Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 26. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 26. avgust 2013. godine

SHARE

11th Annual Michael Jordan Celebrity Invitational Gala

Svoj 44. rođendan danas slavi Adrian Young, bubunjar slavnog benda “No Doubt”!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Uspećete u nečemu značajnom. Okrenite se kreativnom radu. Dan je idealan za provod, bavljenje umetnošću i uživanje u romantici.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Fantastično se osećate. Ušli ste u period povoljan ne samo za umetnički razvoj već i za ljubav. Pošto posedujete izraženu stvaralačku moć, krenite u akciju. Uspeh neće izostati. Svojim šarmom privlačite voljenu osobu. Ukoliko ona ne postoji, krećite se što više – upoznaćete je!

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Okrenuti ste događajima koji mogu u povoljnom smislu da izmene vaš život. Iako su rešenja nadohvat ruke, strpite se izvesno vreme i dobro promislite o tome šta zapravo hoćete. Okolnosti su ozbiljnije nego što mislite. Savetuje se da napokon odrastete. Dosta ste bili neozbiljni.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pošto važite za pametnu i praktičnu osobu, unapred sagledavate problem i ne iznenađuju vas neke stvari. Tačno znate koliko od koga možete dobiti i šta od situacije očekivati. Malo neizvesnosti ne bi bilo na odmet, posebno ne na ljubavnom planu, jer postaje monotono.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Dan obećava povoljan ishod događaja u vezi s novcem. Ono što i dalje smeta najbližima jeste vaša izražena želja za dominacijom. Dokle ćete isticati sebe i svoje kvalitete?

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Strpljivi ste i znate da je put do uspeha težak. To vam pomaže da prebrodite trenutnu situaciju. Zdravlje koje je popustilo upravo se ovih dana poboljšava, i to rapidno. Dodajte maksimalan optimizam u pristupu problemu i uspeh neće izostati. Posvetite se društvenom životu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ne brinite tuđu brigu, već se posvetite sebi i svojim problemima. Najpre bi trebalo da se sa njima suočite, jer su vam još uvek magloviti. Čim ih budete sagledali i razložno razmislili o njima, nametnuće vam se i rešenje. Dakle, ne vodite besmislene razgovore sa drugima.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Izuzetno uspešan dan biće krunisan priznanjem. Imaćete uticaja na okolinu, ali i pojačan interes za književnost. Iako ste u fazi prolaznog optimizma, prija vam samoća. Najbolje funkcionišete u izolaciji i individualnom radu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Neki pripadnici ovog znaka kreću na put, a neki marljivo završavaju obaveze. Pošto je moć koncentracije pojačana, iskoristite ovu pogodnost da se suočite sa problemom koji vam se ranije činio nerešiv. Strpljivo rastavite stvari na proste činioce, pa ih složite.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Umetničkim dušama biće lako, jer one odlično funkcionišu u svetu imaginacije. Čim se spustite na zemlju i počnete da rešavate materijalne probleme, nastupa nezadovoljstvo. Zato, zaplovite u vode umetnosti i plivajte u njima što duže možete.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Samo jasnim pogledima na život možete postići cilj; u protivnom – nesporazum sa okolinom. Partner je dežurni krivac. Poštedite ga. Obuzdajte svoju ljubomoru – neosnovana je i može vas puno koštati. Prokontrolišite krvnu sliku.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Promene raspoloženja postale su za vas normalna pojava: čas ste očajni, čas frenetično srećni. Ne zapostavljajte partnera. On vas uvek podržava u svemu, a to bi trebalo da cenite. Više šetajte.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR