Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 21. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 21. januar 2013. godine

SHARE

null

37. rođendan danas proslavlja članica grupe Spice Girls, Emma Bunton.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Preduzimački duh i brze odluke čine vas uspešnim, ali mala nepažnja umanjuje rezultate. Izbegavajte zakonske parnice i svađe sa osobama koje nisu ni krive ni dužne. Opametite se i okrenite se pravim vrednostima. Smisao života je tu, ali je vremena malo. Ne traćite ga uludo. Blizanac sprema iznenađenje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Preosetljivost ima cenu. Ona nije bezazlena, jer se tiče zdravlja. Niste u situaciji da se emotivno trošite na bilo šta, jer se to odražava na vašu konstituciju. Slaba tačka su žlezde, hormoni i psihosomatske bolesti. Da li je vredno truda nervirati se zbog stvari na koje imate slab uticaj?

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ispoljavate sve talente. Donosite brzu odluku i krećete u akciju. Pošto funkcionišete pod povoljnim planetarnim uticajima, iz situacije profitirate. Sa partnerom se ophodite oprezno, naročito ako je Ovan. Nepromišljena reč može biti fatalna po vezu.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Fenomenalno funkcionišete. Sve zadatke ispunjavate sa sebi svojstvenim perfekcionizmom. Pošto se jedino možete osloniti na vlastite snage, izbegavajte timski rad. Ukoliko budete primorani na takvu vrstu saradnje, ne kritikujte druge i ne svađajte se. Možete se razboleti.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Želja za slobodnom akcijom trenutno je snažna, neumorni ste u stvaralačkom radu, pa se sukobljavate sa svima koji vam se nađu na putu. Nervna razdražljivost posledica je bavljenja tekućim problemima. Na svu sreću, ništa alarmantno. Ego je jak, jer se kroz posao dokazujete.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Uspešan dan. Pošto niste navikli na tako brz tempo, savetuje se oprez, jer zbog nehata možete doživeti povredu. U pitanju je saobraćaj, mada opreznim ponašanjem možete izbeći opasnost. Nervoza je posledica preteranog rada.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ostvarujete uspešnu komunikaciju. Ukoliko spremate ispite i planirate stručno usavršavanje, pravi je momenat da sa reči pređete na dela. Ono za šta se u startu odlučujete jeste putovanje, makar na dan-dva. Mesto vas ne drži, kuća postaje teret. Nadajmo se da ste se izborili sa problemima novčane prirode.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Iako na prvi pogled delujete smireno, osećate snažnu unutrašnju tenziju. U želji da je se oslobodite, okrećete se radu. Izbor je pravi, jer problemi zahtevaju dobru koncentraciju, a samim tim na napetost ne obraćate pažnju. Ispravnim delovanjem preusmeravate planetarne vibracije.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nervirate se zbog svake sitnice nalazeći manu ukućanima i svima koji Vam se nađu na putu. Da li ste vi idealni? Zbog čega od drugih očekujete ono što ni sami niste u stanju da učinite? Pitanja ima bezbroj, a od vas zavisi da li ćete doći do adekvatnog odgovora. Što budete objektivniji prema sebi, tim bolje.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Sputani ste u odlukama, kolebate se ne verujući u ishod poduhvata. Grešite! Još jedan dokaz da ste bezrazložno nesigurni, pa se morate korigovati. Kvaliteta imate više od ostalih astroloških znakova. Jarac je simbol ambicija i uspeha. Hrabro napred!

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Pošto osećate veliku unutrašnju napetost i nezadovoljstvo, poželjan je oprez kako ne biste iskomplikovali stvari. To se prvenstveno odnosi na vožnju kolima. Samo odmerenim postupcima možete izbeći opasnosti od povreda i od psihičkih problema. Niste ni svesni koliku podršku imate od strane zvezda.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Odličan dan za napredovanje i priznanje u materijalnim i duhovnim sferama. Samo ukoliko budete arogantni i prepotentni, nećete uspeti. Pošto su mogući zdravstveni problemi vezani za pogrešan način ishrane, korigujte se. Kad otklonite uzrok, nestaće i posledice. Pred značajnim ste promenama.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR