Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 23. januar 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 23. januar 2012. godine

SHARE

Na današnji dan svoj 28. rođendan proslavlja slavni holandski fudbaler Arjen Robben.

21.03 – 20.04. OVAN

Pred vama je uspešno izlaganje i završavanje poslova koji iziskuju usklađenost reči i dela. Pošto sa lakoćom odrađujete mnoštvo stvari, krajem dana vas može iznenaditi nervoza i želja da na nekome iskalite bes. Ako odete u bioskop, nećete imati uslova da sebi priuštite ispoljavanje agresivnosti.

21.04 – 20.05. BIK

Na materijalnom planu mogući su kiksevi. Ako se okrenete hobiju, problemima i progresivnim idejama – šansa da ovaj dan bude uspešan ipak postoji. Poželjno je pojačati oprez u komunikaciji, jer vam nisu svi naklonjeni, bar ne onako kako se predstavljaju. Više puta ste se opekli, pa se učite na greškama.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Planetarni aspekti ukazuju na konfuziju, psihičku labilnost i sklonost ka infekcijama. Lepo se osećaju samo oni pripadnici znaka koji su okrenuti duhovnim vrednostima. Ipak, poželjno je posvetiti više pažnje zdravlju, jer je imunitet smanjen, pa je samim tim i sklonost ka virusnim oboljenjima naglašena.

21.06 – 20.07. RAK

Sa Bikovima uspešno sarađujete. I vi volite novac i uporni ste kad nešto naumite.  Slobodne trenutke provodite sa dragim prijateljima u prijatnoj atmosferi, i to za punom trpezom. Ugojili ste se preko mere. Dijeta je neophodna.

21.07 – 21.08. LAV

Želja da se nametnete okolini postoji. Pošto ćete kod Škorpije naići na zatvorena vrata, pokušajte da dominirate nad drugima. Svi postupci, druženja i osećanja nisu u stilu glamuroznog Lava, ali šta da se radi? Umesto što kritikujete, bolje bi bilo da poboljšate opšte stanje tela i duha.

22.08 – 22.09. DEVICA

Neka glavna preokupacija dana bude kvalitetna ishrana. To ne znači da treba preterivati sa hranom, već da u organizam treba uneti neophodne hranljive sastojke. Zdravlje ulazi na usta, pa će pravilna ishrana možda uticati na to da se bolje osećate i smanjite opasnost od virusnih infekcija. Putovanje odlažete.

23.09 – 22.10. VAGA

Maštate, i to zato što ste nezadovoljni stvarnošću ili imate nejasne poglede u vezi sa izvesnim problemom. Malo je pripadnika znaka koji umeju da budu objektivni prema sebi. Mislite da jeste, ali očigledno je da grešite, na šta jasno ukazuju činjenice. Morate da ih uočite, odgovarale vam ili ne. Muči vas nesanica.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zabrinuti ste. Ne dozvolite da vas obuzme panika, već razložno pogledajte istini u oči. Možda malo preterujete? Da li ste se zapitali zbog čega svima nalazite manu? Zašto vam svaka situacija izgleda lošije nego što jeste? Zbog čega? Nešto vas strašno opterećuje.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto ste se nezaboravno provodili, sada vam nije ni do čega. Zdravlje je ugroženo. Čim je problem malo popustio, vi ste se bacili na provod ne štedeći se ni najmanje. Savetuje se odmor, klasična terapija i vitaminska ishrana. Odnosi sa partnerom mogli bi biti i bolji, što znači da morate da se popravite.

21.12 – 19.01. JARAC

Ne dozvolite da kažete reči zbog kojih se kasnije možete kajati. U fazi ste nanošenja štete drugima ili samom sebi. Ukoliko to činite nesvesno, neznanje vas ne oslobađa odgovornosti. Nervna razdražljivost je posledica rada u prevelikoj žurbi. Na sebe ste prihvatili više obaveza nego što bi trebalo.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Idealna kombinacija dana – vi i Strelac. Najbolje bi bilo da se zajedno lečite. Oboje ste do te mere neozbiljni kad je zdravlje u pitanju, pa nije ni čudo što se osećate tako kako se osećate. Slatkiše izbacite iz kuće, a jelovnik obogatite čajevima i vitaminima. Pozovite Raka, on će vas negovati.

19.02 – 20.03. RIBE

Mnogi pripadnici ovog romantičnog znaka lebde na krilima mašte, srećni su i zaljubljeni. Oni manje srećni pripadnici znaka nalaze se u fazi raščišćavanja emotivnih veza iz prošlosti. Nije im lako, budući da su emocije bile i snažne i dugotrajne.

OSTAVI KOMENTAR