Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 27. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 27. avgust 2012. godine

SHARE

24. rođendan danas proslavlja američka glumica i pevačica Alexa Vega.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

I dalje ste u fazi zaljubljenosti. Pošto ne možete da se kontrolišete, želite da dođete do nečeg ne razmišljajući o posledicama. Mogućnost povreda je evidentna, pa bi trealo da pripazite. Nisu isključeni ni zdravstveni problemi u vezi sa srcem i psihom. Morate savladati svoju nestrpljivost i nasrtljivost.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pošto ste dugo naporno radili, napokon želite da se opustite i uživate. Niko vas u tome ne može sprečiti. Danas se fantastično osećate i prepuštate stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Za neke je to ljubav, a za neke prijatni trenuci provedeni sa društvom.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Puni ste snage i želje da rešite životne probleme. Optimista ste, ali ne preterujte u tome. Budite svesni toga da još uvek nije pravi momenat da na nešto stavite tačku, podvučete crtu i krenete iz početka. Strpljenje je ono što bi bilo poželjno u trenutnoj situaciji.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Emotivni ste i duhovno inspirisani. U sve čega se budete latili pokušaćete da unesete dušu. To koliko ste shvaćeni od okoline – prestalo je da vas opterećuje. Svesni sebe i svojih kvaliteta, idete utabanim stazama. Iako znate da ćete do uspeha doći mučno, ne odustajete.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Morate u sve uključiti razum. Srce je počelo da vas izdaje i dovodi u situacije koje nisu nimalo zavidne. Kad budete shvatili da ste prevareni, može biti kasno. Često menjate raspoloženje, ali je takav pristup životu prolaznog karaktera. Budite oprezni u komunikaciji sa okolinom.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Stvari su pod kontrolom. Intuicija vam govori da ste na pravom putu da problem rešite razumom i strpljenjem. Nove poslove ne obavljate lako, jer ih nema, ali zato se sa uspehom borite za nešto što ste započeli poodavno. Uspeh je na vidiku. Zdravlje se popravlja.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Opet ste ona stara lepršava Vaga koja želi da se druži i bude viđena na ekskluzivnim mestima. Pod uslovom da imate para, ostvarićete sve ideje. U protivnom, bićete zadovoljni i sitnicama. Ono što vas izdvaja od drugih jeste sposobnost uživanja u malim stvarima.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Kao po običaju, nesebično se trošite kad je rad u pitanju. Dokle će to da vas drži – više je nego izvesno: dok ne potrošite i poslednji atom snage; a onda… Ne brinite, i onda ćete se oporaviti, jer ste navikli na preokrete.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Sve poslove obavljate sporo, ali temeljno. Niste svesni toga da od svojih problema teško možete da se udaljite. Oni su na nivou ličnosti i tiču se podsvesti. Nerado, međutim, posećujete lekare. Grešite, pomogli bi vam. Razmišljate o putovanju.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Lepe stvari doživljavate na pogrešan način. To vas čini nezadovoljnim. Kao da ne umete da uživate. Mnogi pripadnici ovog nadasve hladnog i racionalnog znaka imaju problema da se opuste i uživaju u onom što im se trenutno pruža.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ušli ste u krizu izazvanu naglim padom imuniteta. Nedostaju vam volja i snaga da se izborite sa trenutnim problemima. Mnogo maštate, ali je izvesno da se ni polovina od svega toga neće realizovati. Ono što je više nego verovatno jeste sklonost ka virusnoj infekciji.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nemate razloga da unapred brinete o nečemu što tek treba da se desi. Vaše je da date sve od sebe, što ne znači da u potpunosti možete uticati na konačni ishod. Morate prihvatiti i trijumf, ali i poraz – sve je za čoveka. Pojačajte samopouzdanje, tj. veru u sebe.

OSTAVI KOMENTAR