Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 26. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 26. novembar 2012. godine

SHARE

22. rođendan danas slavi britanska pevačica Rita Ora.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Idete linijom manjeg otpora. Skloni ste filozofiranju i pričama u prazno. Pošto postupci nemaju efekta, okrenite se nečem novom. Nađite zlatnu sredinu između okupiranosti egzistencijalnim problemima i religioznih preokupacija. Spremite se za vesti iz inostranstva. Osetljivi ste na uticaje sa strane.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Opasnost vreba u vidu svađa sa društvom i dokazivanja sopstvene ispravnosti. Pošto vas okolina očigledno ne razume, donosite odluku o tome da se distancirate i bavite isključivo intimnim stvarima. Saznanje o tome da imate na koga da se oslonite, da su vam prijatelji odani – svakome prija.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Partner ispunjava vaša očekivanja, pa ste u relativno harmoničnim odnosima. I pored svega, pokušavate da mu nađete manu. Ako je nema, spremni ste da je izmislite. Usmerite višak energije na kreativne poslove.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

U pozitivnoj ste fazi, uprkos raznim previranjima. Spremni ste za timski rad i druženja, primate kritike i šale na sopstveni račun. Pošto mnoštvo stvari potiskujete, inertni ste, pa su moguće posledice u vidu problema prouzrokovanih preteranim sedenjem. Morate se pod hitno aktivirati i početi da se bavite sportom.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ljubav, ah, ljubav! Ako se ne budete iskazali na emotivnom planu, ne očajavajte. Okrenite se kreativnom radu, jer su planetarni aspekti povoljni. Zamena teza često pomaže, pa ćete se osetiti ispunjeno i zadovoljno. Valja nahraniti lavovsku sujetu, koje imate na pretek.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Imate specifične radne metode i osećaj za sklad. Svemu pristupate krajnje pozitivno, pa okolina od vas može mnogo toga da nauči. Udubljujete se u izvestan problem, rešavajući ga uspešno. Napokon vam pada kamen sa srca kad je sudbina jednog člana porodice u pitanju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Vodite uspešnu i izuzetno živu korespodenciju. U elementu ste, jer vam svi vidovi komunikacije veoma prijaju. Tu je i ljubav ka raznolikosti i novim mogućnostima koja vas takođe čini raspoloženim. Biće svega što želite, para posebno. Novac na specifičan način utiče na vaše raspoloženje.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Uzrok promuklosti može biti previše pričanja. Sa okolinom su mogući sukobi zbog vašeg netolerantnog stava. Nervirate se zbog kašnjenja para. Vi ste svoje odradili, pa očekujete novac.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nervoza, pričljivost, preterivanja i masa drugih problema – mogu se javiti u toku današnjeg dana. Sve što je loše ima i dobru stranu, pa se u konkretnom slučaju možete nadati uspešnom poslu, entuzijazmu, brzoj replici i talentu za pisanje. Od druženja sa Devicama i Blizancima svi imate koristi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Na trenutna razmišljanja utiču drugi, pa otuda povodljivost i prijemljivost za tuđe misli. U fazi ste pravljenja planova, ali niste spremni da ih sprovedete u delo. Više filozofirate nego što radite. Partner vam zbog toga prigovara, ali mu ne verujete. Morate biti svesni ozbiljnosti situacije i preći sa reči na dela.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Prijaju vam zabave. Na ozbiljne stvari gledate sa izvesnom dozom humora. Originalnost i samostalnost su naglašene.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Uzdržani ste i štedljivi iznad svih očekivanja. Možda u izvesnoj prilici treba da se mašite džepa i nešto platite. Prijatelji su primetili da imate problema u vezi s tim, pa očekuju korekciju ponašanja. Ukoliko se ne izborite sa ovom osobinom, nemojte se začuditi ako okolina počne da vas izbegava.

OSTAVI KOMENTAR