Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 20. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 20. avgust 2012. godine

SHARE

Svoj 20. rođendan danas proslavlja pevačica Demi Lovato.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Trenutno živite u oblacima i nadate se. Optimista ste u vezi sa događajima koji su pokrenuli nova zbivanja u vašem životu. I što se tiče partnera, više ste nego zadovoljni. Pošto želite da dođete do rezultata bez velike muke, skloni ste raznim mahinacijama. Budite oprezni, jer možete biti na gubitku.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Ukoliko ste u nedefinisanim odnosima sa voljenom osobom, strpite se još nekoliko dana. Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti, jer će ona od tolike plime emocija poželeti da pobegne. Bićete u situaciji da donosite brze i ispravne odluke. Ipak, poželjno je smanjiti tempo i biti oprezniji.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ako se pojavi zdravstveni problem ili zastoj u rešavanju važnih pitanja, neka vas to ne uznemiri i ne sputa u akcijama i planovima. Naoružajte se strpljenjem. Budite spremni na to da se mnoge stvari ne odvijaju onako kako smo zamislili.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Komunikativniji ste nego inače. Razloga za dobro raspoloženje imate više, a glavni je finansijske prirode. Svesni toga da do novca stižete mukotrpno, umete da ga cenite, ali i da trošite. Danas ćete biti u situaciji da se kolebate. Nije loše kad ga samo ima! Ljubav je stabilna.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pokušavate da se oporavite od stresnog i burnog perioda kroz koji ste prošli. Ljubav zahteva žrtve na koje niste spremni. Morate biti maksimalno strpljivi i pokušati da na razumnu meru smanjite svoju narcisoidnost, sujetu i uopšte preokupiranost sobom. Budite tolerantniji i objektivniji.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Za divno čudo, nije vam loše. Okrenuti ste emocijama, pa zaboravljate na nerešen problem. Skupite snagu i strpljenje za naredni period, kada treba napraviti veliko spremanje u svom životu. Mogući su zastoji i nerviranja praćena lošim zdravljem, ali ćete ih vi, kao po običaju, uspešno prebroditi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto ste jučerašnju energiju nesebično potrošili, ostaje vam da kunjate. Odmarajte se i spremajte za nove pobede. Mnoge Škorpije su zapostavile ljubav pred najezdom drugih obaveza. Ne bi bilo loše da pokušate da nadoknadite propušteno.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko ste tek danas odlučili da posetite lekara, možete napraviti kardinalnu grešku. Problem je evidentan, ali dijagnoza može biti pogrešna. Pod uslovom da situacija nije urgentna, sačekajte povoljnije vreme. To se odnosi ne samo na zdravlje već i na ostale segmente života, ljubav u prvom redu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Dan je povoljan za duhovna istraživanja, ali ne i za praktične stvari. Tu ste na gubitku, skloni da se sa prijateljima prepucavate oko toga ko je u pravu. Zašto to činite kad se dobro zna da ste vi uvek u pravu. Bolje bi bilo da slobodno vreme provedete uz dobru knjigu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko vam pođe za rukom da ostvarite duševni mir, zahvalite bližnjima. Tipični pripadnici ovog znaka hronično su neraspoloženi, misle da im se na ljubav i pažnju ne uzvraća istom merom. Problemi su, naravno, subjektivne prirode. Kao da želite da ih preuveličavate.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Glavna tema dana je ljubav, mada nećete dozvoliti da vas partner uguši posesivnošću. Pokušaćete da od njega dobijete samo onoliko koliko vam je potrebno da prevaziđete jučerašnje nezadovoljstvo. Izgleda da je osoba pored vas dobar psihoterapeut.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Povoljni planetarni uticaji doprinose dobrom raspoloženju. Bićete u situaciji da uspostavljate partnerske kontakte, ali na diplomatski način. Ne preterujte sa zahtevima i sitničarenjem. Pošto niste idealni, ne zahtevajte to ni od drugih. Prijatna vest stiže sa zakašnjenjem.

OSTAVI KOMENTAR