Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 16. jul 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 16. jul 2012. godine

SHARE

22. rođendan danas proslavlja James Maslow, pevač grupe Big Time Rush.

21.03 – 20.04. OVAN

Uspevate da uskladite reči i dela, tako da fantastično funkcionišete. Iskoristite ove trenutke, jer se ne dešavaju često. Bavite se unosnim stvarima i profitiraćete. Stišavate strasti prema partneru, i to u želji da ga malo držite u neizvesnosti. Opasnost ipak postoji: pošto vam je jezik brži od pameti, možete se izleteti i partneru otkriti svoje tajne adute i planove.

21.04 – 20.05. BIK

Moraćete da analizirate tuđe probleme i izvodite zaključke u želji da pomognete prijatelju. Narednih dana ćete se ponašati tajnovito, pošto okolnosti to od vas zahtevaju. Pojačajte samopouzdanje. Uskoro će vam zatrebati, jer vas očekuju značajni događaji. Možda ste se premorili, pa vam je potreban predah? Razmislite o odmoru, ako već niste!

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nešto slavite. Budite samokritičniji pošto ste počeli ozbiljno da delite savete drugima. Čuvajte se skandala koje vam pravi konkurencija u cilju da vas omalovaži. Ne primajte ih k srcu. Spremno dočekajte događaje koji iziskuju ozbiljnu pažnju. Ukoliko želite da na miru uživate u nastupajućim događajima, poželjno je da svoju izraženu prepotentnost stavite pod kontrolu.

21.06 – 20.07. RAK

Narednih dana obraćate pažnju na konkretne činjenice. Iskoristite navalu organizatorskih sposobnosti na najbolji način. Obrazovanje će vam pomoći da napredujete u karijeri. Nalazite se u periodu odličnom za promenu statusa. Trenutno planirate kupovinu.

21.07 – 21.08. LAV

Razmišljate o putovanjima, stranim zemljama, filozofirate, maštate. Morate doslednije stajati iza izgovorenih reči. Partner se sprema da vas prijatno iznenadi. Mnogi pripadnici znaka, posebno oni koji su shvatili da im veza u kojoj se nalaze prija, planiraju radikalne korake.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pokušavate da svojim autoritetom postignete nešto što niste u stanju da postignete lepim rečima. Šta da se radi kad morate da se dovijate kako biste okolinu privoleli da odradi svoj deo posla. Neka vas ne iznenadi interesovanje za okultne teme.

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon sređujete partnerske odnose. Shvatate da morate biti lukaviji ukoliko želite da bude po vašem. Voljena osoba je opčinjena vama, pa će poželeti da učini sve kako bi dokazala svoju privrženost. Puno lepih trenutaka, akcije i ljubavi.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Shvatili ste da se treba okrenuti isključivo onom od čega se živi. Vredno radite, gledate svoja posla, brinete za egzistenciju i pokušavate da na najbolji način rešite dugoročni problem. Važno je da ćete samo mudrim potezima uspeti. Lepo izgledate, lepo se osećate, šta biste više?

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama su dani puni zadovoljstava i ljubavi. Uživate! Radost vam pričinjava voljena osoba, koja vas podstiče na kreativnost i inspiriše. Podelite dobro raspoloženje sa voljenom osobom. Izvedite je nekuda.

21.12 – 19.01. JARAC

Jedan od razloga za napetost potražite u premoru. Na sebe ste svalili više obaveza nego što možete da obavite, pa nije ni čudo što vam to teško pada. Stidljivost je jača od vas. Ova osobina se u znatnoj meri odražava na emotivni život. Ne želite da u odnosima sa suprotnim polom budete direktni, misleći da dotična osoba čita vaše misli, ali grešite.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspešan period i dalje se nastavlja. Na opšte čuđenje okoline, savladavate krizu. Što su starije, Vodolije su sve šarmantnije i neobičnije. Istraživački ste orijentisani, pa ćete se shodno tome ponašati.

19.02 – 20.03. RIBE

Po pitanju novca idete iz krajnosti u krajnost: ili ste preterano škrti ili široke ruke. Jedna na brzinu doneta odluka biće više nego korisna. Ljubomorni ste na uspehe okoline, mada to krijete.

OSTAVI KOMENTAR