Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 19. mart 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 19. mart 2012. godine

SHARE

36. rođendan danas proslavlja legendarni italijanski fudbaler, Alessandro Nesta.

21.03 – 20.04. OVAN

Bićete u prilici da razmatrate tuđe probleme. Teško se izražavate, nedostaje vam samouverenost, pa bežite u svet mašte. Neka vas ne iznenadi želja da razgovarate sami sa sobom. Mislite da ste u pravu. Potrebno je distancirati se od nekih događaja i sastaviti nov strateški plan. Partneru ste spremni da skinete zvezde s neba. Vodite računa o tome na šta trošite novac!

21.04 – 20.05. BIK

Pred vama je društven i komunikativan period. Prednost dajete ljudima sličnih ubeđenja i interesovanja, ne želeći da gubite vreme na neadekvatne situacije. Prija vam društvo mlađih osoba. Svaki dan je kao stvoren za ljubav, ali ovaj posebno.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Radite na sebi svojstven način, više poslova u isto vreme. Kad biste bar neki od njih završili? Pošto je vaš uticaj na okolinu evidentan, iskoristite ga na najbolji mogući način. Ne dozvolite da uludo prođu današnji povoljni momenti, jer iz određene situacije možete makismalno profitirati. Mnogi Blizanci su veoma uspešni, i to upravo zato što rade ne obazirući se na prepreke.

21.06 – 20.07. RAK

Neka vas ne iznenade problemi sa rođacima, ali i sa samim sobom. Tvrdoglavi ste više nego što je to normalno, pa možete snositi posledice. Popustite pred nekim – neće vam pasti kruna sa glave. Postoji mogućnost putovanja i kontaktiranja sa inostranstvom. Samo dobra atmosfera može vam poboljšati raspoloženje. Stoga se savetuje da prelistate telefonski imenik i izaberete prijatne osobe koje će vam ulepšati dan.

21.07 – 21.08. LAV

Izbegavajte svađe sa neistomišljenicima. Lakše je eliminisati ih iz svog okruženja nego se beskorisno trošiti ubeđujući ih. Dominirate ljudima i situacijom, i to zahvaljujući enormnim količinama stvaralačke energije. Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima. Zdravlje nije baš idealno. Pluća mogu biti slaba tačka.

22.08 – 22.09. DEVICA

Negujete korektne odnose sa okolinom. Iako vam nedostaju emocije, uspeli ste da razumom prevaziđete nesuglasice. Treba izbegavati džangrizavostt. Vodite računa o tome šta potpisujete, čuvajte dokumenta, pošto možete biti žrtva male nepažnje. Topla porodična atmosfera sa što manje praznih reči zaista opušta. Uživate.

23.09 – 22.10. VAGA

Prijaju vam promene. Živahniji ste nego inače. Razmišljate o tome kako da se bavite novim stvarima, ili da se usavršite u novoj oblasti. Na pravom ste putu da to realizujete, pod uslovom da se manete traćenja vremena i okrenete radu. Ovo teško pada, posebno ženskim pripadnicima znaka. Muškim Vagama je lakše. Ipak, ne preterujte sa radom, budite strpljivi, povedite računa o pravilnoj ishrani. Samo razumnim postupcima možete vladati sobom i biti zadovoljni.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ušli ste u odličan period za spekulacije i berzu. Mnoge stvari na vas deluju podsticajno, pa ste uspešni i kreativni. Treba iskoristiti sve trenutne potencijale, jer su oni prolaznog karaktera. Izdržljiviji ste nego što mislite. Ne budite uobraženi, ne distancirajte se od okoline, kako ne biste ostali usamljeni.

23.11 – 20.12. STRELAC

Dosta vremena provodite van kuće, tako da ste se uželeli domaćeg ambijenta i toplih papuča. Prijao bi vam i dobar TV program. Problemi sa roditeljima. Zahvaljujući humoru na sopstveni račun, uspešno savladavate prepreke.

21.12 – 19.01. JARAC

Izuzetno povoljan period za sve vrste komunikacije, kao i za učenje. Ne preterujte sa dobročinstvima, sa rezervom prihvatajte tuđe probleme. Morate biti svesni da vas okolina doživljava kao odličnu metu za pražnjenje. Zna da je shvatate ozbiljno, da ste za nju zabrinuti, a to joj godi. Od pojedinih prijatelja ste se distancirali, i to zbog potrebe za tajnovitošću i uzdržavanjem emocija.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Odavno ste shvatili da živimo u materijalnom svetu u kome sve ima svoju cenu. Trenutno je vaša glavna preokupacija novac. Bićete u situaciji da donesete brzu odluku, samo pazite da ne bude pogrešna. Mogla bi se odraziti na vaše ionako ne baš idealno finansijsko stanje. Stoga izbrojte do deset. Ne brinite – u fazi ste uspona i napredovanja, oslanjajući se, kao i do sada, isključivo na vlastite snage. Nova ljubav je na pomolu.

19.02 – 20.03. RIBE

Očekujte period mukotrpnog rada i usredsređenosti na vlastite potrebe. Pošto ste postavili jasne ciljeve, činite sve da ih sprovedete u delo. Osećaj za realnost je jači nego obično, pa na tom putu valja istrajati. Napokon neptunovske osobine vaše ličnosti odlaze u drugi plan. Potreba za praktičnim stvarima pobeđuje. Nadajmo se da ćete uspeti da ostvarite i ono o čemu dugo maštate, a to je pronalaženje idealnog partnera. Još ako ste i vi idealni?

OSTAVI KOMENTAR