Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 24. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 24. jun 2013. godine

SHARE

Paris: FC Barcelona's forward Lionel Messi

Svoj 26. rođendan dana slavi fudbaler Barselone i reprezentacije Argentine, Lionel Messi.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Na zdrav način pokušavate da ispoljite snagu volje i zadovoljite neke svoje potrebe. Pošto se nalazite u fazi prosperiteta, prijatno se osećate, ali se može javiti želja da trošite preko svojih mogućnosti. Ovnovi nisu raspikuće, pa se sa ovom potrebom morate nekako izboriti. Vodite računa o zakonskim normama.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Neka vas ne začudi želja za neobičnim stvarima i događajima. Zaokupljeni ste metafizikom, možda i više nego što je potrebno. Važno je da se dobro osećate i da vam prija ono čime se bavite. Neki Bikovi razmišljaju o preljubi. Partner ih je naljutio, pa su grešne misli samo reakcija na nezadovoljstvo.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Živahna blizanačka narav danas je u prvom planu. Padaju vam na pamet razne ideje, imate brojne želje i interesovanja. Pošto se po običaju rasplinjujete, pokušajte da se na nešto konkretno usredsredite. Budite sistematičniji i radite stvari po redu. Tako vam ni partner ni saradnici neće zameriti zbog površnosti.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Možda previše verujete u sopstvene mogućnosti, sujetni ste i neskromni. Želja za udobnošću i druženjem danas je naglašena. Samo Lav može da zadovolji vaše trenutne težnje i razume vaše trenutno interesovanje. Iskopajte ga iz telefonskog imenika, jer je ljubavna zgoda na pomolu. Prija vam nečija pažnja.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Uspešno komunicirate sa okolinom, ako ne direktno, makar mentalno. Pošto ste komunikativni i raspoloženi da sa nekim provedete slobodne trenutke, postaraćete se da vam taj neko imponuje. U želji da nešto naučite, da i vama bude prijatno – okrenućete se pozitivnim i vedrim osobama. Sedeljka!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Hiperaktivni ste i podložni uticaju raspoloženja okoline. Previše se uživljavate u tuđe probleme, tj. empatični ste, što nije poželjno ukoliko se radi o tužnim osećanjima. Stoga se družite sa veselim ljudima, smejte se i šalite. Samo tako ćete ojačati i popraviti trenutno stanje, koje je blago depresivno. Što dalje od tmurnih ljudi!

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Razmišljate o sudbini, tražeći odgovor na ono što vam se dešava. Možda vam se izvesne greške provlače upravo usled nedovoljne usredsređenosti na sebe i sopstvene potrebe. Više vremena provodite analizirajući tuđe probleme, tako da ste sebe zapostavili. Krajnje je vreme da se suočite sa činjenicom da ste sami sebi ipak najvažniji.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pošto ste se izborili sa ćudima jednog Lava, ostaje vam da se bavite novonastalim problemima. Ne mudrujte nad sopstvenom sudbinom, već krenite u konkretnu akciju. Rezultati će možda malo zakasniti, ali će biti ostvareni. Odustanite od pomisli da nešto rešite na brzinu. Samo ćete sebi iskomplikovati život. Budite smireni!

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Partner vam daje podršku da istrajete. I on je veoma zaslužan za uspeh koji ćete postići. Pitanja ima bezbroj, kao i ljudskih sudbina.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto je pred vama naporan i iscrpljujući dan, pokušajte da se odmorite i smanjite deo obaveza. Nije sve tako hitno kao što na prvi pogled izgleda. Ostavite malo vremena za razgovor sa partnerom i za kupovinu. Stići ćete sve da uradite samo ukoliko se organizujete i racionalno isplanirate vreme.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Osećate unutrašnju napetost, pa pokušavate da je se oslobodite. Uspećete ukoliko se odlučite za iznenadnu posetu nekom od prijatelja. Druženje će vam pomoći da zaboravite svoj trenutni problem, a on se tiče presporog razrešenja jednog spora.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Budite realni kada su posredi vaše psihofizičke mogućnosti, jer biste mogli da ih precenite, što bi pak moglo dovesti do zdravstvenih smetnji. Situacija zahteva rizik, ali samo tako ćete moći i da profitirate. Ne prenagljujte sa odlukama, dobro razmislite i sve više puta samerite ukoliko želite da imate koristi. Mogući su čak i napadi nesvestice, nastali usled premora, ali ništa nije alarmantno.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR