Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 22. april 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 22. april 2013. godine

SHARE

null

Svoj 27. rođendan danas slavi američka glumica Amber Heard.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Preosetljivi ste gotovo u svakom pogledu. Zbog najmanje sitnice se vređate, hoćete prosto da eksplodirate. Pošto to ničemu ne vodi, pokušajte da spasete nerve i smanjite napetost. Poboljšajte odnose sa ukućanima, partnerom i prijateljima. Kontakti sa inostranstvom urodiće velikim plodom. Strpite se, biće i para!

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Iako više volite da radite u timu, želite da sve bude po vašem. Nerviranja i sukobi postaće neminovni ukoliko ne budete popustili. Morate se odlučiti između tolerancije i samoće. Sredine nema. Sa partnerom vas očekuju divni trenuci. Iako ne ispunjava neke vaše želje, vi razmišljate o tome da nađete način da ga pridobijete, u čemu i uspevate.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko budete razumni i ne budete se opterećivali sporednim stvarima, biće sve u redu. Uspećete da vladate pre svega samim sobom, a onda i drugima. U protivnom, nervoza će biti prateća pojava. Dobijate priznanje i pokušavate da proširite saradnju. Uspeh.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Stalo vam je do toga da okolina ceni ono čime se bavite, pa teško onom ko samo pokuša da ospori vaše kvalitete. Sukobi su mogući jedino ukoliko neko pokuša da vas potceni. Sva vaša energija usmerena je trenutno na školu. Ljubavne nesporazume i eventualna emotivna raščišćavanja ostavite za sutra.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pažnja Lavova usmerena je na usavršavanje, putovanja i sve ono što vole, tj. na mnoge stvari. Ukoliko polažete ispit ili treba da dobijete neku satisfakciju, pravi je momenat. Emotivna nesigurnost je prolaznog karaktera. Od Rakova bežite što dalje, jer će uticati na to da vaši kompleksi dođu do izražaja.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Savetuje se umerenost u poslu, pošto su mogući problemi zbog preterane revnosti. Nervni sistem može biti na udaru. Opterećujete prijatelje željom za dominacijom. To najteže podnosi jedna Škorpija, sa kojom možete imati sukob mišljenja, iz kog ćete izaći kao pobednik. Emotivni nesporazumi su u drugom planu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Na probleme gledate krajnje subjektivno. Razloga za osetljivost, kad bolje razmislite, nemate, ali to je jače od vas. Mogući su zdravstveni problemi, ali ćete ih eliminisati ukoliko na vreme preduzmete konkretne korake. Odlazak na put trebalo bi da poboljša materijalnu situaciju, makar na kratko.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Neizvesno je ko će koga da nadmudri. Blizanci i Device su revnosniji i razmišljaju konstruktivnije. Ukoliko imate emotivnih nesuglasica, grešku tražite u svom jeziku, koji ume da bude i pogan. Partner ne može da pređe preko uvreda. Gde je nestao onaj vaš fatalan pogled kombinovan sa čarobnim osmehom? Pitajte jednog Strelca.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ljubav, sport, hobi i umetnički afiniteti danas su u prvom planu. Ukoliko se budete usmerili na te stvari, u kombinaciji sa provodom, biće vam lepo. Ukoliko očekujete da vam posao pričini zadovoljstvo, šansa je minimalna.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Planetarni aspekti nagoveštavaju fatalnu ljubav ili razočaranja. Sredine nema. Neki pripadnici znaka doživeće nezaboravne trenutke sa voljenom osobom ili u umetničkom radu, dok će neki patiti. Sve zavisi od stava koji ste zauzeli prethodnih meseci. Ukoliko ste bili razumni, ubiraćete plodove. U protivnom…

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Druženja, sedeljke, dobri kontakti i još bolje raspoloženje. Sa Ovnom uspevate da nađete zajednički jezik, sa Lavom nikako. Da li ste razmišljali o tome da u vezu unesete nove momente. Recimo, da partneru pričinite iznenađenje. Dosta se trudio, sad je na vas red. Priredite mu iznenađenje, obradujte ga poklonom, recimo.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Uživajte u ovom danu, neka se on ne svodi na pasivno razmišljanje o sreći i ljubavi. Pokušajte da konkretnim potezima doživite pravu radost. Problem je u tome što se vi često plašite sreće. Bolje se snalazite u strahovima i nezadovoljstvima, jer ste se sa njima saživeli. Menjajte razmišljanja. Što više želite, više ćete dobiti.

OSTAVI KOMENTAR