Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 15. oktobar 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 15. oktobar 2012. godine

SHARE

26. rođendan danas slavi Lee Donghae, pevač grupe Super Junior i glumac.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Bićete u situaciji da stvarate harmoniju u svom okruženju. To vam se ne dešava često, pa je ova uloga neobična, ali ćete je ipak ispuniti. Shvatate da ljudi nemaju ništa protiv vas. Sve ono što ste im zamerali pada u vodu.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Dan je u znaku drugih ljudi. Bićete u situaciji da im činite usluge i neće vam biti teško, pod uslovom da oni poštuju neka vaša pravila. Pokušajte da razmišljate o pravilnijem načinu ishrane i da odgovor na izvesne probleme nađete u nervnom sistemu. Niste spremni za prilagođavanja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Imate sreće u ljubavi i u hobiju. Povoljni planetarni aspekti utiču na lepšu sferu života, pa eto odgovora za dobro raspoloženje. Ukoliko ispoštujete zahteve organizma i budete aktivni, bićete zadovoljni i uspešni. U protivnom, krivicu ćete svaliti na osobu koja je dežurni krivac.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Optimistički ste raspoloženi, jer živite u skladu sa svojim načelima i od njih ni na momenat ne odstupate. U odnosima sa suprotnim polom moguće su ljubomorne scene i diktatorsko ponašanje. Ne čudite se ako vas dotična osoba izbegava. Strogi ste prema sebi, što je normalno, ali prema drugima preterujete.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Situacija zahteva kompromise. Godinama ih prihvatate, pa ćete se i danas slično ponašati. Izbegavajte površnost prema osobama koje to ne zaslužuju. Niste objektivni, tako da se dajete maksimalno tamo gde ne bi trebalo i ne vredi, a zabušavate u najbližem okruženju. Partner to oseća na svojoj koži.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Device provode duži period u potrazi za vrednostima. Novac se prosto lepi za njih. Ne budite patološki škrti, jer nijedna osobina koja je preterana nije dobra. Nađite srednje rešenje, ne samo na materijalnom planu već i kad je u pitanju ishrana. Pošto je sklonost ka obolevanju, zbog preterivanja u jelu evidentna – bacite se na dijetu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Uživate u lepim stvarima. Pošto ste bez razloga nezadovoljni izgledom, pokušaćete da nešto promenite; ili ćete obnoviti garderobu, ili promeniti frizuru. Šta god da učinite, biće pun pogodak. Možda ste pomalo narcisoidni? Ali, kad bolje razmislite, šta je u tome loše?

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Stalno ste u situaciji da drugima ugađate, pa ćete poželeti da i oni malo ugađaju vama. Mnogi pripadnici znaka, budući nezadovoljni stalnim partnerom, ovih dana mogu uleteti u nepromišljenu avanturu. Pošto neće biti u prilici da je ozvaniče, nek dobro razmisle. Sedeti na dve stolice zaista je opasna stvar!

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto ste počeli da lepršate u vazduhu i gubite tlo pod nogama, postoji opasnost da zastranite. Narednih dana poželjno je biti realniji i, ako je partner realan, s vremena na vreme čuti njegovo mišljenje. Otvorite dobro oči kad su prijatelji u pitanju, jer je moguće razočaranje.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ambiciozni ste, tako da je društveni uspeh normalni sled događaja. Pošto se lepe stvari dešavaju u kompletu, imaćete sreće i u ljubavi. Zahvaljujući izraženom smislu za diplomatičnost, što inače nije vaša jača strana, nateraćete partnera da donese odluku koja bi trebalo da utiče na vezu.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pod uslovom da oslušnete intuiciju, donećete ispravnu odluku. Opasnost vreba u vidu lenjosti i indiferentnosti. Sasecite ih u korenu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Od partnera ćete dobiti poklon ili nešto slično. Mnoge Ribe očekuje poboljšanje finansijske situacije. Ukoliko se bavite duhovnim stvarima poput pisanja, ne budite indolentni, već se latite posla. Uspeh je na vidiku.

OSTAVI KOMENTAR