Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 18. februar 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 18. februar 2013. godine

SHARE

null

48. rođendan danas proslavlja slavni reper, Dr. Dre

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Iako na prvi pogled nemate vidljivih razloga, dobro se osećate, jer ste našli svoj unutrašnji mir. Bavite se stvarima koje volite, okrenuti ste ljudima koje volite, strpljiviji ste i tolerantniji nego inače. Postavlja se pitanje dokle će to da vas drži? Ako se budete unosili u problem, nezadovoljstvo je neminovno.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U sve čega se latite unosićete se maksimalno. Mnogi Bikovi mogu očekivati veliku strast, o kojoj dugo maštaju. Kako će se događaj završiti – zavisi od toga kako se budu ponašali. Budete li ponavljali iste greške, neće biti baš sjajno. Uspeh vas očekuje u umetničkim zbivanjima.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Približava se vreme kada treba da stupite u akciju. Trema je normalna pojava, pogotovo zato što ni izdaleka ne možete da predvidite konačan ishod događaja. Pribojavate se unapred. Opustite se i uradite to što ste zamislili, ali krajnje oprezno, pa ni rezultat neće izostati.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Relativno se dobro osećate. Planirate negde da otputujete ili dočekujete goste sa puta. Na koju god stranu da se okrenete, nije vam dosadno. Školu i druženje uspevate da usaglasite. Deo po deo obaveza obavljate sa uspehom. Pošto prijatelj očekuje vašu podršku, pružite mu je.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Situacija zahteva prilagođavanje novim uslovima. Ukoliko vam to pođe za rukom, neće biti problema. U protivnom, može biti narušeno vaše ionako krhko zdravlje. Sa oboljenjima organske prirode uspešno ćete se izboriti, ali sa psihičkim problemima – malo teže. Nova ljubav je na vidiku, a ona sve rešava.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Bićete u situaciji da delite iskustva sa drugima. To će vam dobro doći, posebno ako su iskustva neprijatna. U društvu se sve lakše podnosi. Pokušajte da se putem razgovora oslobodite presije. Neka vas ne iznenadi vest koja je pomalo šokantna i prebrza, što ne znači da je i neprijatna. Naprotiv.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Funkcionišete sa pojačanom intuicijom. To vam pomaže u komunikaciji sa ljudima. Pošto ste se uverili u to da ne valja biti preterano iskren, postajete oprezni. Svesni ste da neko može da vas preduhitri i iskoristi vaše trenutne adute. Uživate u lepim stvarima.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Bićete u žiži događaja. To vam neće teško pasti pošto ste preduzimljivi i društveni preko mere. Savetuje se opreznost, jer mnoge stvari mogu nepažnjom da izmaknu kontroli, posebno kad je ljubav u pitanju. Tu još uvek lutate. U očekivanju ste “princa iz bajke”.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

I dalje je situacija pod kontrolom. Na emotivnom planu su moguće nesuglasice, pošto smatrate da partner ne ispunjava ni izdaleka vaša očekivanja. Savetuje se ili smanjenje želja ili promena partnera, ili pak iskren uvid u suštinu vaših odnosa. Možda probleme preuveličavate.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto se dobro osećate, ništa vam neće teško pasti. Obavljate poslove koji su dugo bili u zastoju. Na svim poljima pristojno funkcionišete. Razlog je trenutno zadovoljstvo samim sobom. To se retko dešava, pa valja iskoristiti ovaj momenat. Planirate putovanje ili dobijate vesti sa puta.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Zabrinuti ste zbog zahlađenja partnerskih odnosa. U početku ste mislili da je to normalna pojava, ali nesporazumi traju više nego što je normalno. Želite da učinite sve što je u vašoj moći kako biste izgladili situaciju, ali neke stvari izmiču kontroli. Oboje ste prosto prenapeti i preopterećeni poslovima, tako da ne treba da paničite.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

U vazduhu se oseća optimizam. Nešto do čega vam je stalo i u šta polažete nadu ostvariće se upravo onako kako ste zamislili. Ulazite u relativno miran period, posle dužeg perioda nezadovoljstva. Do te mere je dobro da vas to zabrinjava. Zaboravili ste da uživate. Teško se opuštate.

OSTAVI KOMENTAR