Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 21. mart 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 21. mart 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođen je brazilski fudbaler Ronaldinho.

21.03 – 20.04. OVAN

Narednih dana možete se nadati napretku. Skloni ste optimizmu, puni ste elana, dobrog zdravlja i ljubavi kojom vas obasipaju članovi porodice. Ukoliko se to ne dešava, sami ste krivi. Razmislite gde grešite. Ne treba da gubite vreme na sporedne stvari. Ipak, treba se čuvati svake vrste preterivanja, posebno u hrani i piću. Uživajte!

21.04 – 20.05. BIK

Ušli ste u fazu prosperiteta isključivo zahvaljujući sopstvenim zalaganjima. Ništa vam nije palo s neba. Iako se može dogoditi da neki poslovi kasne, ne očajavajte. Sve se odvija po unapred zacrtanom redosledu. Emocije prikrivate, što može dovesti do problema u vezi. Uzalud pokušavate da vladate voljenom osobom, jer je već zauzela čvrste pozicije, pa se morate sa tom činjenicom suočiti.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto imate običaj da se preterano iscrpljujete, nervno i energetski, možete imati problema. Uspeh je tu, samo treba biti strpljiv i sačekati. Vi ćete sa lakoćom, tek kad se smirite, odraditi sve poslove, pa čak i dobiti novac. Rizik će se isplatiti. Čuvajte se povreda. Ukoliko precenite vlastite mogućnosti i radite više nego što možete da izdržite, moguća je nervoza, napetost i razdražljivost.

21.06 – 20.07. RAK

Bićete u situaciji da pomažete drugima, rečima ili delom. Pošto imate potrebu za nezavisnošću, smetaće vam osobe koje se petljaju ne samo u vaše poslove već i u vašu privatnost. Obilje ideja koristite na adekvatan način. Od nečega s pravom puno očekujete. Boemsko veče će ulepšati ionako prijatan dan. Pošto osobe rođene u ovom naizgled naivnom znaku umeju na vreme da predosete opasnost, ne treba da brinete ni zbog čega.

21.07 – 21.08. LAV

Sreću ćete postići ako se okrenete različitim segmentima života – sportu, rekreaciji, partneru, deci. Lavovi danas previše razmišljaju o ljubavi, možda više nego što imaju osnova za to. Želje su jedno, a mogućnosti drugo. Bavljenje umetnošću još više potencira ionako dobro raspoloženje. Moguć je i izvestan izlazak u javnost, što zavisi od toga čime se bavite. Neki učestvuju u TV programu, neki idu na javni skup. Uglavnom, Lavovi se dobro osećaju.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pred vama je izuzetno kreativan i uspešan dan u svakom pogledu. Posebno će vas obradovati materijalni dobitak, koji ste dugo očekivali. Pošto preterujete sa poslom i u njega ulažete puno snage, krajem dana je moguća napetost. Rešićete je se ukoliko se setite voljenog bića i prijatelja. Kad je posao u pitanju, uvek ste u pravu. U ljubavi – retko. Morate to imati stalno u vidu, jer ćete uspeti samo ako uvidite svoju grešku.

23.09 – 22.10. VAGA

Niste ni svesni koliko ste srećni, ali morate raditi na nekim osobinama koje se tiču strpljivosti, pa ćete uspeti. I sami znate da do sredine aprila neke stvari neće ići željenim tempom. Važno je da sve funkcioniše. Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti ili besa. Izbegavajte sukobe sa partnerom, jer ćete iz njih izaći kao poražena strana.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pošto ste po prirodi sumnjičavi, krijete ljubomoru i pravite ispade. Od partnera očekujete vernost. Ništa novo. Pošto je pojačana sklonost ka popularnosti, ljubavi i umetnosti – bacite im se u susret. Rezultati će biti zapanjujući. Neki pripadnici znaka iznenada će osetiti snažnu seksualnu potrebu. Ukoliko je ne zadovolje, biće svašta.

23.11 – 20.12. STRELAC

Prija vam timski rad. Uspešan poslovni period se nastavlja. Opasnost od povreda, posebno u saobraćaju, trenutno je pojačana, tako da se savetuje oprez. Poslovi vas lako mogu odvući na put, a putovanja prosto obožavate. Iako ne izgledate kao neko ko se da lako prevariti, možete postati nečija žrtva. Uspešniji ste u filozofiji i umetnosti nego u bavljenju biznisom.

21.12 – 19.01. JARAC

Emocije potiskujete, a od prolaznih problema sa partnerom bez razloga pravite dramu. Nije sve tako crno, prestanite da paničite. Trenutno niste u stanju da o događajima trezveno razmišljate, pa ih ostavite za drugo vreme. Prija vam samoća i rad u izolaciji. Okrenite se hobiju i onom od čega imate direktne koristi, ali i druženju sa prijateljima. Biće prilike za napredovanje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neplanirani događaji na planu ljubavi i seksa. Normalno, pozitivni. Problem može da nastupi jedino u slučaju da partner počne da pravi planove na duge staze i da u njih ubacuje vas. Uplašićete se mogućnosti da budete zarobljeni. Možda to i nije tako loše? Razmislite.

19.02 – 20.03. RIBE

Nude vam se odlične šanse za razvoj mentalnih i fizičkih sposobnosti. Koliko ćete uspeti da ih iskoristite – diskutabilno je. Samo ukoliko budete aktivni i shvatite šta hoćete, možete se nečemu nadati. Period je povoljan za pisce, vizionare, ali ne i za špekulante. Na vama je da odaberete put. Svim Ribama savetuje se oprez u saobraćaju, ali i mogućim prevarama sa strane.

OSTAVI KOMENTAR