Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 25. februar 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 25. februar 2013. godine

SHARE

 photo FFN_Trevor_KMFF_Prt1_120212_50960004_zps830206b6.jpg

37. rođendan danas proslavlja glumica Rashida Jones.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto ste se naučili pameti, ponašate se racionalno. Doduše, i dalje vam je jezik brži od pameti, ali to više nije opasno. Nervoza je normalna pojava koju pokušavate da ublažite družeći se sa osobama koje vas cene. Period u kom se nalazite odličan je za pisanje i bavljenje naukom.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Bićete u situaciji da analizirate tuđe probleme. To vam neće teško pasti, jer ćete na taj način potisnuti svoje. Iako teško izražavate sopstvena osećanja, dobar ste slušalac. Velika je veština umeti nekoga saslušati. Nedostaje vam samopouzdanje kad je nov izazov u pitanju. Krenite u akciju, jer vas zvezde podržavaju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Aktivno i originalno razmišljate. Sa prijateljima se družite razmenjujući svakodnevne probleme i znanja. Pokušajte da sklonost ka kritikovanju svedete na minimum. Više radite, a manje pričajte. Okolina od vas očekuje da napokon pređete sa reči na dela. Nemojte propustiti priliku da negde otputujete.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Stalo vam je do činjenica. Funkcionišete hladno, proračunato, sa željom da iz trenutne situacije profitirate. Iako akcenat stavljate na porodični život, karijera vam je veoma važna. Plasirate nove ideje, jer ne možete da sedite skrštenih ruku.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Mogući su sukobi sa familijom. Rodbina će danas definitivno pokušati da vas iznervira. Ništa alarmantno, jer ste vi okrenuti interesantnijim stvarima. Maštate o putovanjima, a intuicija, koja je pojačana, govori da će ih biti. Obuzdajte tvrdoglavost i sa osmehom pređite preko uvreda.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Svađe sa partnerom postale su sve učestalije. Zapitajte se da li ste preterali sa svojim zahtevima i sitničavošću. Dobićete podršku važne osobe. Budite tolerantniji prema bližnjima.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Period nesporazuma sa partnerom postao je prošlost. Odlično funkcionišete u tandemu, svesni svih partnerovih kvaliteta. Dokle će to da traje – veliko je pitanje, na koje niko ne može da odgovori. Čari vaše veze i leže u neizvesnosti! Pokušajte da šarmirate partnera i utičete na to da uradi neku korisnu stvar. Novčani dobitak.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Neka vas ne iznenadi proširivanje obima poslova. To će uticati na poboljšanje finansijske situacije. Uskoro ulazite u mnogo bolji period. Novac vam je preko potreban, ali do njega možete doći samo marljivim radom. Svi zdravstveni problemi idu iz glave. Obratite pažnju na vitamine.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspeh vas očekuje u svim kreativnim poslovima. Možete se nadati i srećnim finansijskim transakcijama. Po pitanju ljubavi morate biti fleksibilniji. Pred vama je povoljan period za uživanje u sitnim životnim radostima. Razmišljajte o tome kako da što pametnije osmislite slobodno vreme.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ušli ste u povoljan period za trgovanje nekretninama. Ukoliko ste razmišljali o tome, pravi je čas da se aktivirate. Lako se nervirate i na okolinu isijavate neraspoloženje. Morate ovu osobinu nekako da korigujete. Okrenuti ste porodici više nego što je normalno. Pomalo gušite ukućane.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

U stalnoj ste žurbi. To vam odgovara, pošto je inertnost osobina koju ne podnosite. Morate kontrolisati nervni sistem jer su mogući problemi. Kao propratna pojava, javlja se bolest. Krenite sa novom terapijom. Oprezno sa potpisivanjem papira i ugovora.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Donosite odluku na brzinu i sa nečim krećete iz početka. To vam neće teško pasti, jer je u pitanju novac. Napokon ste se opametili i rešili da stvari stavite na zasluženo mesto.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR