Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 19. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 19. avgust 2013. godine

SHARE

'The Invention Of Lying' Los Angeles Premiere

Svoj 44. rođendan danas proslavlja glumac Matthew Perry, najpoznatiji po ulozi u seriji “Prijatelji”!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pokušajte da se opustite u zagrljaju voljene osobe ili u društvu prijatelja. Šetnja pored reke takođe može delovati okrepljujuće. Tešite se – stanje je prolazno i već sutra ćete raditi kao sat.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Danas je veoma naglašena vaša narcisoidnost – prosto se u svakom pogledu divite sami sebi. Pošto se lepo osećate, zračite i na druge unutrašnjim šarmom. Ljubav je vaš glavni pokretač, pa ste ovih dana i veoma vredni.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Sve što se dogodi poželećete da podelite sa drugima. To su danas prijatne stvari. Razmislite o tome da možda partner nije delimično zaslužan za vaš uspeh. Morate mu pokloniti više pažnje. Izbegavajte avanture!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Hrabri ste, nema šta! Intuicija vam govori da ste na pravom putu. Sve što zavisi od vas sada je pod kontrolom. Malo ko može trenutno da vas prati u bilo kom pogledu. To je veliki hendikep. Potreban vam je stabilan oslonac na nekog i, normalno, ljubav.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Funkcionišete pod snažnim psihičkim pritiskom. Precenili ste izvesnu situaciju, a i svoje mogućnosti, ali je kasno da se povučete. Nije u stilu Lava da izađe iz igre koju je sam započeo. Zato morate biti svesni toga da ćete ono što ste tražili i dobiti. Teško se mirite sa porazom, ali korigujte se.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Uspešan dan, prijatna druženja, sklonost ka uživanju u umetničkim ostvarenjima – bilo svojim, bilo tuđim. Zaslužili ste da sve teče kao po loju. Mali broj pripadnika znaka će u nedostatku problema početi da ih izmišlja. Većina je u dobrom stanju, okrenuta novoj ljubavi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Iako imate sijaset problema, brinete tuđu brigu. Takvi ste vi! Smatrate da ste u boljoj poziciji po izvesnim pitanjima od drugih, da ste jači i sposobniji. Zato pomažete. Samo kad bi para bilo više! U poslednje vreme je i zdravlje počelo da popušta. Morate posvetiti više pažnje sebi.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Vidljive rezultate postižete jer funkcionišete sa pojačanom dozom energije. Pitanje je dokle će to stanje da vas drži? Ne dozvolite da se prema vama neko nasilnički ponaša. Opasnost od povreda je danas izraženija nego inače, zbog brzopletih poteza i neadekvatnih situacija.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nervozni ste i hipohondrični. Bes iskaljujete na partneru, koji je dežuran krivac za sve vaše probleme i promašaje. Postavlja se pitanje dokle će on da trpi vaša maltretiranja i zakeranja? Verovatno će uskoro pokušati da zbriše, ako ga ne zadržite.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Dosta vam je svega. Uporno osećate da ste žrtva nečije zavere, a ne shvatate da je problem u vama. Potrebno vam je više razumevanja, ali ga ne dobijate, jer ne tražite jasno ono što vam treba. Jedna od mnoštva mana Jaraca jesu reči. Imate ih previše, ali ne onih pravih.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neko će pokušati da vas izbaci iz ravnoteže. Neće mu biti teško, jer se već duže vreme kuva problem. Pošto niste u pravom trenutku odreagovali na pravi način, danas ćete se nervirati. Bolje bi bilo da shvatite s kim imate posla i da se shodno situaciji ponašate.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ulazite u bolji period. Težak rad i nezadovoljstvo sada su za vama. Pod uslovom da ste uspeli da iz nedaća izvučete izvesnu pouku, nije loše. Postaćete promišljeniji i spremniji za budućnost. U protivnom, situacija se vašom nepažnjom lako može ponoviti. Zato budite oprezni i razumni.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR