Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 26. septembar 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 26. septembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 30. rođendan proslavlja pop pevačica Christina Milian.

21.03 – 20.04. OVAN

Bezrazložno osećanje usamljenosti i odbačenosti i dalje traje. Učinite nešto da ga svedete na razumnu meru. Radite što više, bavite se sportom i družite se. To je idealan način da prevaziđete bolesno stanje tela i duha. Ukoliko pokušate da funkcionišete tako što ćete prebacivati krivicu na druge, samo ćete iskoplikovati stvari.

21.04 – 20.05. BIK

Zablude su danas moguće. Bikovi su krajnje praktični, pa im trenutno odsustvo smisla za praktično u velikoj meri smeta. Zato se savetuje bavljenje hobijem, filmom i svim vrstama umetnosti. Materijalna ulaganja i novčane transakcije zaboravite, bar danas.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Neka vas ne iznenade neočekivane promene. Pošto su one prijatne, uticaće ne samo na poboljšanje životnih uslova već i na planove vezane za putovanje, dakle, upravo na ono što volite.

21.06 – 20.07. RAK

Valjda ste se smirili. Danas sakupljate snagu, tako da ćete uraditi sve nagomilane poslove i napokon biti zadovoljni. Problem leži u konstataciji da nemate na koga da se oslonite. Osećanje usamljenosti u kritičnim situacijama dodatno vas zamara. Ne dozvolite sebi ulogu mučenika. Teška je.

21.07 – 21.08. LAV

Blistate u svim sferama života, pošto to želite, a i zvezde vas podržavaju. Njihov značaj ne smete nikaka zanemariti. One nagoveštavaju puno radosnih događaja, ali samo pod uslovom da ste aktivni. Zato se pod hitno aktivirajte. Planete vas podržavaju u lakšem ostvarivanju cilja.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto se situacija okreće u vašu korist, pokušajte da izađete iz stanja napetosti. Morate se prilagoditi događajima ukoliko želite da iz njih maksimalno profitirate.

23.09 – 22.10. VAGA

Trenutno je teško osobama rođenim u znaku Vage. Praktična strana bića loše funkcioniše, a novac je sve potrebniji. Ukoliko nastavite da se nervirate ovim tempom, postoji ozbiljna šansa da se razbolite. Zato se savetuje maksimalna kontrola osećanja i nalaženje radosti u sitnicama.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko se opustite, samo ćete iskomplikovati stvari. Problem je doživeo kulminaciju, što je pozitivno, jer posle kulminacije sledi popuštanje. Problem ne može biti veći nego što već jeste, i počinje da se nazire rešenje. To što ste tvrdoglavi samo je vaš lični problem, koji potencira stanje inhibicije. Osećate unutrašnju napetost.

23.11 – 20.12. STRELAC

Razmišljate na konstruktivan način. Zahvaljujući vlastitim sposobnostima, preduzimačkom duhu i činjenici da znate šta hoćete, funkcionišete u pravom smeru. Ukoliko se drugi ne uklope u ova pravila, neće vas mnogo tangirati. Činite sve u cilju ublažavanja nervne razdražljivosti.

21.12 – 19.01. JARAC

Budući da ste pod jakom napetošću, moguće je nezadovoljstvo praćeno nesigurnošću. Potražite savet osoba koje su rođene u znaku Raka. Isključivo one vam mogu objasniti razlog vaše potištenosti. Sukobi sa partnerom samo su jedna od neugodnosti.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Dan u znaku kriza, ali čete ih uspešno prebroditi. Lavove eliminišite bar nakratko, jer će samo pojačavati problem i pokušavati da dokažu vašu krivicu. Samoća je pravi lek. Da li ste razmišljali o tome da ste namćorasti zbog zdravstvenih tegoba? Sanirajte ih.

19.02 – 20.03. RIBE

Maštate, pišete, bavite se lepim stvarima. Udruženi sa Bikovima i Vagama, postižete zapažene rezultate. Pošto se oni odnose prvenstveno na duhovne i umetničke vrednosti, koncentrišite se na događaje u tom smeru. Možda ćete uspeti da konkretizujete kreativnu zamisao, ukoliko se potrudite.

OSTAVI KOMENTAR