Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 15. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 15. jul 2013. godine

SHARE

FX's 'The Bridge' Series Premiere

Svoj 37. rođendan danas proslavlja glumica Diane Kruger.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Teško vam polazi za rukom da se obuzdate. Sklonost ka svađama i dramatičnim situacijama je evidentna, što one koji vas ne poznaju može da šokira. Partner je ravnodušan jer se sa tom vašom osobinom saživeo i ne shvata vas ozbiljno. Pokušajte da se relaksirate na suncu i u blizini vode.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Neke stvari su kristalno jasne. Bolje ste se osaćali kad niste znali na čemu ste. Mogli ste makar da se nadate i maštate. Ovako, nečega se treba odreći, neke ljude treba staviti na pravo mesto. Bolno je sve to što danas preživljavate, ali i korisno. Pokušajte da iz događaja izvučete lekciju za budućnost.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Trenutno znate šta hoćete. Iako ste prevrtljivi u stavovima, to ne mora po pravilu da bude loše. Od česte promene mišljenja možete profitirati. Samoća vam izuzetno prija. Moguća je kožna infekcija, ali ništa nije alarmantno.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Prijatelji, a i ostali, već su vas prozreli. Shvatili su da ste koristoljubivi u druženjima. Nije na drugima da donose zaključke o vašem ponašanju. Oni treba da vas prihvate ili ne. To što ste takvi – vaš je lični problem. Verovatno ste dugo bili naivna žrtva raznih obmana, pa vam je dozlogrdilo.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi funkcionišu po sistemu vruće-hladno. Na momente im sve izgleda jednostavno, problem gotovo da i ne postoji, da bi ih potom hvatala panika. Kako prevazići kriznu situaciju? Strepite i postavljate sebi hipotetička pitanja. Savetuje se smirenost, jer napokon ostvarujete nešto o čemu ste dugo maštali.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Mnogi pripadnici znaka se interesuju za književnost i većinu slobodnog vremena provode uz dobru literaturu. Izuzetno zdrav intelekt, obilje ideja i mnoštvo planova danas vam se mota po glavi. Pokušavate da se od svega distancirate i da u samoći nađete odgovor na neka pitanja.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pod uslovom da niste švorc, osećaćete se fantastično. U svemu ćete videti lepšu stranu, biti skloni da uživate u sitnicama i da se maksimalno posvetite drugima. Ukoliko vas uhvati besparica, počnite da razmišljate o tome da li preterujete sa rashodima.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nervni sistem je izuzetno napet. Možda je to jedan od razloga zbog koga sve radite užurbano. Time pokušavate da potisnete stanje hroničnog nezadovoljstva. Pokušajte da uvidite svoj deo odgovornosti, zbog čega vaša emotivna veza ne funkcioniše.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Od drugih očekujete nemoguće, pa su razočaranja propratna manifestacija. Smatrate da ste u vezi ili partnerstvu oštećena strana, pa planirate da se povučete iz igre. Stav je pogrešan. Savetuje se da izdržite do kraja, ali da drugom prilikom dobro razmislite od koga šta treba očekivati.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Izražen je smisao za lepe stvari, a želja da u njima uživate još jača. Ništa sebi ne uskraćujte. Druženje sa Lavovima i Vagama utiče u pozitivnom smislu na vaše raspoloženje. To je bar lako. Posvetite im maksimum pažnje, ali ni Strelce ne zanemarujte.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Niste u “top formi”. Treba se izvesno vreme strpeti i biti manje neurotičan. Ne preterujte sa konsumiranjem hrane, i ostalih stvari, jer nije pravi trenutak. Obuzdajte svoju prirodu. Odmarajte se uz knjigu ili film.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Često vas obuzima osećaj inferiornosti, praćen nesigurnošću, pa se povlačite u svoj svet. Zavlačite glavu u pesak prepuštajući se pasivno životnoj stihiji. Pošto ste Riba, pesak vam očigledno ne prija. Više bi vam odgovarale vodene dubine, istraživanje nesvesnih fenomena i promena životnih stavova.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR