Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 28. februar 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 28. februar 2011. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Na koju god stranu da se okrenete prate vas sreća i uspeh. Zato se što više okrećite i usredsredite pažnju na sebe. Ni u čemu ne grešite? Okruženi ste korektnim ljudima koji vas vole. I svojim ponašanjem doprinosite stanju u kome se nalazite. Sjajno. Mogu samo svi da vam zavide.

21.04 – 20.05. BIK

Sve vam ide od ruke. Nalazite se u povoljnom periodu, kad je lična ekspanzija u pitanju. Ni emotivni život nije za potcenjivanje. Partner vam pričinjava veliku radost. Malo je onih Bikova koji se mogu požaliti da su usamljeni. Većina se nalaze u jednoj ili čak dve veze, odnosno vezice.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Smisao za humor je u prvom planu. Bar se lakše osećate. Na taj način vešto prikrivate nezadovoljstvo. Psihičko zdravlje je ugroženo, jer nastojite da pokažete samo lepšu stranu karaktera. Lošija je ostavljena za stručnjake. Bez maske na licu ne krećete nigde. Budite objektivniji prema sebi.

21.06 – 20.07. RAK

Mogući su nesporazumi sa okolinom, što nije nimalo čudna pojava. Često imate osećaj da ste neshvaćeni. Ne zamarajte se drugima, jer oni nisu vredni pažnje. Okrenite se sebi i onome što vam pričinjava zadovoljstvo, prvenstveno pravim vrednostima. Razlikujte bitno od nebitnog.

21.07 – 21.08. LAV

Fantastično se osećate, a samim tim divno i izgledate. Komplimenti pljušte sa svih strana, što za jednog Lava nije za potcenjivanje. Samo pazite da ne preterate sa sujetom. Ionako je imate na pretek. Razlog za stanje u kome se nalazite jeste ljubav. Ona je lajtmotiv svih vaših akcija. Bez nje je sve pusto

22.08 – 22.09. DEVICA

Savetuje se oprez u svakom pogledu. Mogući su problemi kad je zdravlje u pitanju. Razdraganost vas na momente može učiniti neopreznim, pa nije isključen ni problem u saobraćaju. Pravite planove vezane za prijatan događaj. Poželjan je pasivniji odnos prema životu – odmor pre svega.

23.09 – 22.10. VAGA

Odlučno ste se uhvatili u koštac sa životnim problemima. Rešavate ih i to sa velikim uspehom. Pošto ste već nekoliko lakših problema prevazišli, optimistički se hvatate u koštac sa novim izazovima. Na emotivnom planu je evidentna harmonija. Uživajte u sreći, jer ona nije česta pojava.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Normalno je da ste najpametniji i najsposobniji. Zašto očekujete od okoline da vam stalno deli komplimente? Konstantno ste u centru pažnje. Želja za nametanjem sopstvenih vrednosti je naglašena. Ona je verovatno kompenzacija za neadekvatnu ljubav. Razmislite gde grešite?

23.11 – 20.12. STRELAC

Bogatu maštu iskoristite na praktičan način. Recimo, počnite, ako već niste, da se bavite umetnošću. Sve izvan ovih sfara interesovanja danas nije poželjno raditi. Odnosi sa partnerom promenili su se nabolje, ali to još nije dovoljno za jednu stabilnu vezu. Više se potrudite i nesebično se ponašajte.

21.12 – 19.01. JARAC

Nije vam lako. Stalno se upinjete u želji da prevaziđete izvestan problem, ali ne ide. Šta da se radi? Morate biti svesni da više okolnosti ne dozvoljavaju da krenete s mrtve tačke. Sva nerviranja su uzaludna. Odložite posao koji stagnira. Sačekajte povoljniji momenat. On će brzo doći.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ne pokušavate da prikrijete radost. Događaji vas stavljaju u prvi plan po pitanju struke. Mnoge Vodolije su bile lenje da se eksponiraju što se karijere tiče. Dozvolile su da to čini njihova manje kvalitetna konkurencija. Danas iz korena menjate stav. Izlazite u javnost ili na neko javno mesto.

19.02 – 20.03. RIBE

Loš period je za vama. To se posebno odnosi na zdravlje. Sada možete da uživate u pravljenju planova o putovanjima, ali i o novom poslu. Poželećete da promenite posao zbog veće plate. Novac vam je veoma bitan.

OSTAVI KOMENTAR