Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 19. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 19. novembar 2012. godine

SHARE

51. rođendan danas proslavlja glumica Meg Ryan.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pokušavate da realizujete svoje estetske težnje. Uspehu se mogu nadati Ovnovi koji imaju bilo kakve veze sa umetnošću. Pošto ste zadovoljni samim sobom, razmišljate krajnje pozitivno o svemu, o ljubavi posebno. Partneru ste spremni da skinete zvezde s neba. Vodite računa o tome na šta trošite novac.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Zbog preosetljivosti na postupke okoline, mogući su “izleti u ponašanju” za koje nema opravdanja. Zdravstveni problemi nisu razlog za grubost i maltretiranje onih sa kojima morate da sarađujete. A to što ste shvatili da je partner pogrešna osoba – sasvim je druga priča; ona, nažalost, ima i nastavak.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Dan provodite pod utiskom o važnoj novosti. Pošto je misaoni proces jak, iskoristite ga na adekvatan način, baveći se stvarima koje to zahtevaju. Problem može nastupiti u vidu želje za kritikovanjem drugih i nametanja sumanutih ideja, ili bar onih ideja koje okolina doživljava kao sumanute. Iznenadan događaj!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Posao vam pomaže da kompenzujete emotivno nezadovoljstvo. Čim ste shvatili da okolina nema razumevanja za vas u onoj meri u kojoj vam je to potrebno, povlačite se u svoju ljušturu. Prikrivate nezadovoljstvo, ali bunt koji se pri tom javlja pomaže vam da na adekvatan način dokažete sopstvene vrednosti. Bravo!

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

I dalje ste mezimče zvezda. Uživajte u njihovim zracima, ne opterećujući se hipotetičkim pitanjima. Sve je prolazno. Posebno Lavovi nemaju vremena za gubljenje. Čekaju vas važne životne odluke i uspesi. Sa Strelcima i Vodolijama postižete idealnu saradnju. Brine vas nečija sudbina.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ništa ne možete unapred da isplanirate. Iznenadni događaji izbacuju vas iz koloseka, mada slobodne trenutke čine zanimljivim. Vodolija nastoji da vam izađe u susret u vezi sa poslom. Nemate vremena da razmišljate. Spontano ćete u pravom momentu uraditi ispravnu stvar. Super!

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

U posebnom ste psihičkom stanju, tako da vam više odgovara da planirate i maštate nego da radite. Jedan od uzroka takvog stanja jeste oslabljena vitalnost. Sa osobom iz inostranstva ostvarujete uspešan kontakt. Nezadovoljni ste okruženjem. Više dajete nego što primate.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Uspeh, poboljšanje finansijske situacije i ljubav – čine da ste u vrhunskoj formi. Naoružajte se optimizmom, jer će vam uskoro biti potreban. Pošto ste optimista sa pokrićem, opuštate se i prepuštate životnim čarima. Ukoliko u njima uspete da nađete zlatnu sredinu, biće sjajno. U protivnom – gojenje i zdravstveni problemi.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Puni ste energije, ali je, nažalost, ne trošite na najbolji način. Stoga su mogući propusti u ponašanju u vidu nervoze, uz sklonost ka povredama. Stvarnost je najbolji pokazatelj toga gde se nalazimo i da li postupamo ispravno. Ukoliko to činimo, rezultati su vidljivi. U protivnom… Bavite se sportom – to definitivno pomaže.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Fantastično se osećate, lepo izgledate, srećni ste i zadovoljni. Pošto lepota dolazi iznutra, razlog za takvo stanje leži u razrešenju problema na nivou ličnosti. Neke dileme su rešene. Ishod je takav kakav je, ali ipak jasan. Sada više niste u dilemi. Znate šta ubuduće valja činiti i shodno tome se ponašate.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Brzopletošću sami sebi komplikujete život. Poželjno je objektivno proceniti trenutnu situaciju i sopstvene mogućnosti, pošto svaki nepromišljeni potez vodi u rizik. Oprezno se ponašajte, kako biste izbegli neprijatna iskustva sa uniformisanim licima. Sa nekim bez potrebe zatežete odnose.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nekim Ribama može se desiti fatalna ljubav, a nekima zdravstveni problemi hormonalne prirode. Nadajmo se da ćete biti srećnije ruke, pa uspeti da ostvarite ono o čemu dugo maštate, a to je pronalaženje idealnog partnera. Još ako ste i vi idealni! Biće super!

OSTAVI KOMENTAR