Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 24. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 24. decembar 2012. godine

SHARE

null

21. rođendan danas slavi Louis Tomlinson, član grupe One Direction.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Na momente vam izgleda da tenzija popušta. Mirite se sa situacijom i postajete spremni da upotrebite ono u čemu nimalo ne oskudevate – strpljenje. Zdravstvena situacija nije sjajna, ali ukoliko nešto budete preduzeli, makar mali odmor, brzo će se popraviti. Od Jaraca bežite što dalje, jer vam ne prijaju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U fazi ste povlačenja. Sa distance sagledavate stvari koje su izmakle kontroli. Nije loše, jer biste u društvu negativno reagovali na najmanji povod i samo se nervirali. Opuštanje je neophodno i idealno za preispitivanje sopstvenih grešaka. Napokon ste spremni da se korigujete. Partner očekuje objašnjenje.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Promenljivo raspoloženje nije nova stvar. Oscilacije su velike, što se odražava na psihičko zdravlje. Preplavljeni ste mračnim mislima, budući da ste svesni da do ostvarenja želja morate malo pričekati. U takvom stanju nije poželjno izlaziti u javnost i opterećivati okolinu sopstvenim nezadovoljstvom.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Što se od vas više očekuje, to se spremnije suočavate sa izazovima. Svesni sopstvenih kvaliteta, pokazujete okolini šta možete. Trenutno ste u poziciji da vodite veliku životnu bitku i da iz nje izađete kao pobednik. Preventive radi, poželjno je koristiti sve preparate koji pomažu jačanju imuniteta.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pokušajte da obuzdate niske strasti, te da bez potrebe ne napadate okolinu. Niko nije kriv za to šta vam se događa – kriva je jedino vaša loša procena. Jedan od uzroka nezadovoljstva jeste i preosetljivost na vremenske promene. Ukoliko morate da sarađujete sa Vodolijom, držite se na distanci. Tako je najbolje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Iako ste svesni sporosti sa kojom razrešavate probleme, mirno i analitički eliminišete jedan po jedan. Vreme vam nije naklonjeno, ali to vas ni najmanje ne sprečava da radite, jer u radu nalazite spas. On je bekstvo od nagomilanih nezadovoljstava. Opustite se i uživajte. Zaslužili ste.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ovnovi su idealni partneri za vas. Mada se i sa njima sukobljavate, svađe su konstruktivne. Kontakti su zasnovani na upotpunjavanju, jer Ovnovi očito imaju ono u čemu vi oskudevate. Od partnera možete da naučite i nešto drugo, a ne samo da se svađate. Sukob sa zakonom samo je posledica starog propusta.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pripremite se za nekoliko ne baš sjajnih dana. Na udaru je zdravlje, ali pod uslovom da preduzmete mere opreza, probleme ćete svesti na minimum. Od trenutnih događaja očekujete više nego što je to moguće. Pošto niste u stanju da ispravno prosuđujete, ne zanosite se, kako se ne biste razočarali.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Svu energiju posvećujete voljenoj osobi. Preplavljeni ste pozitivnim osećanjima. Slobodni pripadnici znaka uleću u avanturu, ali im se savetuje da budu oprezni.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nezadovoljni stvarnošću, bežite u svet mašte. Preplavljeni pesimističkim mislima i zlim slutnjama, ne razmišljate u pravom smeru. Vidite sve gore nego što jeste. Ukoliko se bavite onim što može da vam pomogne da bolje funkcionišete, krenite u akciju. Treba se izboriti sa strepnjama i mračnim mislima.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neočekivani događaji popravljaju raspoloženje. Oni se u prvom redu odnose na novac i finansijske malverzacije. Ni na emotivnom planu situacija nije loša. Treba se okrenuti Strelcima, a Lavove izbegavati. Ako to niste u mogućnosti da učinite, ne shvatajte ih ozbiljno.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ribe su povodljive i sklone zavođenju. Smeši im se ljubav, mada uz nju idu i stresovi. U fazi su iščekivanja i slatke neizvesnosti. Neka se smire i nek ne očekuju brzi rasplet događaja, jer su možda nešto uobrazile kad je voljena osoba u pitanju. Bavljenje umetnošću ili uživanje u umetničkim delima pomoći će vam da se urazumite.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR