Za takvo stanje ste, zbog svog prkosnog stava, sami krivi. Uspeh ćete nesumnjivo postići, ali ne s lakoćom na koju ste računali. Izbegavajte brutalne ljude i agresivno ponašanje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Planirate da nekuda otputujete i da se odmorite. Put na duže vreme pomoći će vam da se opustite i zaboravite na brige koje ste imali u prethodnom periodu. Mala nepažnja prouzrokovala je velike posledice, i to materijalne prirode. Pošto iznad svega volite novac, gubitak ste teško podneli. Uskoro ćete rešiti problem.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Prijaće vam boemska atmosfera i spontanost. Osećate potrebu da se opustite i uživate, a da vas niko kritički ne posmatra i ne ogovara. Zato ćete nastojati da sebi upriličite društvo u kom ćete se osećati prijatno. Puno šale, dobre hrane i pića sigurno će vas opustiti.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Činite sve da na pravi način budete kreativni. To se pre svega odnosi na umetnički nastrojene pripadnike znaka. Osećate snažnu privlačnost prema nekome. Pošto je situacija specifična, nije sigurno da će doći do nečeg konkretnijeg; dakle, samo maštanja i površna razmena informacija.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Moguće su teškoće prilikom uspostavljanja kontakata. Nesposobni ste da objasnite neke svoje ideje i postupke. Važno je shvatiti da problemi dolaze isključivo sa vaše strane. Situacija može biti pomalo mučna. Osećanje izneverenosti i razočaranje čini vas defanzivnim. Samoća je spas!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ovih dana Device su okupirane školom i zdravljem. Ukoliko iskrsne problem u vidu bolesti, ne preuveličavajte ga, već preduzmite nešto konkretno. Hipohondričan stav neće vam pomoći. Možda bi trebalo napraviti kratak predah i prepustiti se ljubavnim čarima. Partner vam izlazi u susret.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Sve posmatrate iz idealističko-perfekcionističkog ugla. To neminovno dovodi do razočaranja, jer situacija nikad nije tako ružičasta. Morate uložiti daleko veći napor i biti spremni na odricanja ukoliko želite da prevaziđete problem, mada vam je strpljenje na izdisaju. Čuvajte se povreda.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Vašu trenutnu pažnju privlače ukućani i dom. Razmišljate o tome kako da poboljšate uslove života. Da li ćete napraviti veliko spremanje ili kupiti deo nameštaja – još uvek se ne zna. Evidentno je da kad nešto naumite, to morate po svaku cenu i da ostvarite. Zabrinuti ste za jednog člana porodice.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

I dalje ste u top formi, bar kad je posao u pitanju. Svesni ste ciljeva i ne odustajete od njihove realizacije. Ono što vam posebno prija jeste osećaj da sve možete da radite slobodno i da vas niko sa strane u tome ne sputava. U fazi ste pomaka ka cilju na svim poljima. Puno posla, ali i konkretnih rezultata.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Kontrolišete svoju senzualnost. Potiskujete napetost u ljubavnom životu jer nailazite na izvesna emotivna ograničenja. Nije ni čudo kad ste preosetljivi i kad sa partnerom komunicirate na neadekvatan način. Morate nešto konkretno da preduzmete kako biste premostili ovaj jaz.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Budite realni i ne zanosite se mnogo, bar ne ovih dana. Aktivnosti svedite na razumnu meru, odmarajte se i družite se sa prijatnim osobama. Imunitet je slab, a sklonost ka prehladama evidentna. Da li ste primili vakcinu protiv gripa? Pravi je trenutak da to učinite, pod uslovom da grip niste već zaradili.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Vaše okruženje misli da se ponašate čudno. Partner se sa tim slaže i smatra da ste bezrazložno neugodni i selektivni. Iako pokušava da vam ukaže na greške, u tome neće uspeti, jer nikome ne dozvoljavate da utiče na vaše stavove. Grešite. Potražite savet neutralne osobe. Pomoć vam je neophodna.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR