Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 19. septembar 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 19. septembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 37. rođendan proslavlja švedski supermodel, Victoria Silvstedt.

21.03 – 20.04. OVAN

Posle dužeg vremena zastoja koji su vas dovodili do ludila, sve kreće nabolje. Nešto se pozitivno dešava. Prosto ne možete da poverujete vlastitim očima.

21.04 – 20.05. BIK

Osećate se dovoljno jako da sve možete da uradite. Budite oprezni i ne precenjujte ne samo fizičke već i druge sposobnosti. Loši potezi negativno se odražavaju na dalji sled događaja, prvenstveno onih koji se tiču zdravlja.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Dan je u znaku krupnih događaja i novosti. Ishod može biti dobar ili loš – u zavisnosti od konkretnih okolnosti. Ne očekujte da vam išta padne s neba, već iskoristite povoljnosti u praktične svrhe. Ne filozofirajte. Krenite u akciju.

21.06 – 20.07. RAK

Komplikovani ste i teški sami sebi. Kakvi ste tek drugima? Šta možete da radite kad ste preosetljivi i reagujete na svaku sitnicu. Silne pometnje u porodičnom životu ostavile su izvesnog traga, prvenstveno na zdravlje. Ali, avaj! Valjda ćete učiniti nešto da rešite i tu enigmu. Ne preterujte sa kalorijama!

21.07 – 21.08. LAV

Razmotava se klupko emotivnih problema. Kakav-takav rasplet bolji je od neizvesnosi i strepnji koje su vas pratile duže vreme. Reč je o stvarima koje su u direktnoj vezi sa voljenom osobom, bilo da je u pitanju zdravlje ili opstanak veze. Na pravom ste putu što se partnerstva tiče.

22.08 – 22.09. DEVICA

Problemi u porodici dovedeni su do usijanja. Napokon se nešto dešava, što na najbolji mogući način ublažava vaše brige i strepnje. Dan je u znaku prijatnih vesti i događaja, ali i pravljenja zajedničkih planova. Sa kim? Možda sa voljenim bićem? Sve zavisi od toga na kakvim ste trenutno pozicijama.

23.09 – 22.10. VAGA

Ulazite u daleko povoljniji period. Imate zaštitu planeta, ali ona nije dovoljna ukoliko se vi lično ne angažujete i učinite nešto konkretno u cilju realizacije problema. Suviše ste dominantni u trenutnoj situaciji. Budite oprezni, čuvajte se povreda i agresivnosti zlonamerne okoline.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Želja za dominacijom je jaka. Ne preterujte ni u čemu, pa ni u nastojanjima da po svaku cenu bude po vašem. Ukoliko ste očekivali novac od nasledstva ili dobitak koji kasni, danas bi trebalo da znate na čemu ste. Ili ćete ga realizovati, ili bar znati da od tog posla nema koristi.

23.11 – 20.12. STRELAC

Napokon krećete u akciju i poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Samim tim, dolazi i do rasvetljavanja nagomilanih problema. Neki Strelci imali su povrede ili operacije, pa sledi ozdravljenje. Neke pak očekuju događaji unutar porodice.

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko budete depresivni, razlog je nespremnost pri suočavanju sa istinom. Ona je, kakva god bila, bolja od laži. Pošto se radi o bolnim stvarima, najlakše je nervirati se. Morate shvatiti da na nešto slabo možete da utičete, ali indirektno ipak možete, i to u velikoj meri.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Samo vas prijatno društvo može izvući iz depresije. Zdravstvena situacija je komplikovana, ili vi želite da takva bude. Zbog nečega ste nezadovoljni, pa je bekstvo u bolest spas. Razmislite koliko ste sami doprineli svojim neurotičnim ponašanjem da se osećate onako kako se osećate?

19.02 – 20.03. RIBE

Napokon se većina pripadnika znaka odlučuje za konkretnu akciju. Prelazite sa reči na dela, što je pozitivno. Dugo ste bili u fazi pasivnosti i planova, ali je situacija do te mere jasna da se od vas očekuje nešto opipljivo. Pokažite, drage Ribe, da umete da budete praktične. Emotivno zadovoljstvo.

OSTAVI KOMENTAR