Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 18. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 18. mart 2013. godine

SHARE

null

34. rođendan danas proslavlja Adam Levine, pevač grupe Maroon 5.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Snaga i želja da se izborite sa aktuelnim problemom postoji. Uspešni ste kako na poslu, tako i u privatnom životu. Opasnost se može javiti u vidu želje za dominacijom i tvrdoglavosti. Čuvajte se povreda, posebno u saobraćaju. Savet: usporite tempo, jer ćete u svakom slučaju uspeti da ostvarite svoje zamisli.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U fazi ste snažnih emotivnih preživljavanja, pa ste pomalo zabrinuti. To je normalno jer od izvesne situacije puno očekujete. Šta god da se desi, konačan rasplet će biti sledećeg meseca. I pored svega, pred vama je uspešan dan, a glavni akcenat je na događajima vezanim za ljubav.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

U potrazi za promenama, odlučujete se za put ili novu aktivnost. Strpljivo i istrajno završavate poslove, koji su se u međuvremenu nakupili. Ko vam je kriv, kad ste sve samo započinjali. Prija vam samoća, tako da slobodne trenutke sa zadovoljstvom provodite u tišini, koju može da naruši samo prijatna muzika.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Svesni ste poslova koje treba obaviti i to činite bez panike. Samim tim vam je potrebno manje vremena, a rezultati su vidljiviji. Partnerstvo, javnost i razni vidovi komunikacije takođe su u igri. Od trenutne situacije izvlačite maksimum. Strpljivi ste, vredni i istrajni; i pored svega, u dubini duše ste pomalo nezadovoljni.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Sve vam teško pada. Potrebno je puno snage i živaca da biste mogli da radite, a vi ste trenutno veoma malaksali. Zbog toga trenutnu situaciju doživljavate kao kuluk. Savetuje se odmor i razonoda. Poslovi mogu da sačekaju povoljniji momenat. Nećete uvek biti u fazi prolećne tromosti i obamrlosti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Potrebno vam je malo vremena za svoju dušu. Angažujete se za druge, posvećeni ste poslu, pa zanemarujete svoje suštinske potrebe. Slobodne trenutke treba provesti u aktivnostima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Totalno se isključite od drugih obaveza, jer ćete se samo tako relaksirati.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Uspešan dan je pred vama samo pod uslovom da to želite. Nalazite se u stanju kada možete aktivno uticati na događaje i od života uzeti ono što vam treba. Ukoliko mislite da se sve vrti oko novca, varate se. Ima toliko stvari koje vam mogu ulepšati život, ljubav recimo. Okrenite joj se i bićete srećni.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Puni ste snage i želje da tu snagu upotrebite na adekvatan način. Postoji opasnost od povreda, jer zbog smanjenog opreza i loše koncentracije može svašta da se desi. I verbalni sukobi su u igri. Samo odmerenim i razumnim gestovima, ali i ako budete okrenuti radu i zadovoljavanju ličnih potreba – možete biti u potpunosti zadovoljni.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Finansijska situacija je blago rečeno kritična, tako da su sve misli i energija usmerene na nju. Morate biti oprezni kada je u pitanju trošenje novca, kako biste izbegli pogrešne investicije. Mogući su stomačni problemi, i to usled pogrešne ishrane. Posvetite više pažnje svakodnevnoj ishrani. Pijte jogurt.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Preosetljivi ste, svađalački raspoloženi. Jezik vam je brži od pameti. Ne dozvolite da zbog pogrešno izgovorenih reči dođete u neugodnu situaciju. Onaj sa kim bi to moglo da se dogodi pravo je zlopamtilo. Nije poželjno objašnjavati se, već treba raditi i mirno sačekati sutrašnji dan. Ne brinite, sve će doći na svoje mesto.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Finansijska situacija osetno se popravlja. Možda se upravo zato dobro osećate? Doduše, i partner vas obasipa većom pažnjom nego što ste zaslužili. Sreća obično ide u kompletu. Uživajte u njoj.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pripadnici znaka koji su okrenuti praktičnim stvarima mogu imati problema, za razliku od onih koji se bave umetnošću i paranormalnim fenomenima. Ribe koje funkcionišu na grubom materijalnom planu teško će sebi objasniti zbog čega im se dešavaju neugodne stvari. Ostale su zadovoljne.

FOTO: FAME