Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 18. april 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 18. april 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođena je rijaliti zvezda Kourtney Kardashian.

21.03 – 20.04. OVAN

Savetuje se timski rad, jer pomoću partnerstva ostvarujete izuzetne rezultate. Pred vama je uspešan poslovni dan u znaku uređivanja društvenih i poslovnih kontakata. Pod uslovom da niste “zabrljali”, biće i ljubavi. A ako jeste, poklonite partneru malo pažnje i razoružaćete ga. Vi barem niste bez šarma.

21.04 – 20.05. BIK

Očekujte dobro raspoloženje i uživanje u svim stvarima koje volite. Biće ljubavi, hrane, pića. Ipak, ne preterujte. Na poslovnom planu, uspeh je veći od očekivanog, iako ste počeli da gubite strpljenje. Brojite pare kao ludi. Šta bi dala Vaga ili Devica da je na vašem mestu.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Naporan dan pun naizgled nerešenih problema. Polako se spuštate da zemlju i prihvatate surovu stvarnost. Nije prijatno, ali kolo sreće se okreće. Budite strpljivi, što će biti najteže i posvetite više pažnje zdravlju. Nalazite se u fazi velike promene. Napokon i vi da sazrite. Svako zlo ima i dobru stranu.

21.06 – 20.07. RAK

Cvetate. Pošto to činite sa tolikim intenzitetom, morate voditi računa da ne preterate. Umerenost i odmerenost u svemu su najbolja varijanta. Ne prihvatajte principe ponašanja osoba iz blizine koji su u suprotnosti sa vašim. Teško ćete moći da ih pratite, jer je vaša priroda pasivna i inertna.

21.07 – 21.08. LAV

Posle nekoliko neprijatnih dana, i vama je svanulo. Jedan od razloga za vedro raspoloženje je novac. Volite ga gotovo podjednako kao i osobu u koju ste trenutno zaljubljeni. Od Škorpije ili od osobe koja ima Mesec u Škorpiji imaćete podršku da istrajete.

22.08 – 22.09. DEVICA

Puno posla uspevate da uradite, ali su premor i loše zdravlje rezultat napora, koji ulažete u sve čega se latite. Morate biti manje entuzijasta i shvatiti da drugi misle drugačije. Ne uzimajte na sebe poslove saradnika, već nađite izgovor. Savetuje se odmor u društvu partnera. Sve je lepše udvoje.

23.09 – 22.10. VAGA

Pred nama su divni trenuci u još divnijoj atmosferi. Okruženi ste ljudima koje volite, prijateljima posebno. Gostite se iako ste sebi dali reč da ćete držati dijetu. Očekuje vas finansijski dobitak koji ćete munjevitom brzinom potrošiti. Uživanje će biti kratkotrajno. Dobijate vesti iz inostranstva od drage osobe.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pokušavate da odgonetnete emotivnu enigmu. Strpite se još dan-dva i odgovor ćete dobiti sa lakoćom. Razmišljanja o staroj ljubavi nikuda ne vode. Spasavajte trenutnu vezu kako god znate, jer je ona u prolaznoj krizi. Ukoliko ste usamljeni, uskoro će vam Jarac ili Bik pomoći da to ne budete.

23.11 – 20.12. STRELAC

Uz nečiju podršku uspevate da izdejstvujete službeno putovanje ili dobijete poziv za nešto slično. Mnogi Strelci planiraju godišnji odmor, maštaju o toplim predelima. Uspeh ih prati na svakom koraku, posebno na poslu. Što se ljubavi tiče, nje nikad dosta. Blizanac i Devica mogu da prođu, i to u kompletu.

21.12 – 19.01. JARAC

Dok se mudri namudrovaše, pametni se naživeše. Vi ste mudri, zadubljeni u ozbiljne probleme, idealističke i perfekcionističke težnje. Pošto su okolnosti dijametralno različite, nervirate se. Kad biste bili pametni pa shvatili koliko od koga možete očekivati, bili biste i srećniji. Uskoro sledi bolje raspoloženje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Komunikativni ste, ali pomalo nemirni i neoprezni. Da li je razlog za to zaljubljenost? Prava Vodolija je zaljubljena u samu sebe, ali je takvih malo. Preispitajte opravdanost žrtvovanja i nerviranja zbog najbližih?

19.02 – 20.03. RIBE

Zbog nekoga ili nečega ćete se razočarati i osećati kao da su vam sve lađe potonule. Iako ste svesni da to nije vredno nerviranja, stanje nezadovoljstva je jače od vas. Pokušajte da na život gledate sa vedrije strane. Prihvatite flert Strelca. On je spreman da vas za malo nežnosti povede na put oko sveta.

OSTAVI KOMENTAR