Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 2. april 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 2. april 2012. godine

SHARE

Na današnji dan svoj 35. rođendan slavi glumac Michael Fassbender.

21.03 – 20.04. OVAN

Bićete u situaciji da od sebe date maksimum. Pošto znate da to vodi rešenju problema, svojski zapinjete. Savetuje se oprez, pošto u takvom stanju možete izazvati neugodnosti. Rešavate zaostale probleme. Po običaju se nervirate. Nervira vas način partnerovog razmišljanja, ali i neki njegovi postupci. Nemate vremena za gubljenje, pa vam je najlakše da se okrenete učenju.

21.04 – 20.05. BIK

Sklonost ka stvaranju idola može vas dovesti u neugodnu situaciju. Možete se pokajati zbog naglog izliva nežnosti i otvorenosti u davanju iskaza. Šta da se radi kad je to jače od vas. Ne gubite vreme. Opuštanje nalazite u bavljenju specifičnim hobijem ili umetnošću. U pitanju je klasika, mada nemate ništa ni protiv savremenih trendova. Pošto ste perfekcionista u ljubavi, nezadovoljni ste bez razloga, pa rešavate da zauzmete defanzivni stav. Ćutite i inatite se!

21.05 – 20.06. BLIZANCI

U prvom planu je intelekt. Trudite se da ga aktivirate učenjem ili čitanjem. Pošto imate dodirnih tačaka sa osobom iz inostranstva, očekujte prijatne vesti. Raspoloženje je promenljivo: sve zavisi od toga s kim ćete se naći u kritičnom trenutku. Družite se sa vedrim ljudima. Pokušavate da budete na istim talasnim dužinama sa voljenom osobom, mada ništa konkretno ne postižete, bar ne danas. Uskoro se nadajte novcu. Jedan Ovan vas naprosto izluđuje. Pridružite mu se.

21.06 – 20.07. RAK

Izuzetno uspešan, pre svega kreativan dan. Nekoga ćete u nešto ubeđivati. Pošto su svi argumenti na vašoj strani, uspeh je neminovan. Problem se može pojaviti u vidu emotivnog sukoba i nerviranja. Za ovo poslednje krivac je neumornost. Očigledno da ste precenili svoje psihofizičke sposobnosti. Pod uslovom da jasno iskristališete želje, možete očekivati pozitivan ishod događaja. U protivnom, zablude su neminovne. Tešite se, u njih ne zapadate prvi put; naprotiv, samo ponavljate greške iz prošlosti.

21.07 – 21.08. LAV

Na prvi pogled nežan i suptilan Rak naprosto vas izluđuje. Ne znate šta s njim? Najbolje bi bilo da mu okrenete leđa. Blizanac zaslužuje više pažnje. Bićete u prilici da kontaktirate sa nekim iz inostranstva. Mogući su problemi sa virusima i oslabljenim imunitetom.

22.08 – 22.09. DEVICA

Nerviranja i zastoji su znak da treba napraviti kratak predah i posvetiti više pažnje voljenoj osobi; ona se s pravom oseća zapostavljeno. Kad ste je poslednji put nekuda izveli? Budite maštovitiji i pokušajte da više nežnosti i topline unesete u svoj ljubavni život. Lav vas može isprovocirati. Oprezno! Pošto ste više pod uticajem emocija nego razuma, savetuje se da danas ne preduzimate radikalne korake. Možete učiniti nepromišljen potez zbog kog ćete se pokajati.

23.09 – 22.10. VAGA

Iskrsle su obaveze koje zahtevaju veće angažovanje, ali to vam nimalo ne smeta. Pokušavate da zadovoljite zahteve okoline i na što bolji način okončate poslove. Očekujete pomoć prijatelja, koja, nažalost, izostaje. Uzdajte se u sebe. Grlo može biti na udaru. Koristite alternativnu medicinu. Već sutra će sve biti u redu. Nervirate se zato što partner ignoriše vaše potrebe. Suviše ste usredsređeni na druge. Okrenite se sopstvenim mogućnostima.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Otvorite četvore oči za sve što je u vezi sa novcem, kako biste izbegli gubitak. Oprezno potpisujte ugovore i planirajte. Sa partnerom budite na distanci, jer bi mogao da izneveri vaša očekivanja. Sve u svemu, danas vlada razum. Nikako ne idite smerom kojim vas srce vodi. Može biti pogrešan. Budite strpljiviji i racionalniji. Neko vas lako može nasamariti. Po prirodi ste osoba od poverenja. Ne poveravajte svoju tajnu svakome. Radi se o ozbiljnim stvarima, pa postoji opasnost od dvostruke igre.

23.11 – 20.12. STRELAC

Natovarili ste na sebe previše obaveza. Još kad tome dodate neplanirane događaje, koji oduzimaju dragoceno vreme… Bar se ne dosađujete. Očekujte prijatne trenutke sa voljenom osobom, koja se ne obazire na vašu prezauzetost. Ona s pravom očekuje da joj posvetite zasluženu pažnju. Primetili ste da vam se dešavaju prijatne stvari kad se najmanje nadate. Zato budite spontani. Ono što treba da se desi, zaista će se i desiti. Na okolnosti trenutno malo možete da utičete. Obratite pažnju na nervni sistem.

21.12 – 19.01. JARAC

Do izražaja dolazi vaš prefinjeni ukus. Bavite se stvarima koje zahtevaju pojačanu estetičku istančanost. Tu se odlično snalazite, jer je imate na pretek. Situacija zahteva i taktičnost. Nikako se ne svađajte i ne pokazujte nezadovoljstvo, jer ćete u očima konkurencije biti slabi. Ponekad nije loše blefirati, jer tako možete opstati. Ako budete iskreni u komunikaciji, imaćete problema. Savet: partnera, ukućane i saradnike stavite na zasluženo mesto. Sa partnerom ne možete da se svađate naprosto zato što ste promukli. Odlučujete se za drugu varijantu – tihi bojkot.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Šta se to sa vama dešava? Gde se izgubio smisao za praktično? Pa, zaljubljeni ste, zar ne? U zagrljaju voljene osobe doživljavate nezaboravne trenutke. Još ako je ona Lav ili Bik, sreća će biti izuzetna. Smisao za umetnički doživljaj je pojačan, pa se potrudite da ga iskoristite. Svesni ste toga šta vas ispunjava, mada okolina misli suprotno – njen problem. Uživajte u neponovljivim trenucima sreće, ali čuvajte novac, jer su izdaci na pomolu.

19.02 – 20.03. RIBE

Dobro se osećate, možda bez objektivnih razloga. Lepo vam je. Pod uslovom da ste bili u depresiji, našli ste način kako da je prevaziđete. Ojačali ste, pa spremno reagujete na izazove i provokacije iz bližeg okruženja. Strelac vam nešto sjajno predlaže. Kada ste zadovoljni, strepite dokle će to da traje. Opustite se i uživajte. Biće i para, ne brinite.

OSTAVI KOMENTAR